Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Rombo Rush
sponzorované odkazy

Rombo Rush

Hrajete online hru Rombo Rush

Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.

ovládání hry Rombo Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.36 MB • 1017x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
John Citizen
Akční hry - 13x
Mimozemská civilizace se zaměřila na planetu Zemi a mimozemšťané se v přestrojení vydávají mezi obyčejné pozemšťany. Jejich cíl je naprosto jasný: zničit planetu a všechno živé na ní. Největší zabiják je vyslán na Zemi, aby úkol splnil. Je mu dáno jméno John Citizen a ujmete se jeho osudů právě nyní.
Turret defense
Akční hry - 3x
V této hře na vás čekají 4 mise, což se někomu může zdát málo, pouze ale dokud nezjistíte, jak jsou obtížné. Postavte si podél cesty obranné konstrukce, aby se k vám nepřítel nestihl probojovat.
Los Simpsons
Akční hry - 36x
Všechny fanoušky jistě těší nový film The Simpsons Movie. Samozřejmě se najdou i odpůrci toho skvělého seriálu. Možná právě pro ně je určena tato poněkud brutální minihra.
Achilles 2: Origin of a Legend
Akční hry - 33x
Zahrajte si v této hře na rytíře, který bude muset zabít všechny své nepřátele. Dostaňte se tak do dalších úrovní, ale dávejte si pozor, vaši nepřátelé budou velice obratní. Tak se do toho pusťte a snažte se.
Foyle 2
Akční hry - 34x
Ikdyž náhledový obrázek příliš mnoho nenapovídá, tak hra Foyle 2 je vskutku super akční hra. Utkáte se s nepředvídatelnými vetřelci na cizí planetě. Vaším cílem je samozřejmě přežít a získat naději na návrat domů.
13 Days in Hell - ďábelská akční řežba
Akční hry - 4x
Vaším úkolem je přežít plných 13 dní v pekle. Není to snadné, neboť se z každé strany objevují velice dotěrní nepřátelé. Zpočátku máte jen obyčejný kolt, nicméně časem si dokoupíte lepší zbraně, což je nutnost. Těžký boj začne zhruba pátý den.
Sword and Sandals 3
Akční hry - 35x
Stvořte si svého vlastního gladiátora podle své fantazie a vyjděte se sním dobývat jednu arénu za druhou. Porážejte své soupeře pomoci různých chvatů, ale také magie. Staňte se nejlepším gladiátorem světa.
Grossout
Akční hry - 16x
S naším politikem Grossem to nemá nis společného, i když by to tak mohlo podle názvu vypadat. Je to totiž netradičním způsobem zpracovaná bojová hra, kde body za vítězství slouží jako platidlo pro nákup upgradů.
Clear Vision 5
Akční hry - 22x
Stali jste se v této hře zabijákem. Dejte do toho všechno. Vyhodili vás totiž z práce, máte náladu pod psa a ještě k tomu víte, že vaši přátele jsou falešní. Vyberte si zbraň a vydejte se na mise.
Mushroom Madness 3
Akční hry - 31x
Hra Mushroom Madness přichází již se třetím pokračováním. Musíte se postarat o obranu houbiček před hladovými zvířaty, která se snaží sníst, co uvidí. To nesmíte dopustit a musíte všechny darebné živočichy ničit. Za dobrý postup obdržíte více bodů. Vždy máte více úkolů, za něž získáte patřičné ocenění.
hra v Unity3D
Robot Rampage 2
Akční hry - 2185x
Pěkná 3D hra v Unity. Kačer Dodgers a Marvin dostali za úkol jednu nebezpečnou misi. Musejí za každou cenu zastavit invazi robotů. Není mnoho času, takže se hned dejte do hry a do boje proti zlotřilým mechům.
staggy the boyscout slayer 2
Akční hry - 3x
Jako statný bojovník se budete muset v této nechutné hře vypořádat s vesničany, kteří na Vás útočí mnohdy i holýma rukama. Vaše výhoda je ta, že máte meč, kterým můžete vesničany zničit. Jak to uděláte záleží jen na Vás. Takže se pusťte do hry.
The Shoot Out
Akční hry - 29x
V této skvělé hře se ocitáte v roli odstřelovače. Bojujte proti ozbrojeným teroristům ve dvou různých misích. V prvním kole budete mít za úkol zlikvidovat 45 agresorů během tří minut a v dalším budete muset zlikvidovat časované nálože. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Tail Spin Air Combat - vzdušné souboje
Akční hry - 30x
Zalítejte si ve válečném stroji a sestřelte co nejvíce nepřátelských letadel. Akční válečná hra Tail Spin vás totiž zavede přímo do ohniska největších leteckých soubojů. Zasedněte za kokpit a vzhůru do boje. Tato superhra se ovládá šipkama, střelba je klávesou F.
Vampire Cannon
Akční hry - 21x
V děle máte umístěného upíra, se kterým musíte sestřelit lidi. Dávejte si však pozor, abyste nenarazili na kněze, protože potom musíte celou úroveň opakovat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.