Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Barbie Hot Dogs
sponzorované odkazy

Barbie Hot Dogs

Hrajete online hru Barbie Hot Dogs

Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.

ovládání hry Barbie Hot Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 1.47 MB • 349x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Udělej super pizzu
Hry pro dívky - 17x
Miluješ pizzu? Tak to je ta pravá tato online hra pro dívky. S krásným modrým medvídkem letíš do Itálie. Tam už jsi úpně zmrzlá a hladová. Jenže na pizzu si musíš vydělat tak, že musíš vytvořit identické pizzy na časový limit.
Windy Princess Dressup
Hry pro dívky - 36x
Je trochu větrno, na podzim se ani není čemu divit. Proto tu máme jednu prima oblíkačku nejen pro dívky. Rozkošná princezna čeká, až ji obléknete jak nejlépe budete moci.
Shave Time!
Hry pro dívky - 39x
Pěkná a docela originální oddechová online hra. Můžete si zkusit, jaké to je být holičem a oholit prvního zákazníka. K dobrému hodnocení potřebujete splnit svou práci s vysokou přesností podle přání zákazníka,
Bratz Racing Stars
Hry pro dívky - 15x
Staňte se šanpionkou v řízení auta. Vyberte si postavu s kterou chcete závodit poté auto popřípadě motorku. Dále si vyberte barvu svého vozydla a nezbývá už nic jiného nežli začít porážet soupeře za soupeřem.
Apple Cake Fantasy
Hry pro dívky - 52x
Holdujete-li kuchařským hrám s recepty, tak si zahrajte tuto super hru. V Apple Cake Fantasy budete, jak už sám název napovídá, péct jablečný koláč. Postupujte pečlivě podle návodu a na konec se těšte z voňavého koláče.
Monkey Stack
Hry pro dívky - 38x
Milá skákačka, ve které hrají hlavní úlohu opičky a banány. Pochytejte co nejvíce banánů dříve než vyprší časový limit. Hra Monkey Stack s pěknou grafikou a dobrou hratelností potěší každého hráče.
Dog Hotel
Hry pro dívky - 46x
Je na světě snad něco hezčího, než se starat o roztomilého domácího mazlíčka? Tedy konkrétně o malé štěňátko, o které se budete starat v originálním psím hotelu. Budete si s ním hrát, krmit ho pamlsky a samozřejmě ho i venčit.
Lizzie Dressup
Hry pro dívky - 17x
Lizzie je krásná slečna, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Model Dressup 8
Hry pro dívky - 193x
Tato dívka je velice sporovní, o čemž se přesvědčíš sama podle jejího oblečení.Je to drsná slečna, ne žádná křehotinka. Tak ji podle toho pěkně obleč, i spotovkyně chtějí vypadat k světu! Příjemnou zábavu.
Cody Dressup 28
Hry pro dívky - 8x
A je tu opět malá CODY, ketrá se chce za každou cenu líbit jako máma:) Co se týká jejího šatníku, není špatný, ba naopak:) Tak se dej do toho a krásně ji obleč, jak nejlépe dovedeš:) Pak klikni na mráček vpravo.
Mini Dressup 8
Hry pro dívky - 0x
miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
Bath Room
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle je opravdu velice srandovní online hra pro dívky. Tvým úkolem je krásně uspořádat tuto koupelnu včetně té blonďaté krasavice. Tvůj výkon bude pak v časopisu ,, koupelny kavak´´:D Tak si dej záležet.
My Dolphin Show
Hry pro dívky - 13x
Online hra, ve které hraje hlavní roli jeden velice nadaný delfín. Abyste uspokojili celé obecenstvo, tak musíte plnit akrobatiké úkoly od vašeho trenéra. Splňte všechny triky a skvěle se bavte.
Cody Dressup 18
Hry pro dívky - 11x
pěkná online hra pro dívky. Cody se dnes chytá na své první opravdové rande s idolem, po kterém touží už dlouhou dobu. v šatníku má velice pěkné oblečení, ale i doplňky, paruky a botky. Oblékni ji, ať se líbí.
Cassandra disco
Hry pro dívky - 36x
Cassandra se chystá jít dneska večer tancovat na disko. Jako každé děvče teď ale musí vyřešit dilema co si vzít na sebe. Myslíte si, že jí dokážete dobře poradit? Vyberte jí dobré oblečení, které bude stylově ladit.