Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mario Tetris 3
sponzorované odkazy

Mario Tetris 3

Hrajete online hru Mario Tetris 3

Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.

ovládání hry Mario Tetris 3

myší, viz instrukce ve hře • 4.27 MB • 1343x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Totem Breaker
Logické hry - 50x
Cílem v této hry je jedna jediná věc - zničit všechny soupeřovy totemy. A jak na to? Odpalujte u totemů výbušniny a kochejte se zkázou. Podaří se vám zničit všechny totemy dříve, než si na vás soupeř posvítí?
Pyramid Solitaire Deluxe
Logické hry - 51x
Pyramid Solitaire Deluxe není klasická solitairová hra, protože v ní musíte vyřazovat jednotlivé karty tím způsobem, že k dáte dohromady dvojici karet, aby jejich výsledná hodnota dala dohromady číslo třináct. Pokud nenajdete volné karty k odstranění, můžete si kliknout na balíček karet, odkud dostanete možnost vybrat si jednu ze tří dodatečných karet.
Orbox
Logické hry - 18x
Logická hra Orbox dokonale potrápí vaše mozkové závity. Vaším úkolem je postupně provést kostku až k teleportu, který ji přesune do dalšího levelu. Prvních několik úrovní je brnkačka, ovšem s přibývajícími překážkami a záludnostmi obtížnost dramaticky roste. Zvládnete to?
Mahjong Tower
Logické hry - 148x
Všichni jistě znáte výbornou logickou hru z Asie, Mahjongg. V téhle hře jsou ale hrací kameny uspořádány do tvaru věže, a vaším úkolem je odebrat všechny po dvojicích. Samozřejmě ty vespod musíte nejdřív uvolnit.
Splitter Pals
Logické hry - 47x
Oblíbená logická online hra je zpět. V této logické superhře budete potřebovat trochu toho chytráckého fištronu. Vaším úkolem je dostat smajlíka do cíle. Nebude to snadné, první levely jsou na rozehřátí, ale pak to začne být docela obtížné.
Nodes
Logické hry - 23x
Nodes je hodně chytlavá logická hra. Vaším úkolem je umístit zdroje laseru tak, aby paprsek procházel všemi body. V těžší obtížnosti vám přemýšlení znepříjemní časový limit pro vyřešení úrovně. Doporučuji vypnout hudbu, zbytečně to ruší ;).
Pupzzle
Logické hry - 24x
V této skvělé hře máte na starost rozkošného pejska. Vašim úkolem bude překonávat všechny překážky, které si na Vás tato hra připravila. Od přezouvání kol na autě, přes sazení kytiček až po mnoho dalších zábavných úkolů.
Rescue a Chicken 2 - zachraňte kuře
Logické hry - 29x
Luxusní logická hra hrající si s fyzikálními zákony. Ve hře je hlavním a jediným cílem zachránit malé kuřátko před jeho zkázou. Otestujte své smysly a schopnosti v této báječné chytlavé superhře. Ideální gameska do kanclu, když není co dělat ;)
Blob Thrower
Logické hry - 29x
Perfektní gamesa, ve které budete střílet z děla a snažit se spojit oranžové slizáčky. Cílem je při každé úrovni použít co nejmenší počet koulí (výstřelů). Jsme zvědaví, zda se vám podaří zdolat všechny důmyslně navržené levely.
Christmas Solitaire
Logické hry - 31x
Vánoční doba se přibližuje každým dnem a s ní se vyrojila celá řada her, které se tématicky zařazují do stejné kategorie. Nejinak tomu je i s hrou Christmas Solitaire, kde se snažíte zbavit veškerých karet a zařazujete je na předem určená místa takovým způsobem, aby na sebe navazovaly. Hra se řadí k zajímavým karetním hrám.
The Mopples
Logické hry - 17x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Protect Tommy 2
Logické hry - 1503x
Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.
IQ Bic
Logické hry - 37x
IQ Bic je hezká logická online hra, ve které budete spojovat bloky stejné barvy. Čili klasická Spoj3 hra, ikdyž trochu jinak ztvárněná. Superhra obsahuje celkem 25 opravdu náročných úrovní, do konce se dostane pouze skutečný expert.
Color Lines
Logické hry - 26x
Zahrajte si pěknou logickou hru Color Lines. Hra začíná s hracím polem 9x9 a s pěti barevnými míčky. Cílem hry je odstranit míčky tak, aby byly srovnané vodorovně, svisle nebo diagonálně, a to pouze jedna barva.
5 in a Row - pět v řadě
Logické hry - 13x
Skutečně brilantní gameska pro dva hráče. Cílem hry Pět v řadě je umístit pět kamenů stejné barvy do řady. Kameny můžete umístit vodorovně nebo svisle. Velmi chytrá hra.