Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Rombo Rush
sponzorované odkazy

Rombo Rush

Hrajete online hru Rombo Rush

Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.

ovládání hry Rombo Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.36 MB • 1658x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Khronos
Akční hry - 539x
Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.
Warzone Getaway 2
Akční hry - 35x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá akční gameska. Postřílejte všechny nepřátelské jednotky a snažte se přežít akční šílenství. Ve hře můžete vylepšovat svůj arzenál nákupem lepších zbraní a specialitek. Výtečná online hra.
Leekclock vs The Clockcrew
Akční hry - 17x
Netradiční akční hra, ve které hraje hlavní roli pórek. Z každé strany na vás útočí mraky podivných nepřátel. Vaším úkolem není nic menšího než je všechny zničit. Směr střelby ovládáte myší, šipkama pak můžete pohybovat samotným pórkem. Leekclock vs The Clockcrew je sice jednoduchá, ale velice chytlavá superhra.
Turret defense
Akční hry - 3x
V této hře na vás čekají 4 mise, což se někomu může zdát málo, pouze ale dokud nezjistíte, jak jsou obtížné. Postavte si podél cesty obranné konstrukce, aby se k vám nepřítel nestihl probojovat.
Experimental Shooter 2
Akční hry - 21x
Druhé pokračování Experimental Shooter je poměrně zajímavé. Vezmete si na starost stroj, s jehož pomocí můžete likvidovat nepřátelské bublinky. Jakmile některou bublinku sestřelíte, může jí ještě oživit některá z jejich kolegyň. Nedopusťte, aby se k sobě přibližovaly. Miřte důkladně a nenechte se trefit.
Paradigm Shift
Akční hry - 8x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
Army of the Dead
Akční hry - 23x
Se svou jednotkou jste byl vysazen v džungli. Dostali jste za úkol zničit nepřátelská monstra, která napadají lidi a hubí naši civilizaci. Během hry můžete získat spoustu lepších zbraní.
Yan Loong Legend 2
Akční hry - 37x
Další z řady skvělých bojovek nejen pro kluky. Je to klasická skrolovací plošinovka, ve které budete postupně kosit jednoho nepřítele za druhým. Zničit záludné nepřátele můžete mnoha způsoby.
Alaskan Adversary
Akční hry - 5x
Jako vědec jste přijel zkoumat ledovce na Aljašce. Jenže původní obyvatele nejsou zrovna přátelští a nejraději by vás zabili. Celá vaše vědecká výprava se díky tomu změnila v boj o vlastní život.
Final Fight - pouliční souboj
Akční hry - 11x
Final Fight je bojová superhra, u které si můžete zavzpomínat na klasické hry známé z počítačů Amiga. V roli bojovníka se musíte utkat s řadou nepřátel, než dojdete až k nejvyššímu šéfovi. Hra se spouští hnědým knoflíkem. Ovládání je klávesami A, S, D, W a útok pak J, K, L.
Turn Based Battle
Akční hry - 50x
Vydejte se na báječné dobrodružství. V hlubokém a neprostupném lese žije podle jedné pověsti velké zlo, které musí být poraženo. Ovšem přístup k jeho pevnosti může získat pouze ten, kdo dokáže posbírat čtyři legendární krystaly, bez nich se ke zlu nedá dostat. Dokažte, že se legenda zakládá na pravdě.
Camper Strike
Akční hry - 2570x
Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.
Armada Tanks
Akční hry - 15x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
Forest Warrior
Akční hry - 28x
V džungli se usadil drapla a vašim úkolem v této online hře je ho najít a pokusit se ho zničit. Jenže cesta, kterou musíte podstoupit je náročná. Proto se pořádně připravte na mnoho nepřátel a bojů.
Castle Guardian
Akční hry - 1682x
Nepřátelé útočí na hrad, který musíte za každou cenu ubránit, protože prostě nesmí padnout do nepovolaných rukou. Jedná se o opravdu cenné místo, kudy vedou různé zásobovací stezky a v případě neúspěchu prohrajete. Nepřátelé přicházejí a postupem času se stále zlepšují, takže bude těžší je zlikvidovat.