Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
10800 Zombies
sponzorované odkazy

10800 Zombies

Hrajete online hru 10800 Zombies

Akční super hra plná zombíků a nemrtvých krvežíznivách potvůrek. Ubraňte se vlnám útočících zombies a pokuste se přežít v této hororové akční řežbě nejen pro kluky.

ovládání hry 10800 Zombies

myší, viz instrukce ve hře • 8.86 MB • 6x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Metro 2033 Random Battles
Akční hry - 3x
Hodně štestí v boji o svůj život v této apokalypse. Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátelské jednotky před vámi. Kryjte se za různé objekty a pokuste se je všechny zabít. Tak se do toho dejte.
Indestruc 2 Tank
Akční hry - 4x
Znáte všechny ty střílečky, kde musíte bomby vystřelovat? V této hře si můžete prozměnu vyzkoušet bomby zachytávat a následně tak srážet prolétající bombardéry. Dokážete je všechny zničit? Pusťte se do hry a ukažte co ve Vás je. Jak daleko se dokážete probojovat?
Mechanical Commando 2
Akční hry - 0x
Luxusní akční superhra. Vydejte se do světa v budoucnosti a prožijte pěknou akční řežbu. Ve hře hrajete za mírumilovnou federaci, která po staletí žila v míru. Nyní je však napadena tajemným nepřítelem. Podaří se vám zachránit svůj svět?
Swords and Sandals
Akční hry - 13x
Coby gladiátor musíte bojovat v aréně proti bojovníkům, kteří mají stejný osud jako vy. Hra je nesmírně chytlavá. Za vybojované zlato si můžete koupit lepší zbraně a hlavně brnění, které rozhodně doporučuji už od začátku.
Blitz Blaster
Akční hry - 7x
Klasická střílecí arkáda s cizáky, vesmírem, bombami, upgrady, krystaly, lejzry... zkrátka se vším, co má správná superhra obsahovat. Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel.
Avatar Arena
Akční hry - 14x
Otestujte vaše bojové schopnosti ve hře Avatar Arena. Nejprve si vyberete národ a pak si upravíte vlastního hrdinu. Po tréninku, ve kterém se naučíte útočné i obranné chvaty, se zúčastníte velkého turnaje. Abyste zvítězili, musíte porazit celkem 20 borců. Hra se ovládá mezerníkem a šipkama.
Evil Zombie
Akční hry - 7x
Ve zdařilé akční onlainhře budete bojovat se zombíky. V každém kole jich bude hned několik a vaším úkolem je bude všechny zničit pomocí ohnivých koulí z kanónu. Vylepšit skóre můžete pomocí bonusů.
Kings Island
Akční hry - 4x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
Tech Wars
Akční hry - 16x
Zajímavá akční hra, ve které musíte postupně v každé aréně zničit nepřátelské stroje a teleporty. Po každé úrovni můžete vylepšovat své zbraně, případně opravit poškození. Hra se ovládá myší, klávesami A,W,S,D pak pohybujete svým válečným strojem.
Destructotruck
Akční hry - 3x
Máte opravdu velký a silný tahač, velkou rampu a velké množství věcí, které čekají pouze na to, až budou zničeny ničící silou vašeho tahače. Čím více spouště docílíte, tím více bodů získáte. Ve hře nechybějí upgrady.
hra v Unity3D
Big Hero 6: BAYMAX Sky Patrol
Akční hry - 7x
Výtečná online hra, ve které se proletíte pěkně zpracovaným městem. Ovládáte hrdinu, s kterým se budete snažit posbírat všechny zlaté mince a samozřejmě přijdou na řadu i vzdušné souboje s nepřátelskými jednotkami.
Zombie Dolls - super zombie hra
Akční hry - 4x
Graficky i hratelně výborná zombie minihra Zombie Dolls vás zavede do města, které je obsazeno nemrtvými panenkami. Mnoho z vašich přátel uteklo do bezpečí, vy jste však předurčeni k tomu zůstat a postavit se zombíkům na odpor. Ubraňte svůj domov a poražte všechny zombie.
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 25x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
Mass Mayhem 2
Akční hry - 2x
Ve druhém pokračování hry Mass Mayhem se vžijete do pocitů atentátníka, díky čemuž ze začátku proděláte speciální výcvik, kde se dozvíte, jak byste se měli chovat v akci. Ve hře narazíte na různé nepřátelské gangy, mezi něž patří Ku-klux-klan, americká armáda nebo nacističtí bojovníci. Snažte se zvítězit!
Ragdoll Invaders - zachraňte Zemi
Akční hry - 2x
Ragdoll Invaders je minihra s trochu netradičním pojetím ovládání. Vaším úkolem je zachránit naši planetu před invazí mimozemských lodí. Problém je, že se váš pohyb je podobný spíše hadrovému panákovi ;). Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem. Z počátku vám bude trvat než si zvyknete na jemné ovládání, ale pak budete lodě kosit jednu za druhou.