Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Bubble Buster - super bublinky
sponzorované odkazy

Bubble Buster - super bublinky

Hrajete online hru Bubble Buster - super bublinky

Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?

ovládání hry Bubble Buster - super bublinky

myší, viz instrukce ve hře • 0.2 MB • 125x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cut The Monster 2
Logické hry - 42x
Pokračování úspěšné logické online hry. Ovládáte laserovou zbraň, se kterou musíte ničit všechny příšery. Není to tak snadné, protože v cestě jsou překážky - nad střelou tedy musíte dobře rozmýšlet.
Bloons Player Pack 1
Logické hry - 33x
Kdo někdy nehrál alespoň jeden skvělý počin ze série Bloons jako by nebyl. Svoje balonky sestřelujete šípem, na který působí přitažlivost, takže musíte vychytat přesnou dráhu, abyste sundali co nejvíce balonků.
Kinekitz
Logické hry - 28x
V této minihře bude vašim cílem v každém kole dopravit kouli do čtverečku. Toho docílíte jedině tehdy, pokud správně namíříte a vystřelit na kouli z kanónu. Čekají na vás překážky, které vám hru zpestří.
The Little Who
Logické hry - 40x
Máme tady skvělou logickou hru, ve které se budete muset dostat přes 30 úrovní, které jsou velice náročné na logické myšlení. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Putt Base
Logické hry - 18x
V této hře se vám pořádně prohřejí mozkové závity. Budete muset odpálit míček tak, aby jste ho dostali do jamky. K tomu si můžete po dráze rozmístit různé překážky, které vám budou řídit let míčku.
Stratagem
Logické hry - 61x
Poměrně jednoduchá online hra, která potěší fanoušky hry bejeweled a podobných spojovaček. Zeshora padají objekty, vy je umístětě na sebe tak, aby byly alespoň tři stejné. Nenechte zaplnit celé hrací pole.
GROW Nano Vol3
Logické hry - 46x
Pěkná evoluční gameska, která vám dá do ruky moc, díky které budete tvořit svět. Cílem je postupně vylepšovat všechny panely, které se sice vzájemně podporují, ovšem budete muset najít správné kombinace.
Paintball The Game
Logické hry - 50x
Vaším úkolem ve hře Paintball The Game je nakreslit dráhu pro kuličku, která se musí dostat k červenému čtverci. Snažte se kreslit co nejméně a tak, aby se kulička dostala do cíle co nejrychleji. Je to celkem zábavné.
Angry Birds Pigs Out
Logické hry - 25x
Angry Birds jsou pěkně rozhněvaní na zelená prasátka, která jim ukradla jejich vejce. Takže se rozhodli ukončit spor totálním vítězstvím ve vzdušném souboji. Jinými slovy je tady super hra, u které musíte přemýšlet a využít fyzikální zákony.
Chronotron
Logické hry - 10x
V této hře se stanete profesorem, který experimentuje se strojem času a se svými minulými já. Využívá je především pro překonání překážek, na které během putování narazí. Zvládnete cestovat v čase jako on?
Bounzy Halloween
Logické hry - 24x
Halloweenské příšery se objevují všude v okolí, čemuž se rozhodnete učinit přítrž, a proto se vybavíte střelnou zbraní, se kterou se pokusíte všechny ty ohavné ničemy zlikvidovat. Potřebujete přesně zamířit, aby se nepřátelské stvoření nedostalo pryč živé. K dispozici ovšem dostanete též jen omezený počet nábojů.
Monkey Go Happy 2
Logické hry - 34x
Ve hře Monkey Go Happy 2 je vaším úkolem rozveselit smutnou opičku. K tomu, aby byla šťastná je potřeba v každé úrovni vyřešit zapeklitou logickou hádanku. Podaří se vám úkoly řešit v nejkratším čase a s nejvyšším skore? Jestli je serie Monkey Go Happy vaší oblíbenou, tak na nic nečekejte a hrajte.
Rude Cubes
Logické hry - 23x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli kanón. Tím budete vystřelovat dělové koule a snažit se přesně zasáhnout kostky, u kterých jsou ukryti vaši nepřátelé. Důležité je velmi dobře mířit a zvážit každou střelu.
Endless Mahjong 2
Logické hry - 43x
Skvělý mahjong, který vás bude bavit na opravdu dlouhou dobu. Věříme, že to bude nekončíčí oddechová zábava. Vyberte si herní mód a pak už se vrhněte na samotnou hru. Hledejte dva stejné symboly, které však nejsou blokované jinými kameny.
Auway Sudoku
Logické hry - 25x
Kdo by v dnešní době neznal hru s čísly zvanou sudoku. Jedná se o populární kratochvíli, při níž si zároveň řešitelé slušně procvičí mozkové buňky. Doplňují se čísla do poloprázdných buněk. Hra Auway Sudoku obsahuje hned několik úrovní obtížnosti, takže si vyberou nováčci, ale i zkušení hledači čísel.