Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mario Tetris 3
sponzorované odkazy

Mario Tetris 3

Hrajete online hru Mario Tetris 3

Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.

ovládání hry Mario Tetris 3

myší, viz instrukce ve hře • 4.27 MB • 753x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Out of Wind
Logické hry - 42x
Vaším úkolem je roztočit mlýn. Veškerá kolečka dosazujte na to pravé místo. Víceméně tato hra je velice logická. Na začátku vám pomůžou, abyste věděli, kam máte co dát. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Electric Box 2
Logické hry - 67x
Druhý díl zdařilé hry, která je plná elektrické energie. Vaším snažením bude dostat elektrický proud od zdroje až na konec. Jelikož je cesta proudu místy přerušená, bude na vás, jak si s opravou a výběrem vhodných součástek poradíte.
Circlo 2 - stejné barvy k sobě
Logické hry - 39x
Cíl hry Circlo 2 je jednoduchý - na hrací ploše máte balónky různých barev, spojte vždy alespoň tři stejné barvy a postupně je dostaňte všechny ven. V každé úrovni máte časový limit 120 sekund. Kromě osmi barevných balónků jsou ve hře i bonusové, např. bomba nebo duhovka, která změní automaticky barvu. Ikdyž je Circlo 2 graficky ne zrovna přitažlivá hra, herně se jedná o velice chytlavý kousek.
Candy Crush
Logické hry - 144x
Znáte mega úspěšnou hru Candy Crush na mobilech a tabletech? Tentokrát si ji můžete zahrát i online na našem herním webu. Pravidla hry zřejmě nemusíme opakovat, ale pro jistotu - snažte se hledat vždy alespoň tři stejné symboly a postupně tak čistit hrací pole.
Deep Diver
Logické hry - 33x
Na začátku hry se člověk potápí na dno oceánu, kde narazí na kousek papíru v láhvi. Po bližším prozkoumání zjistí, že se jedná o část mapy, ale hodily by se i další kousky, a proto se vydá hledat další díly. Pomozte s hledáním pokladů a různých dalších věcí pod mořskou hladinou. Dokážete vyřešit všechny mise?
Logo expert
Logické hry - 26x
Dobrá online hra se slovíčkařením - budete se snažit z nabídnutých písmenek složit název nějaké známé značky nebo internetové služby. Pokud jste světaznalí a vyznáte se, nebude pro vás problém najít všechna slova.
Divoshi
Logické hry - 10x
Neustále posunujte se svými panáčky a pokuste se svého protihráče zahnat do kouta. Vyhrává ten, který dokáže toho druhého úplně obležet a nenechá ho ani jet. Tím pádem takový hráč v této hře prohrává.
Evil Switch
Logické hry - 25x
Pěkná logická hra s už klasickým principem "3 stejné symboly v řadě", to je superhra Evil Switch. Hra se ovládá klávesnicí - mezerníkem zvolíte políčko a šipkama pak určíte směr, ve kterém se prohodí s dalším symbolem. Za žluté dušičky máte extra bonus.
Fit It Quick
Logické hry - 49x
Zajímavá logická super hra, která je stvořená přesně pro ty hráče, kteří chtějí dodat svému mozku pořádné cvičení. Hra je trochu ve stylu klasiky Tetris. Snažte se bloky dostat do předem určených pozic. Dokážete získat všechny hvězdy za správné řešení?
Birds Defenders
Logické hry - 75x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 43x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.
Doors Out of Office
Logické hry - 26x
Právě se nacházíte v kancelářích a už se přibližuje čas, kdy byste měli jít domů. Pomozte úředníkovi, aby se pokaždé dostal z místnosti dveřmi. Ne vždy se však jedná o snadnou úlohu, protože narazíte na nejrůznější překážky a lidi, kteří by se mohli pokusit vaši cestu zastavit. Občas bude nutné hodně zapřemýšlet.
Protect Tommy
Logické hry - 27x
Tommy je hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o modrou hlavičku s brýlemi, na kterou útočí různí nepřátelé. K dispozici dostanete několik obranných ocelových plátů, které můžete umístit kolem Tommyho, aby se k němu zloduši nedostali. Ze začátku se jedná o jednoduché řešení, ale postupem času se obtížnost navyšuje.
Feed the Panda
Logické hry - 12x
Tato roztomilá a přátelská panda je aktuálně neskutečně hladová. Vyřešte všechny úlohy tak, aby se jídlo dostalo až k pandě. Poměrně pěkná a chytlavá super hra.
Bubble Guinea Pig!
Logické hry - 39x
Vyzkoušejte si na pět desítek zajímavých úrovní s nutností logicky uvažovat. Za pomoci malých hlodavců potřebujete oblepit ostatní zvířata žvýkací gumou. Na začátku hry se hlodavec nachází v tlamě hada, na něhož potřebujete kliknout, aby vypustil malé zvířátko. Vždy je tedy nutné odhadnout správnou dobu na vypuštění morčete.