Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Barbie Hot Dogs
sponzorované odkazy

Barbie Hot Dogs

Hrajete online hru Barbie Hot Dogs

Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.

ovládání hry Barbie Hot Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 1.47 MB • 52x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Beauty Maker 32
Hry pro dívky - 10x
Pěkná online hra pro dívky, při které se opravdu nebudeš nudit! Dej se do toho a udělej z nevýrazné dívenky úžasnou sexy krasavici. Nápověda v kolonce HINT. Hra není časaově omezena. Příjemnou zábavu.
Beyonce
Hry pro dívky - 4x
Maskérka zpěvačky Beyonce si zlomila ruku při nehodě a potřebuju naličit a chtěla by nalíčit právě od vás. Kdo by odmítl ja tedy určitě ne a jsem přesvedčen, že vy taky ne tak se do toho dejte a už více nečekejte.
Girl Dressup
Hry pro dívky - 2x
Krásná online hra pro dívky. Máme tu Madam Frost a Floru. Drsná a něžná. Zvol podle toho oblečení, ať se obě cítí dobře, jdou dnes totiž na party a každá chce vypadat báječně. Pomoz jim v tom! Příjemnou zábavu!
ZOO dekorace
Hry pro dívky - 49x
Hezká online hra rpo dívky. Před tebou stojí nesnadný úkol. právě jsi se stala dizainérkou Zoologické zahrady. Musíš uspořádat všechny zvířata, tak aby se do zoo vešla. Dej je vedle se be libovolně, všechna se snáší:)
Barbie Princess
Hry pro dívky - 25x
Jednoduchá, ale mile hratelná online hra hlavně pro milovnice panenky Barbie a oblíkaček. Vaším úkolem je z Barbie vytvořit šarmantní princeznu, která ošálí kdejakého prince. Na výběr je mnoho šatů a doplňků.
Mini Dressup 11
Hry pro dívky - 20x
Miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
Elsa Cooking hamburger
Hry pro dívky - 50x
Královna Elza nám v dnešní mlsné online hře předvede, jak dobrá je v kuchyni. Dnes se chystá připravit výtečný hamburger. Pojďme se společně podívat, jak se takový hamburger podle receptu připravuje.
Model Dressup 186
Hry pro dívky - 22x
Tato hra je určena především pro dívky. Tahle žena ji sice paní v domásnosti, ale v práci je také významně postavená. Dnes ji čeká obchodní schůzka a chce vypadat báječně o oblečení nouze není, však ty ho sladíš:)
My Pet Horse
Hry pro dívky - 8x
Právě jste byli obdarováni novým koníčkem. Je opravdu krásný a miluje, když si s ním hrajete. Po hrátkách je ale důležité, aby byl koníček čistý, proto se postarejte, ať je spokojený a zdravý.
Photo Model 54
Hry pro dívky - 16x
Tato slečna jde dnes na své první rande. Její idol, po ktreém touží už 2 roky si ji konečně všiml a pozval ji na rande, chce si to užít a vypadat skvěle! Dej se do práce a udělej z ní krásku! Příjemnou zábavu.
Model Dressup 39
Hry pro dívky - 11x
Tohle je krásná online hra pro dívky. Není to ledajaká oblíkačka, ale tahle slečna jde večer své kamarádce za družičku. nechce kamarádku naštvat, že vypadá báječně, což se ti jistě podaří, ale chce zapůsobit na idola, který tam bude. Dej se do práce.
Bath Room
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle je opravdu velice srandovní online hra pro dívky. Tvým úkolem je krásně uspořádat tuto koupelnu včetně té blonďaté krasavice. Tvůj výkon bude pak v časopisu ,, koupelny kavak´´:D Tak si dej záležet.
Fashion stripes
Hry pro dívky - 8x
Zajímavá dívčí hříčka, ve které si všichni můžete vyzkoušet různé barevné kombinace oblečení. Pokud někdo má problém s tím, že neví, co k čemu sedí, tak tohle je šance pro něj. Spousta oblečení na výběr.
Mallory Beauty Makeover
Hry pro dívky - 37x
Udělejte tuto dívkou opravdu hodně krásnou. Dejte ji různé kosmetické věci na sebe. Odkryjte ji tajemství krásy a ukažte se svým kamarádkám. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Helloween dress 3
Hry pro dívky - 1x
Nastává Helloween a mladá slečna se chystá jít na oslavu. Teď ale řeší problém, co si vezme na sebe. Má sice hodně různých šatů na výběr, ale nedokáže se pořádně rozhodnout, které si vybere. Pomůžeš jí s tím?