Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Rombo Rush
sponzorované odkazy

Rombo Rush

Hrajete online hru Rombo Rush

Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.

ovládání hry Rombo Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.36 MB • 243x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Final Fight - pouliční souboj
Akční hry - 3x
Final Fight je bojová superhra, u které si můžete zavzpomínat na klasické hry známé z počítačů Amiga. V roli bojovníka se musíte utkat s řadou nepřátel, než dojdete až k nejvyššímu šéfovi. Hra se spouští hnědým knoflíkem. Ovládání je klávesami A, S, D, W a útok pak J, K, L.
Pour The Fish: Level Pack
Akční hry - 37x
Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel. Tito zombíci vás chtějí sníst, ale vy se nesmíte dát! Vylepšujte neustále své schopnosti. Dávejte si pozor, aby se přes vám tito zombíci nedostali.
hra v Unity3D
Minecraft: Zumbi Blocks 3D
Akční hry - 47x
Her, které se snaží přiživit na slávě legendy Minecraft je poslední dobou poměrně dost. Jednou z nich je i Zumbi Blocks 3D. Vaším jediným, avšak pekelně těžkým, úkolem je přežít invazi zombies.
Transformer
Akční hry - 24x
Transformers jsou známý komiks a film, který se dočkal zpracování i v rámci počítačových her a jednu si můžete právě vyzkoušet. Dostanete se do boje proti nebezpečným nepřátelům, za jejichž likvidaci si připíšete body na konto. Z robota se můžete klidně přeměňovat na vozidlo a zase zpátky. Zlikvidujte všechny protivníky!
Super Villainy
Akční hry - 29x
Pokuste se zabít veškeré nepřátele, kteří kolem vás létají. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Pokud chcete pokročit do další úrovně, tak je zapotřebí zabít několik nepřátel. Když nebudete v této super hře stíhat, tak si to můžete zpomalit.
Mad Day
Akční hry - 358x
Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.
Achilles
Akční hry - 4x
Online hra Achilles vám umožní vžít se do role neohroženého bojovníka Achilla, který stojí proti přesile nepřátel. Na pomoc máte svůj ostrý meč a štít. Mrtvým nepřátelům můžete sebrat kopí, které pak můžete prohnat krkem některého útočníka.
Elemental Balance
Akční hry - 25x
Umístěte do těsné blízkostí objektů bomby a pokuste se je všechny shodit. Jedině tak se dostanete do dalších úrovní. Najděte proto skvělé místo pro umístění této bomby. Tak se do toho dejte.
Robot Territories
Akční hry - 37x
Tahle akční vojenská hra vás jistě vtáhne do víru splašeného děje. Nepřátelé se na vás hrnou jeden za druhým a vy se musíte nějak bránit. Zničte v každém kole určitý počet protivníků a proveďte komba pro postup.
Powerfox - zachraňte svět
Akční hry - 21x
Powerfox je neohrožená lištička, která si troufá zachránit celý svět. V tomto případě se jedná o pěknou, ale mírně ztřeštěnou online hru. V každé úrovni se postupně utkáte s několika těžkými protivníky. Využívejte bonusy, které padají z nebe v podobě krabic. Hra Powerox se ovládá šipkama, střílení je klávesou A.
Soulmech Shinobu
Akční hry - 26x
Staňte se akčním hrdinou a pohybujte se v nepřátelské zóně. Vašim úkolem je ubránit se nepřátelům pouze s mečem v ruce. Dávejte si pozor, aby Vás nezabili dříve než vy je. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
UhuForce 2 - klasická superhra
Akční hry - 19x
UhuForce 2 těží z oblíbeného tématu arkádových stříleček z 80.let. Pokud si pamatujete legendy jako River Raid, Space Invaders nebo Screaming Wings, pak vám je tato superhra v mnohém připomene. Ovládáte bojový koráb a střílíte po všem, co létá a střílí. Na konci každé úrovně vás čeká nezbytný souboj s matkou.
Pacma Fight
Akční hry - 43x
Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.
Tomb Defender
Akční hry - 24x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
Eleventh Hour
Akční hry - 18x
Takže v této hře se město ocitlo rozbombardované. Jste ukryti v nějakém úkrytu, ale policie po vás něco požaduje, takže jim to musíte přinést. Vyjděte ven a máte 60 sekund na to abyste to našli. Dávejte si velký pozor na zombíky.