Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Barbie Hot Dogs
sponzorované odkazy

Barbie Hot Dogs

Hrajete online hru Barbie Hot Dogs

Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.

ovládání hry Barbie Hot Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 1.47 MB • 405x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 41
Hry pro dívky - 17x
Tak tohle je opravdu ´´vykoumaná´´ online hra pro slečny. Zde této ženě můžeš změnit jak účes a oblečení, kliknutím na vlasy a top, ale také kabelku, kliknutím na ni:) Je to příjemná zábava, dej se do toho!
Model Dressup 78
Hry pro dívky - 16x
Ttao moderní slečinka jde na konkurs na fotomodeling do dívčího časopisu v sekci fotoromán. je to pro ni životní sen , tak se dnaž jak nejlépe umíš, aby konkurs vyhrála. Příjemnou zábavu. Nudit se jistě nebudeš.
Kukuya 3
Hry pro dívky - 3x
Zkuste navrhnout tu nekrásnější zahradu s nejkrásnějším domem. Není k tomu potřeba ničeho jiného než-li vaší fantazie. Dejte své fantazii prostor a vrhněte se na výstavbu nového domu s překrásnou zahradou.
Fairy Dressup 7
Hry pro dívky - 16x
Fairy je velká módní ikona současnosti. Zde je jen výtažek jejího skvělého módního vkusu a jejího krásného šatníku:) Tvým nynějším úkolem je ji obléci, má dnes totiž módní přehlídku a její stylistka onemocněla.
Beauty Maker 48
Hry pro dívky - 2x
Tak tahle slečna bojuje o srdce chrabrého prince, který svou krásou tak zpyšněl, že si vybírá nevěstu podle vzhledu. Oblékni ji. Může ti pomoci nápověda, když klineš na kolonku HINT. Hodně štěstí a příjemnou zábavu.
Leafs Flower Shop
Hry pro dívky - 49x
toužila si někdy zjistit, jaké to je po celou dobu co kytička roste být u ní a pečlivě se o ni starat? teď si to můžeš prožít. Nejprve zasaď semínko, pak v každém kole zvol 2 věci, co pro ni uděláš kliknutím na dvas růžové čverce. A pokračuj než se dočkáš květu:)
Model Dressup 186
Hry pro dívky - 24x
Tato hra je určena především pro dívky. Tahle žena ji sice paní v domásnosti, ale v práci je také významně postavená. Dnes ji čeká obchodní schůzka a chce vypadat báječně o oblečení nouze není, však ty ho sladíš:)
Pack It Up
Hry pro dívky - 12x
Velice pěkná a srandovní online hra pro všechny. Moderní auta mají sice velký kufr, ale jistá kapacita je také omezuje. Tvým úkolem je všehny věci vlevo naskládat do kufru. Můžeš je pomocí šiper pod obrázky (flip, rotate) různě přetáčet. Může ti pomoci nápověda v rámečku vpravo dole. Příjemnou zábavu. Jsou čtyři kola.
Stpatrick Coloring
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle je nádherná kolorovačka. Miluješ omalovánky, ale nebaví tě držet v ruce pastelku? Tak chytni do ruky myš a vybarvi si krásné obrázky z této online hry pro dívky. Tak neváhej a dej se do toho!
Baby Hazel Birthday Surprise
Hry pro dívky - 33x
Malá Házel je tu s dalším herním příběhem. Tentokrát má za úkol připravit narozeninovou oslavu pro její kamarádky a kamarády. Proveďte Házel všemi činnostmi - od nákupu, po zdobení pokoje až po krásnou oslavu.
Model Dressup 107
Hry pro dívky - 733x
Tak tahle slečna se má opravdu čím chlubit. nekonečně krásně dlouhé nožky jsou jedna z jejích mnoha předností. Nám se tu jedná o to, aby jsi tu její krásdu ještě podtrhla výběrem vhodného oblečení! :)
Colouring 18
Hry pro dívky - 26x
Líbí se ti hrát si se svým nejlepším kamarádem a jeho pejskem venku. Těmto dvoum také. A líbí se ti omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Sweet Land
Hry pro dívky - 10x
Vaší vesnici přepadla banda chuligánů a otravují život slušným lidem a vás už to přestalo bavit a rozhodla jste se s tím něco udělat. Myslíte že dokažete vysvobodit vasí vesnici a získat na zpátek všechny sladkosti?
Monster High Chocolate Cake
Hry pro dívky - 60x
A máme tu další herní kousek z dílny Monster High. Tentokrát jde o hru na přípravu čokoládového dortu. Jak takový výtečný dort připravit vás naučí hrdinka z Monster High.
Oblékni si panenku
Hry pro dívky - 27x
Rozkošná online hra pro dívky. Nádherná panenka ,,Barbie,, se chystá na ples a potřebuje poradit s výběrem jednak šatů, ale i účesu. Účes změníš kliknutím na její roztomilý obličejík. Dále můžeš také změnit její čapec, nasadit jí korunku, či naušnice:)