Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Barbie Hot Dogs
sponzorované odkazy

Barbie Hot Dogs

Hrajete online hru Barbie Hot Dogs

Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.

ovládání hry Barbie Hot Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 1.47 MB • 2462x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Mini Dressup 20
Hry pro dívky - 43x
velmi roztomilá online hra pro dívenky, spíše ty mladší. Princip hry spočívá v tom, že oblékneš tuto krasavici. Klikneš-li na určité oblečení, zobrazí ze ti dole a ty jí ho oblečeš. Dej se toho a bav se!
Cameron Diaz
Hry pro dívky - 42x
Jistě znáš štíhlou, krásnou Cameron Diaz. Teď se můžeš stát její hlavní stylistkou. Tak neváhej a pusť se do toho. Ve svém nemalém šatníku má na výběr od romantického přez elegantní až po sexy kousky.
Cutie Makeover 13
Hry pro dívky - 23x
Tak tohle je moc pěkná hra. Zde se dívky velmi vyřádí. Takže popořádku. Zde můžeš tuto slečnu upravit, jak jen chceš. Začnš u líček, pak očka, pak rty, potom řasy a oční stíny. A také kontaktní čočky a doplňky.
Model Dressup 118
Hry pro dívky - 36x
Tato slečna Petra si libuje ve fantasticky drahém značkovém oblečení a hlavně v náhlých změnách účesu. To je její:) Tvým úkolem je nyní nakouknout do jejího šatníku a obléci ji, jak se ti to bude nejvíce líbit.
Clara make up
Hry pro dívky - 11x
Clara se náhle rozhodla, že chce dnes vypadat jinak než obvykle. Pomoz jí tedy se nějak originálně nalíčit - můžeš si vybrat ze spousty různých možností. Dám ruku do ohně za to, že tobě se to určitě povede.
Farmerella
Hry pro dívky - 31x
Výborná strategická farmářská hra pro všechny milovníky vůně čerstvě zoraného políčka a pravého kravského hnoje :). Budete pěstovat nejrůznější plodiny, vyrábět mléko a další produkty. Nejrpve se prokousejte několika úvodními úkoly a potom hurá do práce.
Model Dressup 40
Hry pro dívky - 1070x
Hezká online hra pro dívky, která se nejn dobře ovládá, snadno pochopí a je bez časového limitu. Hlavní je, že tato slečna má velice pěkný šatník a nebojí se ukázat krásné nožky či pěkné ruce. Využij toho a obleč ji!
African Safari
Hry pro dívky - 36x
Elegantní, sexy, africké krasavice. Blondýnka a černovláska jako den a noc. Tvým úkolem je, jim vybrat tu nejlepší kombinaci z jejich velkolepého šatníku. Lze jim vlasy jak rozpustit, tak i sepnout do ohonu. Klikni pouze na obličej:)
Girl Dressup 1
Hry pro dívky - 14x
Krásná slečinka jde dnes odpoledne na vycházku se svým novým idolem, on ji pozvla na rande. Chce se pečlivě připravit, tak buď tak hodná a pomoz jí. Můžeš jí dát naušničky, čelenky i sponečky a také paruku:)
Barbie Party
Hry pro dívky - 1227x
Krásná online hra, ve které můžeš připravit moderní dívenku na párty jejího života. Nadchne tě jistě nepřeberné množství oblečení, zejména topů, ale hlavně typů účesu, doplňků a kabelek. Přeji příjemnou zábavu:)
Girl 1
Hry pro dívky - 20x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky. Je trochu jednodušší, ale zase si představte, dámy, že by to bylo tak jednoduché se nalíčit, no nebyla by to paráda? Určitě ano, tak si to alepoň zatím užij na této slečně:)
Pack It Up
Hry pro dívky - 12x
Velice pěkná a srandovní online hra pro všechny. Moderní auta mají sice velký kufr, ale jistá kapacita je také omezuje. Tvým úkolem je všehny věci vlevo naskládat do kufru. Můžeš je pomocí šiper pod obrázky (flip, rotate) různě přetáčet. Může ti pomoci nápověda v rámečku vpravo dole. Příjemnou zábavu. Jsou čtyři kola.
Sporty dress up
Hry pro dívky - 25x
Jsem sice zvědav, jak se to děvče chystá sport v kožených kozačkách, ale taková už jsou pravidla. Vašim úkolem tady je vybrat dívce nejlepší oblečení na sport. Výběr máte veliký, takže se můžete rozmazlovat.
Valentines Coloring
Hry pro dívky - 6x
Valentínské omalovánky s velmi pěknými motivy a spousty překrásných barev. Můzete vybýrat z mnoha různých předloch. Vyberte si jaký se vám bude líbit a vymalujte si ho. Můžete si třeba vybarvyt ůplně všěchny.
Cody Dressup 34
Hry pro dívky - 18x
Malá Cody se dneska chystá na velkolepý karneval. chce každopádně vyhrát, neboť první cena je BARBIE v nadživotní velikosti. Jenže se stále nemůže rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí. Příjemnou zábavu.