Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mario Tetris 3
sponzorované odkazy

Mario Tetris 3

Hrajete online hru Mario Tetris 3

Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.

ovládání hry Mario Tetris 3

myší, viz instrukce ve hře • 4.27 MB • 226x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sly Fox
Logické hry - 53x
Povedená zábavná online hra, která si vás nepochybně získá svou hratelností. Cílem je odebírat kamenné bloky, ale přitom dávat pozor na to, aby se nerozbilo cenné vajíčko. Zdolat všechny levely bude úkol pro skutečné herní mistry.
Card Monsters
Logické hry - 31x
Zajímavá karetní online hra, ve které se můžete utkat s hráči z celého světa. Sestavte si postupně balíček ze silných karet a použijte je proti svému soupeři. K vítězství budete muset vyřešit i několik úkolů. Své karty navíc můžete upgradovat a porazit tak snáze své protivníky.
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 24x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
Mahjong Card Solitaire
Logické hry - 66x
Pěkně zpracovaný mahjong, ve kterém budou místo klasických kamenů karty. Ty odstraňujte po stejných dvojicích, které mají stejnou hodnotu. Malou výhodou je fakt, že karty mohou mít jiný znak a barvu.
Orbox
Logické hry - 17x
Logická hra Orbox dokonale potrápí vaše mozkové závity. Vaším úkolem je postupně provést kostku až k teleportu, který ji přesune do dalšího levelu. Prvních několik úrovní je brnkačka, ovšem s přibývajícími překážkami a záludnostmi obtížnost dramaticky roste. Zvládnete to?
Orcs Attack
Logické hry - 38x
Zajímavý zástupce online her ve stylu Angry Birds. Nevystřelujete však ptáčky z praku, ale vaším nástrojem je dělo. Cílem je zničit vojáčky, kteří se ukrývají v pevnosti. Různé střely mají různé účinky, proto postup dobře promyslete.
Ranch Connect 3
Logické hry - 68x
Pokud jste fanoušky kuchařského mahjongu a dalších spojovaček, tak vás tato hra příjemně omámí. Budete opět hledat dvojice stejných obrázků, na kterých jsou tentokrát zvířata. Dokážete vyčistit celé pole?
Planned - spojte čtverečky
Logické hry - 33x
V této velice jednoduché minihře máte za úkol spojit všechny čtverečky do jedné sítě tak, aby byly vzájemně propojeny. Kliknutím se čtverec zvětší, až se postupně přiblíží k nejbližšímu čtverci a spojí se. Každý čtvereček můžete zvětšit jen třikrát a zároveň nemůžete kliknout na ten samý opakovaně. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se váš mozek při této logické hře pěkně zapotí.
Witchery
Logické hry - 22x
Jednoduchá, zábavná a naprosto klasická hra ve stylu Spoj 3. Přesunujte krystaly a snažte se vykouzlit alespoň tři stejné symboly v řadě. Sledovat vaše počínání bude milá čarodějka.
Electric Box 2
Logické hry - 67x
Druhý díl zdařilé hry, která je plná elektrické energie. Vaším snažením bude dostat elektrický proud od zdroje až na konec. Jelikož je cesta proudu místy přerušená, bude na vás, jak si s opravou a výběrem vhodných součástek poradíte.
Monkey Happy Talisman
Logické hry - 43x
Další díl husťácké opičí série. Tentokrát se děj odehrává ve vesničce Swampville, což je místo, kde jsou opičky opravdu smutné. Musíte najít talisman, který má čarovnou moc udělat všechny opičky šťastnými.
Football Crush
Logické hry - 16x
Spoj tři hra ve stylu fotbalu. Odstraňujte z plochy míče spojením vždy aspoň tří stejně barevných míčů. Do další úrovně se dostanete až splníte určitý počet označených míčů. No zkrátka klasická hra s klasickými pravidly, rozhodně povedená záležitost.
Diamond Puzzle Matching
Logické hry - 22x
Zahrajte si klasickou logickou hru s tématem spoj tři stejné krystaly. Cílem je tvořit svislé nebo vodorovné řady ze stejně barevných krystalů. Ideální hra na pracovní dopoledne, případně poobědovou siestu.
Vehicles 2: Municipality Unleashed
Logické hry - 41x
Jak již název hry napovídá, hlavním tématem budou auta. Narazíte na různé druhy, se kterými musíte plnit vždy přesně zadané úkoly. Ze začátku se dozvíte všechno potřebné a autoři si pro hráče připravili cvičné mise, v nichž se naučíte dokonale ovládat auta. Celkově si můžete vyzkoušet na čtyři desítky úrovní.
Clowns in the Face
Logické hry - 24x
Děsí vás cirkusoví klauni? Proč je netrefíte pěkným tenisovým podáním? Přesně jako v této velmi zábavné online hře. Pěkně namiřte, dobře promyslete úder a vypalte hezky klaunovi do obličeje.