Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Rombo Rush
sponzorované odkazy

Rombo Rush

Hrajete online hru Rombo Rush

Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.

ovládání hry Rombo Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.36 MB • 1938x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Kings Island
Akční hry - 27x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
hra v Unity3D
Edge of Tomorrow: L.D.R
Akční hry - 60x
Epická bitva na vás čeká v této vynikající 3d hře v unity3D. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy zemi atakují nepřátelští vetřelci. Vydejte se tedy na nelítostná boj a snažte se hlavně přežít, vedle toho můžete zachránit naši nebohou planetu.
13 Days in Hell - ďábelská akční řežba
Akční hry - 4x
Vaším úkolem je přežít plných 13 dní v pekle. Není to snadné, neboť se z každé strany objevují velice dotěrní nepřátelé. Zpočátku máte jen obyčejný kolt, nicméně časem si dokoupíte lepší zbraně, což je nutnost. Těžký boj začne zhruba pátý den.
Decision 2: New City
Akční hry - 32x
Vyberte si prvně, jestli budete hrát hru více hráčů nebo prostě hrát sami. Vaším úkolem je vydržet veškeré útoky zombie. Pak si mužete nakoupit nové zbraně se kterými budete mít jednodušší boj.
Friday the 24th
Akční hry - 34x
Schyluje se k Vánocům, nastávají chvíle pohody a vy máte za úkol pochytat zelené skřítky, kteří se potulují po okolí. Hra je celkem dost krvavá, takže je to pro silnější nátury a určitě ne pro děti. Kolik dokážete pochytat skřítků záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte,co ve Vás je.
Miami Zombies
Akční hry - 42x
Famózní akční řežba se zombíky. Pokud máte z nemrtvých mozkolačných monster strach, tak ani hru nehrajte. Pokud si ale chcete zastřílet a užít si akční relax, tak se hned pusťte do hry a chopte se zbraně.
Crazy Flasher 2
Akční hry - 33x
Přichází druhé pokračování poměrně oblíbené hry s názvem Crazy Flasher. Vydáte se do pouličních bojůvek, kde si musíte poradit. Můžete mít zbraň, ale klidně i holé ruce. Nepřátelé přicházejí úplně ze všech stran, takže se musíte mít neustále na pozoru. Likvidací nepřátel lze získat různé další bonusy.
Farmer vs Zombies
Akční hry - 40x
Pokud by vás zajímalo, co se stane, když se pracovitý a vynalézavý farmář setká s poněkud hloupějšími, avšak o to silnějšími, zombíky, tak se mrkněte na tuto online hru. Souboj to bude nerovný, ale s kouskem štěstí zvítězíte a všichni budou šťastní.
Smileys War - řežba ve stylu Worms
Akční hry - 276x
Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!
Warfare 1944
Akční hry - 56x
Rok 1944 patřil mezi nejdůležitější roky celé druhé světové války. Bojové běsnění tohoto roku si můžete vyzkoušet díky této hře. Zahrát si lze na straně Američanů, ale do boje se můžete pustit i na straně Německa. Ve hře se setkáte s dobýváním i bráněním území. Hra je poměrně komplikovaná, takže pro začátek je vhodné si zkusit tutorial.
Cannon Blast
Akční hry - 26x
Pomozte pirátovi Petemu v boji proti lodím, které útočí na jeho pirátskou loď. Hra se ovládá šipkama, úhel děla nastavíte šipkama nahoru/dolu. Po potopení lodi sbírejte poklady, kterými opravíte poškození vlastní lodi.
Dad and me
Akční hry - 30x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
hra v Unity3D
Mech Mice Academy
Akční hry - 38x
FPS střílečka, ve které je několik tříd vojáků a také bojová vozidla. Vrhněte se do bojové řvavy a ukažte nepřátelům, že boj pro ně bude to poslední, co v tomto světě zažijí. Hra nabízí několik herních módů a určitě zabaví každého hráče. Hra je v Unity3D.
hra v Unity3D
Mafia Driving Menace
Akční hry - 26x
Dokážete si představit, že byste byli jedním z členů drsného gangu? A drsným gangem myslíme partičku italských mafiánů v klasickém stylu. V této hře si na mafiána zahrajete. Plňte všechny úkoly a ukažte, že máte na to, docílit pěkné mafiánské kariéry.
Indestructotank
Akční hry - 22x
Návyková hra Indestructotank má velmi originální nápad. V nezničitelném tanku chytáte nepřátelské bomby, díky kterým pak sejmete protivníkovu letku. Snažte se tank ovládat tak, aby při jednom odrazu trefil co nejvíce vrtulníků. Hra se ovládá pouze šipkama, před začátkem je nutné si přečíst "How to play".