Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mario Tetris 3
sponzorované odkazy

Mario Tetris 3

Hrajete online hru Mario Tetris 3

Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.

ovládání hry Mario Tetris 3

myší, viz instrukce ve hře • 4.27 MB • 1543x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Anti-terrorism Squad
Logické hry - 30x
Zahrajte si napínavou logickou hru Anti-terrorism Squad, ve které budete v neúprosném časovém limitu ničit časované bomby. Princip je poměrně známý. Přesunujete součástky tak, abyste dostali časovač ven.
Amber Escape
Logické hry - 21x
Výborně zpracovaná escape hra. Vzbudili jste se svázaní v nějaké neznámé tmavé místnosti. Jediné, čeho jste si všimli, je kamera, která vás sleduje. Podaří se vám vyřešit všechny logické hádanky a utéci z místnosti?
Beetle Ju Adventures
Logické hry - 25x
Logická online hra  s drobným poletujícím hmyzem v podobě mušek. Ty musíte dostat do domečku, který je však zdánlivě nedostupný a musíte překonat řadu překážek. Překážky v podobě kamenů jednoduše přesuňte, ovšem trochu u toho myslete, abyste si cestu na dobro nezablokovali.
Monster Mover
Logické hry - 28x
Malé různobarevné postavičky se potřebují dostat do červeno-černého portálu, který se neustále točí. Nesmíte dopustit, aby se některá z postaviček nedostala do portálu a vypadla pryč. Ne všechny postavičky jsou ovšem hodné, ty zlé jistě poznáte podle jejich vzezření a ty nesmíte do portálu vpustit ani náhodou.
Rush Hour - dostaňte auto ven
Logické hry - 28x
Výborná superhra, která prověří vaše logické myšlení. Cílem hry Rush Hour je dostat vaše autíčko ven z naprosto přecpaného parkoviště. Vždy musíte přeskupit ostatní auta tak, aby se vaše červené auto dostalo k praporku. Nejprve zkuste tréninková bludiště, ostrá hra je opravdu těžká.
Ninja Miner 2
Logické hry - 318x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Railway Line
Logické hry - 54x
Zajímavá postřehovka z prostředí železnice. Vaším zadáním je postavit v co nejkratším čase koleje tak, aby vlak dojel bezpečně do cílové stanice. Nároky na rychlé přemýšlení jsou opravdu vysoké. Takže vzhůru do hry.
Mancala
Logické hry - 47x
Rozhodně zajímavá logická online hra, ve které budete přesouvat barevné kameny. Nejprve klikněte na kalíšek, aby se kameny po jednom přesunuly po vašem hracím poli až k soupeřovu místu. Porazit počítač v této hře nebude snadné, ale můžete vyzvat i druhého hráče u pc.
Save Astronauts
Logické hry - 26x
Zachraňte tyto astronauty před mimozemšťany, kteří je chtějí vzít na svou stranu. Pokládejte na ně různé objekty, abyste zabránili paprsku, aby se dostal až k těmto astronautům.
Guide Us Back Home
Logické hry - 1x
Pěkná oddychová logická online hra, ve které se budete snažit umístit barevné kuličky do kruhu stejné barvy. Není to úplně tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře své tahy promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně.
Spiters Annihilation Level Pack
Logické hry - 30x
Odstraňujte v této hře objekty a pokuste se je spustit k bombám, které se odpálí a zabijí ostatní monstra. Používejte myš a hlavně váš mozek, abyste věděli, který objekt máte odstranit.
Peppa Pig Tetris
Logické hry - 62x
Jednoduchá online vhodná i pro nejmenší hráče, kteří mají rádi tetris a prasátko Pepinu. Vaším úkolem je skládat padající objekty tak, aby do sebe dobře zapadaly. Jakmile utvoříte plnou řadu, tak se odbourá a vy máte zas o trochu místa víc.
Oh My Candy Level Pack
Logické hry - 26x
Online hra, která vás donutí řádně přemýšlet. Cílem je dostat barevnou sladkost až k nenasytnému křečkovi. Jak na to? Klikejte po hrací ploše a přijdete na to.
Auway Sudoku
Logické hry - 26x
Kdo by v dnešní době neznal hru s čísly zvanou sudoku. Jedná se o populární kratochvíli, při níž si zároveň řešitelé slušně procvičí mozkové buňky. Doplňují se čísla do poloprázdných buněk. Hra Auway Sudoku obsahuje hned několik úrovní obtížnosti, takže si vyberou nováčci, ale i zkušení hledači čísel.
The Successful Experiment
Logické hry - 24x
Ve škole se často při hodinách fyziky či chemie provádějí různé pokusy a experimenty. Právě to je i tématem následující počítačové hry, kde si převedete několik experimentů z roviny teorie do praxe. Cílem je dostat kulečníkovou kouli do cílové oblasti, což musíte provést díky různým pomocným prvkům.