Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mario Tetris 3
sponzorované odkazy

Mario Tetris 3

Hrajete online hru Mario Tetris 3

Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.

ovládání hry Mario Tetris 3

myší, viz instrukce ve hře • 4.27 MB • 649x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Energy Physics: Robots Rebellion
Logické hry - 40x
Máme tady opravdu super hru, ve které budete spojovat různé roboty, kteří se potřebují nabít energií. Jak sami víte, tak ocel vodí elektřinu a tak ji v některých části budete využívat. Dávejte si pozor, abyste nezabili člověka.
Fruits
Logické hry - 20x
Vaším úkolem v této hře je, abyste zabili veškeré ovoce, které tady vidíte. Tato hra má několik úrovní, které jsou potřeba dokončit. Snažte se nasbírat co největší možné skóre a celou hru projeďte.
BoomBox 2
Logické hry - 7x
Tahle hra sází na starý a prověřený systém spojování objektů stejné barvy dohromady. Stačí tři kostičky v řadě a máte body. Podobné hře Crack Attack kterou možná znáte z PC. Neskutečně chytlavá a zábavná hra.
The Company of Myself
Logické hry - 34x
Autor hry se rozhodl vytvořit poměrně inovativní příběh, ve kterém bude sám hrát hlavní roli. Vezměte si ho na starosti a pochodujte s ním po zvláštním světě. Jedná se o klasickou arkádu, kde musíte zároveň řešit i logické úkoly. Celkově se podíváte na celou řadu úrovní, kde přeskakujete přes nebezpečí. Pomoci si můžete se svými klony.
Warp Shot
Logické hry - 35x
Warp Shot se odehrává v netradičním prostředí. Potřebujete dostat malou bílou kuličku, která vypadne z jednoho portálu, do dalšího portálu, jenž se zpravidla nachází na úplně druhé straně a je zahrazený překážkami. Vybírejte vhodné místo, kudy by se míček mohl dostat na cílovou pozici. Někdy se jedná o opravdu těžký úkol.
Signum Project
Logické hry - 215x
Další logická pecka se sice jednoduchou grafikou, ale to není vůbec na škodu, spíše naopak. Spojujte tečky a snažte se je všechyn rozsvítit. A kolik na vás tvůrci přichystali úrovní? Těšte se na celkem 31 záludných levelů.
Cody Crazy Zoo
Logické hry - 523x
Perfektní herní záležitost s detektivem Cody Jonesem. Případ, který v této hře budete řešit, se odehrává v zoo. Tam kdosi nabádá zvířata ke krádežím. V cestě za úspěšným řešením sbírejte předměty a dobře je používejte.
Zee Boo
Logické hry - 24x
Zajímavá logická online se zvířetem, konkrétně s hladovou zebrou, která má chuť na čerstvou travičku. Vaším úkolem bude zebru navést tak, aby spořádala všechny ostrůvky s trávou. Pohyb zebry je do L, tedy jako u šachového jezdce.
Isoball X1
Logické hry - 21x
Parádička mezi logickými hrami, to je Isoball X1. Zkuste otestovat svůj mozek v této logické hříčce - čeká na vás 36 nervydrásajících levelů, ve kterých musíte dostat kuličku do určitého místa. Levely můžete libovolně přeskakovat. Hra obsahuje i skryté bonusy.
Bloopers 2
Logické hry - 45x
Snažte se dostat veškeré pomeranče do teleportu. V cestě vám budou stát překážky, které musíte zvládnout. V dolní části obrazovky si můžete přepínat munici. Pokuste se odstranit překážky a poté pomeranče poslat do teleportu.
Bola
Logické hry - 24x
Bola je logická hra s obvyklým námětem - seskupit vždy tři stejné symboly. Od podobných logických her se však Bola odlišuje tím, že jste omezeni počtem tahů a také časovým limitem. Dostat se do vyšších levelů není zrovna jednoduché...
All We Need Is Brain
Logické hry - 34x
Snažte se vylákat zombíky ze svých skrýši. Umístěte mozek poblíž jejích skrýši a počkejte si až vyleze. Mozek umístěte do míst, kde se velice těžko dostanou a při cestě zemřou. Hra obsahje hned několik zábavných úrovní.
Hapland
Logické hry - 3x
Hapland je legendární hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji, velice chytlavá logická hříčka.
Piboliada - mix pinballu a logiky
Logické hry - 22x
Logická hra Pinboliada staví na obvyklém úkolu seskupit 3 kuličky stejné barvy. Bonusy můžete zvýšit pomocí prvků známých z pinballu. Pěkná online hra, ale těžká.
Lucky Balls
Logické hry - 199x
Velice oblíbeným herním tématem je různé spojování tří stejných symbolů. Podobně je tomu i ve hře Lucky Balls. Na obrazovce postupně vyskakují barevné míčky. Vaším úkolem je seskupit vždy alespoň 3 míčky stejné barvy.