Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Bubble Buster - super bublinky
sponzorované odkazy

Bubble Buster - super bublinky

Hrajete online hru Bubble Buster - super bublinky

Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?

ovládání hry Bubble Buster - super bublinky

myší, viz instrukce ve hře • 0.2 MB • 129x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Pumpkin Remover 2
Logické hry - 17x
Druhé pokračování Pumpkin Remover opět přináší spoustu zábavy s dýněmi. V několika úrovních dostanete jasný úkol: musíte odstranit všechny dýně z hrací plochy. V některých chvílích opravdu bude potřeba pořádně zapřemýšlet, protože řešení nepřijde samo. Na každou úroveň je stanovený limit, tzv. par, tedy počet kliknutí.
Binga
Logické hry - 56x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).
Hello Worlds
Logické hry - 28x
Netradiční skákačka, která do jedné části spojuje více světů, ve kterých se budete s vaším hrdinou pohybovat. Pokuste se sebrat v každé úrovni všechny mince a nasměrovat postavičku do cíle co nejrychleji.
Dragon Bomb
Logické hry - 28x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.
Best Friends Forever 3
Logické hry - 23x
Trojice horníků se zrovna nachází pod zemí a za malou chvilku by jim měla skončit směna. Každý z nich má jiné osudy, což se dozvíte z úvodní animace. Poté už uvidíte, jak východ ze štoly zavalí hromada kamenů a zde začíná vaše práce. Musíte se pokusit dostat všechny tři horníky do bezpečí. Hledejte logická řešení.
Turnament
Logické hry - 15x
Ze hry Turnament na hráče dýchne atmosféra starých počítačových her, které nedosahovaly ani zdaleka grafických kvalit dnešních her. S rytířem se vydáte na válečné tažení, během něhož se pokusíte získat veškeré zlaté penízky, jež se v rámci daného podlaží nacházejí. Celkově si projdete několik zajímavých úrovní.
The Sweet Menace
Logické hry - 30x
Cílem logické hry The Sweet Menace je zničení protivníků, kteří se ukrývají v hradu. Na vás je správně zamířit a zničit hrad a s ním i nepřátele. Podaří se vám naladit skvělou mušku a dát do rány správnou sílu?
Tetris Sprint
Logické hry - 19x
A máme tady tetris a to jak pro kluky, tak i pro holky. Máme tady superhru, která zabaví opravdu každého. Tetris je hra, kterou zná snad každý, protože je na světě už velmi dlouho a stále se zdokonaluje.
Ancient Blocks
Logické hry - 23x
Další mysl osvěžující online hra na oblíbené téma spojování stejných kuliček. Otestujte své schopnosti v této jednoduché online hře. Zkuste vytvořit linky s pouze jednou barvou kuliček. S hrou si užijete kopec legrace a nemusíme ani zmiňovat, že jde o docela návykovku.
Factory Balls 2
Logické hry - 19x
V této hře získáte továrnu na balónky. Ale nemyslete si, že výroba balónku je lehká. Vašim úkolem bude nazdobit balónek podle předlohy. K tomu budete využívat spoustu věcí. Musíte ale přijít v jakém pořadí je využít.
Funny Animals
Logické hry - 2x
Funny Animals je online hra podobná klasice Zuma. Vaším úkolem je sestřelovat zvířátka, a tím vytvořit trojice zvířat stejného druhu. Pokud se vám podaří bonusové kombinace, získáte víc bodů.
Polar Slide
Logické hry - 26x
Hodně vydařená superhra, která se vám pokusí zavařit mozek. Cílem hry je přemístit všechny bloky do správných míst. Ledové bloky posunujte bagrem a každý krok si pečlivě rozmyslete. Čím více kroků, tím vyšší skóre.
Timebot
Logické hry - 2x
Výborná logická online hra. V bludišti ovládáte robota, se kterým se musíte dostat přes překážky až k východu. Během řešení logických pastí využíváte "druhého" robota, což je vlastně sekvence předchozích vašich kroků.
3 Slices
Logické hry - 10x
Ač hra ve velmi jednoduché grafice, jedná se o perfektní supergamesku. Myší se pokuste rozříznout červenou oblast v dostatečném procentuálním množství. Jak už samotný název hry napovídá, máte pouze tři řezy.
Tea Mahjong
Logické hry - 34x
Čajový mahjong. Je to možné? Ano! V této hře na klasický mahjong se místo tradičních čínských znaků setkáte s obrázky s čajovou tématikou. Pozadí hry přímo svádí k tomu, uvařit si šálek chutného čaje.