Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Rombo Rush
sponzorované odkazy

Rombo Rush

Hrajete online hru Rombo Rush

Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.

ovládání hry Rombo Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.36 MB • 169x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
More Zombies
Akční hry - 112x
Zombie narušily atmosféru poklidného městečka, kde dosud naprosto bezpečně žil hlavní hrdina této hry. Chtějí vzít útokem stánek s párky v rohlíku, které patří mezi nejlepší na světě. Nesmíte dopustit ztrátu lahůdek, protože jinak by pro vás svět skončil. K dispozici máte různé druhy zbraní, mezi nimiž lze přepínat.
Pacma Fight
Akční hry - 56x
Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.
World of Mutants 2
Akční hry - 0x
Skrolovací střílečka v klasickém kabátku. Objevujte tajemné planety a setkejte se s nepřátelskými létavci. Cílem je samozřejmě likvidace všech nepřátelských jednotek, které si dovolí zkřížit vám cestu.
hra v Unity3D
SCOPE PRO ALPHA
Akční hry - 4x
Originální střílečka v Unity3D, která vás zavede do světa, ve kterém vládnou klony. Bohužel poškozené klony se rozhodli rozpoutat revoluci a brutální peklo. Vaším úkolem nyní je porazit tohoto zákeřného nepřítele.
Reactance 2
Akční hry - 0x
Ovládáte svou raketku se kterou musíte zničit všechny nepřátelské jednotky před vámi. Nasbírejte co největší skóre v každé úrovní a poté si svou loď různě vylepšujte. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Wasted Colony
Akční hry - 0x
Máte tady několik pokojů ve kterých budete bojovat proti nepřátelům, kteří se vás snaží zničit. Můžete si později postavit další pokoje v této hře. Tento dům je vaše záchrané stanoviště, tak se snažte.
hra v Unity3D
Range Of The Dead
Akční hry - 1x
Vypravte se na krvelačnou misi a snažte se postřílet všechny zombie, které mají zálusk na váš mozek. Vemte zbraň a ukažte jim jak jste silní a jak přesnou máte mušku. K úspěšnému tažení budete potřebovat i vynikající postřeh.
Sky Serpents
Akční hry - 0x
Staňte se naprosto neohroženým válečníkem, který se chystá vylepšit nejlepší bojový výkon historie. Aby toho mohl dosáhnout, potřebuje pozabíjet hned patnáct obrovských létajících hadů. To určitě nebude úkol jednoduchý, ale máte k dispozici svůj meč, se kterým dokážete ohromné věci. Postupujte pečlivě.
Leekclock vs The Clockcrew
Akční hry - 0x
Netradiční akční hra, ve které hraje hlavní roli pórek. Z každé strany na vás útočí mraky podivných nepřátel. Vaším úkolem není nic menšího než je všechny zničit. Směr střelby ovládáte myší, šipkama pak můžete pohybovat samotným pórkem. Leekclock vs The Clockcrew je sice jednoduchá, ale velice chytlavá superhra.
Rush Race - řežba na silnici
Akční hry - 0x
Pěkně ostrá akce vás čeká v chytlavé akční hře Rush Race. V roli řidiče supertajného vozu máte za úkol zneškodnit šíleného vědce Villianteho. Než se k němu dostanete, tak vás čeká opravdu nelítostný souboj s nepřátelskými jednotkami.
Attack Time
Akční hry - 6x
Chytlavá akční hra, ve které budete ovládat bojovou motorku a střílet po všem, co se hýbe (i nehýbe). Sbírejte bonusy pro lepší zbraně, vyhýbejte se nebezpečným minám.
Straw Hat Samurai
Akční hry - 0x
Vydejte se na cestu za poznáním samurajské bojové techniky. Se svým hlavním hrdinou budete v této hře procházet mnoha levely, ve kterých budete bojovat za pomoci meče a luku se svými silnými nepřáteli.
Raze 2
Akční hry - 0x
Ve druhém pokračování poměrně zajímavé hry Raze na sebe narazí dvojice nepřátel - lidská rasa a mimozemšťané. Autoři si pro hráče připravili opět poměrně slušnou porci misí, ve kterých si řádně zabojujete. Obtížnost se postupně stupňuje. Během první mise dostanete všechny potřebné instrukce, jak se ve hře pohybovat a co dělat.
Battle of Britain
Akční hry - 5x
Zahrajte si adrenalinové vzdušné souboje v této super letecké gamesce. Děj hry se odehrává v oblacích nad Anglií, kde právě probíhá velká letecká bitva. Ubraňte se útokům německých letadel a poražte je.
hra v Unity3D
Killing Zombie
Akční hry - 1x
V našem bláznivém světě je nepřeberné množství nejrůznějších nebezpečí. Mezi nimi nemůžeme nezmínit ani krvelačné zombie a monstra. Věříme, že máte dostatečně silný žaludek a všechny zombíky zprovodíte ze světa.