Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Papa Taco Mia!
sponzorované odkazy

Papa Taco Mia!

Hrajete online hru Papa Taco Mia!

Papa Louie právě otvírá novou taco restauraci. Samozřejmě vás oslovil, abyste mu s provozem podniku pomohli. Vaším úkolem bude pomoci zaměstnancům Mitchovi a Maggie v příjmi objednávek, jejich vyřízení, přípravě jídla a celkovém provozu restaurace. Hra na virtuální zaměstnání z kategorie naprosté superhry :).

ovládání hry Papa Taco Mia!

myší, viz instrukce ve hře • 4.68 MB • 1014x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Sea of Fire 2
Strategie - 220x
Tato hra se odehrává v prostředí války, kde všechno bude záležet na vašich rozhodnutích. Prokažte svůj bleskový strategický um a vyhrajte bitvy za čest a slávu. Pěkná strategie se spoustou akčních prvků.
hra v Unity3D
3D TD
Strategie - 45x
Název této hry hovoří zcela za vše. Jde o 3D hru s herním principem Tower Defense. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se ubránit svou základnu před vlnami nepřátelských jednotek. Je důležité promýšlet, které věže postavíte. Určitě nezapomeňte na zmrazovací a věž proti vzdušným jednotkám.
City Siege 2
Strategie - 35x
Vaše město bylo obsazeno nepřátelskou armádou. Nyní je na vás, abyste s pomocí domobrany převzali zpět kontrolu nad městem. Sbírejte hvězdy, vylepšujte vojáčky, vyhněte se ztrátám na životech civilistů.
The Canyon
Strategie - 19x
V této hře je Vašim úkolem ochránit své území před nepřáteli, kteří se snaží proniknout až na druhou stranu. Uděláte to tak, že rozestavíte různé obranné zbraně, díky kterým nepřátele zničíte. Určitě se u této hry nudit nebudete.
Underground Army
Strategie - 28x
Propracovaná real-time strategie s dobrou hratelností. Braňte za pomoci svých bojových jednotek vaše město a jeho obyvatele. Musíte vyrábět vojenské jednotky a vylepšovat důležité stavby. Ovládání je dobře vysvětleno ve hře.
City Siege 2 - Resort Siege
Strategie - 34x
Bojůvky ve městě na vás čekají v této superhře. Již druhý díl přináší řadu vylepšení. Špatní hoši jsou ve větším množství, vy máte více jednotek na výběr (nově je zaveden špion, veteráni a převoz jednotek). Záporňáci mají navíc tanky a vrtulníky. Nebude to lehký boj.
Nob War: The Elves
Strategie - 24x
Velmi propracovaná strategická online hra, ve které se stanete součástí obrovské armády. Na vás je, abyste v roli velitele lučištnické jednotky dovedl armádu zdárně k vítězství. Jedna z nej strategických super her.
Land Defender TD
Strategie - 27x
Velmi povedená super strategická online hra ve stylu tower defence. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se, aby přes labyrint neprošla žádná nepřátelská jednotka. Věžičky je možné upgradovat. Důležité je věže dobře rozmístit, aby měly velký dostřel a široký dosah.
Tanks - ostřelování pro dva hráče
Strategie - 19x
Online hra Tanks je pro dva a více hráčů. Každý má svůj tank a cílem je zasáhnout a zničit soupeřův tank. Je důležité dobře odhadnout směr a sílu střely. Tankem můžete pohybovat pomocí šipek.
Tinysasters 2 Rise Of The Nexus
Strategie - 34x
Poměrně promakaná strategická super hra, ve které budete budovat svou říši a objevovat nová území. Nejprve postavte malé městečko. V něm nesmí chybět pila na zpracování dřeva a farma na pěstování plodin. Postupem času a vylepšováním stavte nové budovy.
Hands of War Tower Defense
Strategie - 8657x
Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?
Sea of Fire
Strategie - 12x
Hra Sea of Fire patří mezi podařené strategické gamesy. Na mapě máte omezený počet sektorů, ve kterých můžete stavět různé budovy (kasárna, továrny, kulometná hnízda atd.). Až vybudujete celou základnu, je na čase poslat jednotky na nepřítele. Pokud jednotka dojde až k nepřátelské základně, způsobí její poškození. Cílem hry je postupným útokem zničit všechny protivníkovy budovy. Pro pochopení hry doporučuju hrát nejdříve "Skirmish".
Crusade 3
Strategie - 7x
Vydejte se na bojovou misi a uchraňte USA před invazí krvelačných monster. Crusade 3 je hra na principu odstřelování hradu pomocí děla. Na výběr máte hodně typů kanónů, nepřátel, upgradů a hlavně pěknou porci strategické zábavy.
Civilizations Wars
Strategie - 57x
Luxusní strategická pecka, která nabízí opravdu vysoký stupeň hratelnosti. Ve hře musíte rychle přemýšlet a taktizovat. Hra obsahuje 99 levelů (33 pro každou rasu), 11 druhů budov, 8 herních módů, 100 úkolů a mnoho dalšího. Doporučujeme.
Global Guru
Strategie - 22x
Global Guru vás naučí mezinárodnímu obchodu a ekonomickým dovednostem. Je to takový herní test vašich vědomostí. Úkolem je odpovídat na otázky tak rychle, jak jen to bude možné. Správnými odpověďmi získáváte peníze, které můžete investovat.