Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Barbie Hot Dogs
sponzorované odkazy

Barbie Hot Dogs

Hrajete online hru Barbie Hot Dogs

Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.

ovládání hry Barbie Hot Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 1.47 MB • 2175x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Hair Dresser 5
Hry pro dívky - 17x
Krásný hair dresser (=kadeřnice). Nemusíš zrovna toužit po tom, být kadeřnice, aby jsi zvládla z téhle obyčejné zrzky vykouzlit neobyčejně zajímavou a krásnou dívenku. Prostředky jsou všude po pokoji. Vyhraj si:)
Tearoom decoration 2
Hry pro dívky - 20x
Tentokrát si milá děvčátka budete moci vyzdobit svoji čajovnu. Na výběr máte nepřeberné množtví různého nábytku a ostatních věcí, a jak je rozestavíte je pouze na vaší fantazii. Hra je laděna dorůžova.
Baby Hazel New Year Party
Hry pro dívky - 56x
Opět tu máme jednu z pěkných her s malou Házel. V tomto případě má Házel na starosti přípravu silvestrovské oslavy. Myslíte, že to vše zvládne? Věříme, že s vaší pomocí určitě.
Fashion dress up
Hry pro dívky - 66x
Už podle názvu odhadnete, že se jedná o oblékání módních šatů a různých jiných stylových doplňků. Snažte se vybrat takové oblečení, které bude nejlépe slušet dívce ve hře. Budete mít dost velký výběr.
Star fashion
Hry pro dívky - 21x
Že nevíte, milá děvčata, jakou módu mají nejradší hvězdy světového formátu? Tak v této hře si ji budete moci vyzkoušet. Jistě vás ohromí veliké množství oblečení na výběr, které zde dostanete. Pro malé parádnice lahoda.
Watering Girl
Hry pro dívky - 34x
Allison je nádherná mladá dívka, která touží po tom, aby se všem líbila. Tentokrát si neví rady s oblečením, na vás je, abyste ji trochu pomohli s výběrem nejnovější módy.
Photo Model 41
Hry pro dívky - 822x
Máš před sebou krásnou fotomodelku. Jistě znáš časopis bravo irl, tato lečna bude zítra na titulce a potřebuje právě od tebe pomoci. Jak se nalíčit, obléknout, zvolit účes, šperky, doplňky apod. Příjemnou zábavu.
Bratz Wedding
Hry pro dívky - 39x
Jednoduchá postřehová líbací online hra hlavně pro dívky. Vaším úkolem bude políbit svou lásku, avšak zároveň zajistit, aby vás nikdo neviděl. Podaří se vám dát pusu, aniž by si toho kdokoliv všiml?
Červené boty 1
Hry pro dívky - 7x
Slečna Petra je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Girl 1
Hry pro dívky - 20x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky. Je trochu jednodušší, ale zase si představte, dámy, že by to bylo tak jednoduché se nalíčit, no nebyla by to paráda? Určitě ano, tak si to alepoň zatím užij na této slečně:)
Elsa Wedding
Hry pro dívky - 34x
Naši hrdinku Elsu z Ledového království čeká nejúžasnější den - svatba. Na tu je nutné se pečlivě připravit, zejména co se týče čatů. Na vás nyní bude vybrat perfektní svatební oblečení na jejich velký den.
Model Dressup 116
Hry pro dívky - 20x
Oblékni si sportovně vyhlížející nevinnou nevýraznou krasavici. Pěkná online hra pro dívky. Oblékni ji a k tomu slaď veškeré potřebnosti, jako jsou botky, kabelky, účes, brýle atd. Příjemnou zábavu! Vše je jen a jen na tobě!
Beauty Maker 45
Hry pro dívky - 22x
Prvním krokem této online hry pro dívky je, že kliknete na spodní rámeček a můžete se dát do fíla. Radím se kouknout na nápovědu v kolonce HINT. Pak oblékněte tusto slečinku, krásně ji namalujte, ošperkujte a učešte.
Hezký makeover 4
Hry pro dívky - 30x
Tak to tu ještě nebylo! Neoblékáš a nelíčíš a neměníš účes jen slečně, ale i jejímu chlapci! Dej se dopráce, máš jí dvkrát tolik než obvykle. Vyber účes a oblečení kliknutím na to. Pak ošperkuj a namaluj slečnu.
Baby Hazel In Preschool
Hry pro dívky - 54x
Naše oblíbená malá holčička Házel trochu povyrostla, takže může učit menší děti. Tentokrát zavítáme do mateřské školky, kde se můžete společně s malou Házel přiučit spoustu nových věcí.