Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Rombo Rush
sponzorované odkazy

Rombo Rush

Hrajete online hru Rombo Rush

Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.

ovládání hry Rombo Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.36 MB • 215x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
The Last Dinosaurs
Akční hry - 0x
Skákačka, ve které poznáte malého dinosaura, který patrně přežil záhubu všech jeho předků a v poklidu žil v podzemí...tedy až do dnešního dne. Jinými slovy na vás čeká příjemná plošinovka se střílením.
Rockin Roadie
Akční hry - 1x
V superhře Rockin Roadie se stanete členem realizačního týmu jedné rockové skupiny. Vaším úkolem je dovést vybavení co nejrychleji k pódiu. V každé úrovni musíte překonat řadu překážek. Hra se ovládá pouze šipkama, smysl hry je podobný hrám jako je například Moto Bike.
Skirmish
Akční hry - 0x
Jednoduchá ale chytlavá online hra, to je Skirmish. V roli neohroženého bojovníka stojíte proti přesile krvelačných nepřátel. K dispozici máte zprvu meč a poté až 6 různých zbraní.
Los Simpsons
Akční hry - 0x
Všechny fanoušky jistě těší nový film The Simpsons Movie. Samozřejmě se najdou i odpůrci toho skvělého seriálu. Možná právě pro ně je určena tato poněkud brutální minihra.
hra v Unity3D
THE GATES
Akční hry - 3x
Parádní 3D akční herní pecka v unity3D. Chopte se své zbraně a mrkněte se do tohoto zvláštního herního světa plného nebezpečí. To číhá na každém rohu, proto se mějte na pozoru. K hraní hry je nutné mít nainstalovaný a povolený doplněk Unity3D.
Sift Heads 1 Remasterized
Akční hry - 2x
Sestřelte své nepřátele, dávejte si pozor, abyste netrefili civilistu, protože to by pro vás znamenalo v této super hře konec. Tak se hlavně snažte, abyste splnili veškeré úkoly, které vám tato hra dá.
Endless War 3
Akční hry - 2x
Vyberte si vaši oblíbenou zbraň, naládujte do kapes co nejvíce munice a vyražte do kruté akce! Tahle válka nebude mít konce, tak se připravte na to nejhorší. Já vám však fandím a věřím, že si svou bitvu vybojujete.
Rounin Warrior
Akční hry - 0x
Snili jste někdy o tom, podívat se do Japonska? Kdysi za vlády mocných Shogunů to musel být úžasný zážitek. Hlavní slovo měli samurajové a Roninové - za jednoho z nich právě hrajete. Pěkně malovaná japonská mlátička.
Doom - klasická akční řežba
Akční hry - 0x
Utkejte se s krvelačnými příšerami v této online hře, která je na motivy legendární akční hry Doom. Cílem je vymanit se z útoku příšer a co nejvíce jich sejmout.
Paladin
Akční hry - 1x
Ve starověkém Římě se pojmem paladin označoval příslušník císařovy palácové stráže. V této hře jste na začátku úplný mladíček, který se teprve učí bojovat. Později se pak propracujete až ke špičce válečných bojovníků.
Ninja turtles sewer surf showdown
Akční hry - 1x
Nová hra s oblíbenými hrdiny seriálu Želvy ninja. V roli neohroženého želvího ninji se utkáte s hordou nepřátelských bojovníků. Snažte se je porazit a nebo se jim alespoň vyhnout a ve zdraví doklouzat do cíle.
Leekclock vs The Clockcrew
Akční hry - 0x
Netradiční akční hra, ve které hraje hlavní roli pórek. Z každé strany na vás útočí mraky podivných nepřátel. Vaším úkolem není nic menšího než je všechny zničit. Směr střelby ovládáte myší, šipkama pak můžete pohybovat samotným pórkem. Leekclock vs The Clockcrew je sice jednoduchá, ale velice chytlavá superhra.
Black
Akční hry - 0x
Black patří mezi hry, ve kterých si vezmete na starost osudy vojáka, jenž si snaží prorazit cestu přes přesilu nepřátelských jednotek bez nároku na posily. K dispozici alespoň máte různé druhy zbraní, takže můžete takticky rozmýšlet, jak se nejlépe vybavit, aby nepřátele zmizeli z povrchu zemského nadobro.
Castle Cat 3
Akční hry - 0x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
Metal Slug Rampage 4
Akční hry - 1x
Jste neohrožený bojovník se samopalem sakra nízko u pasu. Proti vám je celá horda po zuby ozbrojených nepřátel. Poradíte si? Aneb klasická akční střílečka ve stylu jeden proti všem ;-). Hra má vynikající grafiku.