Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Papa Taco Mia!
sponzorované odkazy

Papa Taco Mia!

Hrajete online hru Papa Taco Mia!

Papa Louie právě otvírá novou taco restauraci. Samozřejmě vás oslovil, abyste mu s provozem podniku pomohli. Vaším úkolem bude pomoci zaměstnancům Mitchovi a Maggie v příjmi objednávek, jejich vyřízení, přípravě jídla a celkovém provozu restaurace. Hra na virtuální zaměstnání z kategorie naprosté superhry :).

ovládání hry Papa Taco Mia!

myší, viz instrukce ve hře • 4.68 MB • 115x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Defense Toy Empire
Strategie - 37x
Další ze série obranných her Tower defense. Vaším úkolem bude stavět věže, vylepšovat je a zastavit všechny postupující jednotky nepřítele. Účinnou obranu docílíte kombinací různých věží a vhodným vylepšením.
The Age of Feudalism
Strategie - 1x
Ve hře Feudalism se pokusíte ovládnout všechna města ve vašem okolí. Nejprve vybudujete armádu statečných bojovníků a poté se se svým hrdinou vydáte na strastiplnou cestu dobývání území. Každé město se můžete pokusit zabrat, ale nebude to zadarmo. Vždy vás čeká těžký boj. Své bojovníky můžete léčit a postupně vylepšovat.
Warfare 1917
Strategie - 31x
Hodně dobrá válečná online hra, která vás zavede přímo na bojiště první světové války. Budete válčit o každý metr, o každý zákop. V každé bitvě je třeba důmyslné strategické myšlení. Hru spouštějte ve větším okně.
Penguin Diner 2
Strategie - 55x
Druhý díl jedné z vynikajících online her Penguin Diner. Opět se podíváme do malé restaurace pro tučňáky, kde je plno hladových hostů. Obslužte všechny zákazníky v časovém limitu a nechte podnik vzkvétat.
Garden Guardians
Strategie - 23x
Suprově zpracovaná strategická online hra ve stylu tower defense. Tentokrát nebudete stavět klasické bojové věže, ale rostliny. Pomocí nich chraňte různé sladkosti před mlsným hmyzem, který si hledá cestičku, jak sladkosti zničit.
Adventure Ho!
Strategie - 80x
Adventure Ho! je pěkná tahově založená strategická online hra. Nejprve si zvolíte jednoho ze čtyř hrdinů a poté se již vydáte za bojovým dobrodružtsvím. Postupně svého bojovníka vylepšujte.
Ice Cream Shop Management
Strategie - 24x
Ice Cream Shop Management si oblíbí především dívky a malé slečny, které rády hrají strategické hry s tématem provoz restaurace a virtuální zaměstnání. Vaším úkolem je obsloužit všechny zákazníky co nejrychleji jen budete moci. Všichni dostali chuť na super chutnou zmrzku.
Robot Factory
Strategie - 11x
Řadíte se mezi ty, které vždycky bavilo si něco stavět ze stavebnice? A co takhle postavit robota? Získávejte peníze, vyrábějte součástky a skládejte čím dál víc robotů, abyste vytvořili silný průmyslový koncern.
Quest for Power
Strategie - 3x
Vytvořte si svou armádu a postavte se proti všem sousedním jednotkám. Musíte si dávat pozor, aby Vám nedošly peníze. Ze začátku to bude jednoduché, ale časem přijdete na to, že tomu tak není. Za každého zabitého nepřítele dostanete určitý obnos.
Monster Town Defense
Strategie - 29x
Skvělá soubojová gameska vhodná hlavně pro kluky, kteří si libují ve strategických hrách, ve kterých vysíláte své jednotky proti nepříteli. Produkujte suroviny, vylepšujte budovy a jednotky. Vyšlete svou armádu na steč a poražte nepřítele.
Youda Safari
Strategie - 24x
Další kousek z herních hitů od Youda. Tentokrát se podíváme do sluncem vyhřátého safari. Postarejte se o správný chod safari parku a vydělejte peníze na jeho rozšiřování. Dokážete povznést slávu této malé zvířecí rezervace?
Penguins Attack 2
Strategie - 112x
Parádička v podobě druhého dílu oblíbené tower defense věžovky. Vražední tučňáci jsou opět pohromadě a mají zálusk na vaši základnu. Ubraňte ji před vlnami nepřátel a dobře promýšlejte kam, postavíte věže.
Mansion Impossible
Strategie - 7x
Online hra Mansion Impossible z vás udělá realitního makléře, který má jediný cíl - vydělat si pár milionů na luxusní dům. Začínáte na 100 tisících dolarech, postupným nákupem a prodejem domů získáváte další peníze.
Papa Taco Mia!
Strategie - 116x
Papa Louie právě otvírá novou taco restauraci. Samozřejmě vás oslovil, abyste mu s provozem podniku pomohli. Vaším úkolem bude pomoci zaměstnancům Mitchovi a Maggie v příjmi objednávek, jejich vyřízení, přípravě jídla a celkovém provozu restaurace. Hra na virtuální zaměstnání z kategorie naprosté superhry :).
Desktop Tower Defense
Strategie - 22x
V této výborné online hře musíte za každou cenu zabránit malým potvůrkám, aby prošly přes váš pracovní stůl. Postavte důmyslné bludiště z obranných věží a pusťte se do práce. Můžete si vybrat ze 6 věží, doporučuju postavit několik "Frost Tower", které útočníky zpomalí. Samozřejmostí je neustálé vylepšování věžiček. Na vzdušné létavce můžete využít "Swarm Tower", nicméně ta nemá účinek na pozemní cíle. Zvládnete všech 50 útoků? Hodně chytlavá minihra!