Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Rombo Rush
sponzorované odkazy

Rombo Rush

Hrajete online hru Rombo Rush

Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.

ovládání hry Rombo Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.36 MB • 1824x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Madness Retaliation
Akční hry - 47x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
Warpong
Akční hry - 4789x
Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.
Let The Bullets Fly Unlock
Akční hry - 26x
Vaším úkolem je do vzduchu vystřelit náboj, který dokáže zabít co nejvíce nepřátel. Snažte se najít ten správný úhel odpalu. Tak se do toho dejte a ukažte, že jste spravný střelec.
Arny Battle
Akční hry - 32x
Poperte se s domorodými bojovníky a ukažte jim co proto. Vaší výhodou je, že máte zbraně a protivníci pouze šavle a různé obyčejné zbraně. Dávejte si pozor na nástrahy a dostaňte se co nejdále. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti. Pusťte se do hry.
Zombotron
Akční hry - 54x
Zombie zaplavily celý známý svět a vy se jako jeden z posledních přeživších musíte pokusit, aby nemrtví nevyhráli. To rozhodně nebude jednoduchá práce, protože jich je velká přesila, ale zase máte k dispozici silné zbraně, s jejichž pomocí si nebezpečné nestvůry můžete udržet poměrně daleko od těla.
Cooperation Part 3
Akční hry - 24x
Třetí část skvělé střílečky, ve které se nudit určitě nebudete. Samozřejmě zde najdete dvě obrazovky, ve kterých budete moct nepřátele ničit. Zničte je všechny dříve, než oni zničí Vás. Neváhejte a pusťte se do hry.
Ultimate Assassin 3: Level Pack
Akční hry - 16x
Stal jste se nájemným vrahem. Pokuste se napadnout vaše nepřátele. Můžete se i zneviditelnit nebo také zrychlit svůj běh. Tak se do toho dejte a postupujte stále úrovněmi v této opravdu super hře.
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 29x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
hra v Unity3D
Contra: After the Credits
Akční hry - 33x
Hledáme hráče, který má skutečně silný žaludek a nezalekne se žádné nebezpečné kreatury. V této hře na vás totiž čeká nefalšovaná akční řežba. Zničte všechny nepřátele a probojujte se až do konce. Hra je v Unity.
Johnny Upgrade
Akční hry - 750x
Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.
Sketchbook Samurai
Akční hry - 2378x
Akční hra, ve které budete v roli samurajské hrdinky bojovat s několika typy nepřátel. Použít můžete několik druhů útoku mečem. Útoky nepřátel můžete blokovat a také před nimi uskočit. Některé postavy vám po smrti zanechají bonus.
Siegius Arena
Akční hry - 35x
Staňte se mladým gladiátorem, který se chystá vstoupit do arény, aby si získal pro sebe válečné ostruhy a zničil všechny protivníky, které potká. Těšit se můžete hned na několik na sebe navazujících vln, kde musíte porazit všechny nepřátele. Málo jich opravdu nebude, takže se musíte otáčet a snažte se i získat si přízeň davu.
hra v Unity3D
Bullets  and  Beats
Akční hry - 35x
Zajímavá, hiphopem říznutá, plošinovka odehrávající se navíc kdesi na Divokém západě. Zatím se u této hry jedná o demo (hra je v Unity3D), ale i tak je velmi dobře hratelná a zábava vydrží docela na dlouho.
SkyPredator
Akční hry - 7x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.
Tailspin
Akční hry - 18x
Už vás nebaví auta? Zarejte si s letadlama. Toto je totiž pravá letecká bitva ve které se střetnete s mnoha nepřátelskými letouny. Navíc obtížnost není jedna z nejlehčích, proto si musíte dát pozor na nejednu maličkost..