Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Bubble Buster - super bublinky
sponzorované odkazy

Bubble Buster - super bublinky

Hrajete online hru Bubble Buster - super bublinky

Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?

ovládání hry Bubble Buster - super bublinky

myší, viz instrukce ve hře • 0.2 MB • 392x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Penguin Slice 2
Logické hry - 46x
Penguin Slice 2 navazuje tam, kde první díl skončil. Opět se vydáte do boje proti nebezpečným a zlým tučňákům. Kromě tučňáků se na hrací ploše objevují také hodní hoši, které potřebujete dovést na konec úrovně v bezpečí. Máte možnost přeřezávat některé prvky v herním světě, čehož využijete k likvidaci tučňáků.
Fruit Fall - originální logická hra
Logické hry - 20x
Fruit Fall je logická hra s naprosto jednoduchým, ale úžasně chytlavým principem. Jednoduše otáčíte bludiště tak, abyste spojili 3 druhy ovoce. Velice chytlavá super hra.
Egypt Puzzle
Logické hry - 38x
Pěkná logická online hra, ve které je vaším úkolem posunovat barevné bloky tak, abyste spojili vždy alespoň tři bloky stejné barvy.
Colliderix
Logické hry - 7x
V této super hře musíte odstraňovat objekty a to tak, aby se obě kolečka dostala k sobě, protože když se vám to nepodaří, tak musíte úroveň opakovat. Udělejte vše pro to, abyste je dostali k sobě.
Potty Mouth Ninja - Enter the Pirate
Logické hry - 38x
Poněkud prostořeký malý ninja dostal chuť na thajskou masáž. Bohužel nemá žádné peníze. A tak se společně s ním vydáváte na cestu za zlatem a penězi. V každé úrovni se musíte dostat ke všem truhlám se zlatem. A pokaždé vám to hezky potrápí vaše logické myšlení. Potty Mouth Ninja je pěkná logická hra s vtipným příběhem. Hrajte! :)
Rich Mine 2
Logické hry - 20x
Tak v této hře musíte přestřihnout řetězy u koule. Dejte se do toho v této super hře. Musíte sbírat mince a udělat vše pro to, abyste danou kuličku popostrčili na tu správnou stranu, protože jinak nepostoupíte do další úrovně.
Peppa Pig Tetris
Logické hry - 54x
Jednoduchá online vhodná i pro nejmenší hráče, kteří mají rádi tetris a prasátko Pepinu. Vaším úkolem je skládat padající objekty tak, aby do sebe dobře zapadaly. Jakmile utvoříte plnou řadu, tak se odbourá a vy máte zas o trochu místa víc.
Kermix - chytlavá gameska
Logické hry - 16x
Kermix je svým nápadem originální a hodně chytlavá online hra. Šipkama ovládáte červenou kostičku, s kterou musíte sebrat všechny zlaťáky a nakonec se dostat do zeleného teleportu. K hraní vám navíc hraje příjemná hudba.
Monkey Go Happy 2
Logické hry - 34x
Ve hře Monkey Go Happy 2 je vaším úkolem rozveselit smutnou opičku. K tomu, aby byla šťastná je potřeba v každé úrovni vyřešit zapeklitou logickou hádanku. Podaří se vám úkoly řešit v nejkratším čase a s nejvyšším skore? Jestli je serie Monkey Go Happy vaší oblíbenou, tak na nic nečekejte a hrajte.
North Pole Slide
Logické hry - 26x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
Ranch Connect 3
Logické hry - 50x
Pokud jste fanoušky kuchařského mahjongu a dalších spojovaček, tak vás tato hra příjemně omámí. Budete opět hledat dvojice stejných obrázků, na kterých jsou tentokrát zvířata. Dokážete vyčistit celé pole?
Grow Tower
Logické hry - 2x
Vašim úkolem v této hře je postavit co nejvyšší věž a dostat všechny předměty do nejvyšší úrovně. Budete muset přemýšlet, který předmět postavíte jako první. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Angry Birds Pigs Out
Logické hry - 25x
Angry Birds jsou pěkně rozhněvaní na zelená prasátka, která jim ukradla jejich vejce. Takže se rozhodli ukončit spor totálním vítězstvím ve vzdušném souboji. Jinými slovy je tady super hra, u které musíte přemýšlet a využít fyzikální zákony.
Flood Fill
Logické hry - 42x
Používejte myš na naplňování jednotlivých tvarů různými barvami. Potřebujete dohlédnout na to, aby se vedle sebe nevyskytovaly dvě stejné barvy. Snažte se použít co nejmenší možný počet barev, aby mohla být odměna v podobě zlaté hvězdičky. Autoři si připravili hned několik zajímavých úrovní. Dokážete dohrát celou hru?
Timebot
Logické hry - 2x
Výborná logická online hra. V bludišti ovládáte robota, se kterým se musíte dostat přes překážky až k východu. Během řešení logických pastí využíváte "druhého" robota, což je vlastně sekvence předchozích vašich kroků.