Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Barbie Hot Dogs
sponzorované odkazy

Barbie Hot Dogs

Hrajete online hru Barbie Hot Dogs

Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.

ovládání hry Barbie Hot Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 1.47 MB • 3887x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Rainbow dress up
Hry pro dívky - 21x
Raidnbow Dressup je klasická dívčí oblékačka, ve které dostanete na výběr velkou spoustu oblečení a to musíte navléknout na pěknou slečnu. Vzhled je zde vším, tak pečlivě vybírejte nejlepší kombinaci.
Movie Dressup 4
Hry pro dívky - 206x
Tak a teď před tebou stojí nejkrásnější princezna ze země ´´Mačkie´´ . Dnes se jde představit svému budoucímu manželovi, současnému nápadníkovi:) Nalevo jsou různé kombinace, kostýmky apod. a na pravo šatky všeho druhu:)
Hamster Hotel
Hry pro dívky - 62x
Křeček jménem Max měl svůj velký sen. Chtěl si otevřít hotel pro křečky a po dlouhé době snažení se mu to konečně podařilo. Právě otevírá a vy mu s jeho malým hotelem pomůžete. Vezměte si na starost obsluhu všech zákazníků hotelu, aby odcházeli spokojeni. Přivítejte zákazníky a poslužte jim podle jejich přání.
Cutie Makeover 15
Hry pro dívky - 19x
Krásná online hra pro dívky. Tato slečinka je velmi sebevědomá a cílevědomá. Přihlásila se do mezinárodní MISS, známé jako MISS UNIVERSE. Chtěla by obsadit alespoň jedno z prvních tří míst. Pomoz jí vypadat krásně.
Ever After High Cerise Hood
Hry pro dívky - 67x
V této seriálové oblíkačce z Ever after high budete radit s oblečením a makeupem postavě Cerise Hood. Pokuste se vybrat nejlepší stíny, účes, oblečení a další nezbytné věci, aby se Cerisa cítila opravdu šťastně.
Barbie Transport
Hry pro dívky - 18x
Barbie už neví, co by měla dělat. Rozhodla se, že si vyzkouší nové zaměstnání. Z celé řádky nabídek práce si vybrala možnost řídit nákladní auto a dopravovat zboží na místo určení. Pomozte jí v jejím úsilí. Počkejte, dokud se auto nenaloží, a vydejte se vstříc krajině. Dávejte pozor, aby se obsah vozu nevysypal cestou.
Model Dressup 158
Hry pro dívky - 4x
Slečna Lucie byla pozvána na dnešní konkurs o novou fotomodelku do slavného dívčího časopisu v sekci móda. Proto je jasné, že co se oblečení a stylu týče chce vypadat báječně. Pomoz jí a slaď její outfit:)
Party Makeup 15
Hry pro dívky - 24x
Pohledná mladičká blondýnka se chstá ke své kamarádce na oslavu jejích narozenin. Pozvaly i své idoly, takže chtějí vypadat báječně. půjčilysi od maminek šminky a chtějí od tebe pomoci, jak na to. Jistě to zvládneš. Příjemnou zábavu:)
Garret bedroom
Hry pro dívky - 23x
Dostala jste svůj vlastní pokoj v podkroví. Teď na vás ale padá zodpovědnost si ho přizpůsobit podle sebe. Vezměte v potaz každičký detail, aby výsledek vypadal dokonale. Na místě, ve kterém žijem se nešetří.
Anne Hathaway
Hry pro dívky - 3x
Nová online hra pro dívky. Již tak krásná Anne Hathaway potřebuje na dnešní večer vypadat opravdu perfektně. A ty jsi jediná, kdo ji v tom může pomoci. Obarvi ji vlasy, klidně zvol i melíry, nalič ji a nasaď šperky:)
Barbie Puzzle 5
Hry pro dívky - 23x
Máš ráda puzzle panenku Barbie. Tak je tato krásná online hra pro tebe tím pravým ořechovým. Hra je omezena časovým limitem, který však s každým správně zasazeným puzzlíkem roste. Poskládej puzzle a dočkáš se aplausu:)
Photo Model 47
Hry pro dívky - 15x
Fialové, blonďaté či hnědé vasy? Světlý, světlejší, tmavý nebo tmavší make-up? Hnědé, zelené, modré či fialové vlásky. Nalič ji, namaluj, změň účes, zvol oblečení a nakonec nejlepší šperky! Příjemnou zábavu.
Beauty Maker 17
Hry pro dívky - 63x
Udělej z nenápadné slečny nápadně krásnou princezmičku, ktreou bude chtít jen pro sebe její velký a jediný idol. Nápovědu nalezneš v rámečku HINT vlevo dole. Dej se do toho. Nalič ji oblékni, učeš a slaď šperky.
Beauty Maker 72
Hry pro dívky - 19x
Nelehká online hra pro dívky. Zde se projeví tvá znalost či neznalost, týkající se módy:) Já věřím, že u tebe spíše znalost. Tak neváhej a hraj. Od oblečení přez veškeré líčení až po doplňky a šperky.
Fairy Dressup 32
Hry pro dívky - 23x
Krásná Fairy se rozhodla jít dnes na karneval za jakousi lesní ženu, vílu či divoženku. Oblečení na to má vhodné jen najít tu správnou kombinaci a nejlepší model:) To je teď tvým úkolem. Dej se do toho!