Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Bubble Buster - super bublinky
sponzorované odkazy

Bubble Buster - super bublinky

Hrajete online hru Bubble Buster - super bublinky

Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?

ovládání hry Bubble Buster - super bublinky

myší, viz instrukce ve hře • 0.2 MB • 661x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Egypt Puzzle
Logické hry - 15x
Pěkná logická online hra, ve které je vaším úkolem posunovat barevné bloky tak, abyste spojili vždy alespoň tři bloky stejné barvy.
Rumble Ball
Logické hry - 5x
Skvělá oddychová online hra, ve které je hlavním cílem zbourat zdi a vysbírat všechny bonusy. K tomu budete využívat kuličku, kterou odpalujete podobně, jako kdyby jste hráli minigolf.
Majinca
Logické hry - 2x
Pokud jste milovníci logických her, u kterých si můžete skvěle odpočinout, tak nepřehlédněte tuto hru. Vašim úkolem bude sbírat kuličky do kola tak, aby jste měli tři kuličky stejné barvy na sobě. Potom je zničte.
Mahjong 2
Logické hry - 152x
Mahjong patří dlouhodobě mezi nejhranější internetové hry. Ani se nedivíme. Je to bezva hra na oddech, relax, ale také na přemýšlení a trochu toho postřehu. Cílem je odebrat všechny kameny z hrací plochy. A to vždy po dvou stejných kamenech.
ColourTris
Logické hry - 6x
Zajímavě pojatý tetris. ColourTris je hra, ve které je vaším úkolem spojit kuličky stejné barvy a různých kombinací barev. ColourTris je zábavná forma hry, jak pochopit teorii barevných schémat a harmonie barev.
Energy Physics: Robots Rebellion
Logické hry - 2x
Máme tady opravdu super hru, ve které budete spojovat různé roboty, kteří se potřebují nabít energií. Jak sami víte, tak ocel vodí elektřinu a tak ji v některých části budete využívat. Dávejte si pozor, abyste nezabili člověka.
Gluey
Logické hry - 5x
Zábavná hmota potřebuje trochu pohybu. Sliz se spojuje dohromady a pokud se jich spojí více než dva k sobě, můžete je odebrat. Na každou úroveň potřebujete splnit předem stanovený počet bodů, aby se dalo pokračovat do další mise. Sliz se různě promíchává, takže u odstraňování musíte logicky přemýšlet, který vzít první.
Amigo Pancho
Logické hry - 3x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.
Mass Attack
Logické hry - 1329x
Mass Attack je originální a velice chytlavá hra. Cílem je na váhy umístit koule tak, aby se vše vyvážilo. Závaží vytvoříte podržením levého tlačítka myši. Máte celkem tři pokusy.
Cheese Barn Levels Pack
Logické hry - 1x
Další várka nových úrovní do perfektní logické gamesy Cheese Barn. A co je nového? Spousta věcí - od důmyslných levelů až po nové překážky. Přemýšlejte a dostaňte hladovou myšku až k sýru.
Atomic Puzzle 2
Logické hry - 2x
Odstraňujte veškeré atomy v této hře. Snažte se dostat k sobě atomy stejné barvy. Pokud se vám to nepodaří, tak nevadí, protože úroveň můžete opakovat. Ze začátku to bude v této super hře jednoduché, ale později přituhne.
The Hermit
Logické hry - 3x
Snažte se v této hře utéct z podzemí. Pracovali jste tady na nějakém výzkumu, ale z ničeho nic odešel generátor, který vytvářel elektřinu. V této hře zažijete spoustu zábavy a tak stojí za to si ji zahrát.
Mancala
Logické hry - 8x
Rozhodně zajímavá logická online hra, ve které budete přesouvat barevné kameny. Nejprve klikněte na kalíšek, aby se kameny po jednom přesunuly po vašem hracím poli až k soupeřovu místu. Porazit počítač v této hře nebude snadné, ale můžete vyzvat i druhého hráče u pc.
Monkey Go Happy Sci-fi
Logické hry - 6x
Po poměrně krátké době je tu další díl neskonale oblíbené série Monkey Go Happy. Tentokrát nás děj zavede na tajemnou kosmickou stanici. Vaším úkolem je vyřešit pěknou řádku logických zádrhelů a hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a rozveselit hlavního opičáka?
Iq marathon 2
Logické hry - 1429x
Pořádně namáhavá hra na vaše mozkové závity. V téhle hře si výborně procvičíte svoje logické uvažování a schopnosti konstruktivního myšlení. Přemisťujte směrové šipky tak, abyste dostali svou postavičku do cíle.