Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Barbie Hot Dogs
sponzorované odkazy

Barbie Hot Dogs

Hrajete online hru Barbie Hot Dogs

Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.

ovládání hry Barbie Hot Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 1.47 MB • 421x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cody Dressup 51
Hry pro dívky - 21x
Cody je krásná malá slečinka, která se stala ze dne na den vílou:) Když se o ni budeš starat, tak jí můžeš změnit jak ůčes, tak hezky obléci, ale i obout a dát jí krásná křídla:) Je to jen na tobě. Dej se do toho!
Cyber Chatons
Hry pro dívky - 4x
Toto je velmi rozomilá online hra pro dívky. Pokud máš ráda domácí mazlíky a obzvláště kočičky, jistě si hravě poradíš i s touto hrou. Tvým úkolem je co nejlépe se postarat o kočičku co se týká zábavy, potravy i citů.
Snow White Colouring
Hry pro dívky - 20x
Miluješ pohádku o Sněhurce a sedmi trpaslících? Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Sofia Arm Surgery
Hry pro dívky - 30x
Velmi pěkně navrhnutá online gameska, u které se naučíte něco nového a zahrajete si na doktora. Sofia má zraněnou ruku a nutně potřebuje odbornou pomoc. Vypadá to, že bude nutná operace. Zvládnete ji?
Shopping Street
Hry pro dívky - 24x
Máte cit pro obchodování? Tak to se u této hry určitě pobavíte. Vašim úkolem je postavit obchody pro turisty, kteří procházejí Vašim městem. Musíte na nich vydělat co nejvíce peněz. Záleží jen na Vás, jak to dokážete.
Appartment decor
Hry pro dívky - 30x
Další z dívčích her, ve které budete zařizovat svůj byt. Právě jste se přestěhovali a budete muset rozestavět nábytek a ostatní věci na svá místa. Hleďte ale na to, aby to všechno dobře vypadalo.
Girl Makeover 2
Hry pro dívky - 206x
Proměna. Před a potom. Before and after. Prostě nová pěkná online hra pro dívky! Máš tu tři boxy. S líčením, se šperky atd. Kliknutím na vlásky změníš účes. Kliknutím na tričko změníš oblečení. Příjemnou zábavu!
Garden decor
Hry pro dívky - 19x
Dalčí z nesčetné řady dívčích her, která se tentokrát bude odehrávat na zahradě. Právě uplynula zimní sezóna a tak se musíte zařídit svoji zahrádku za domem tak, abyste se nestyděli tam pozvat návštěvu.
Cutie Makeover 9
Hry pro dívky - 34x
Krásná Cutie jde dnes na rande ve čtyřech se svou kamarádkou a s jejími chlapci. Chce vypdat báječně, aby její chlapec ani po očku nezavadit po kamarádce. Pomoz jí v tom. Nalič ji, ošperkuj a dej oblečení a účes:)
Fairy Dressup 11
Hry pro dívky - 21x
Krásná FAIRY je opravdu všude! V této online hře pro dívky se zrovna nachází pod vodou a rozhodla se , že si za svého muže vezme vodníka. Tak se chystá na svatbu, ale pořád neví, co si obléci, tak jí poraď!
Barbie Puzzle 3
Hry pro dívky - 14x
Krásná puzzlíková online hra pro dívky. Miluješ barbie panenky a puzzlíky? Pak je tato online hra to pravé ořechové! Tvým úkolem je poskládat puzzlíky v daném časovém limitu, tak si pospěš, ať to stihneš:)
Angel Dressup 4
Hry pro dívky - 14x
Oblékni převelice sexy anílka, tedy andělovou:) Není moc nevinná jako bílá lilie a ni jako andílek, takže v jejím šatníku najdeš oblečení pěkně sexy rázu a krásné botky, prostě se vyřádíš! Dej se do toho. Příjemnou zábavu!
Elf Dressup
Hry pro dívky - 23x
Oblékni krásnou ELFKU v nové online hře pro dívky. Po levé straně se nachází tabulky s názornými obrázky. Po kliknutí na tabulku ti vyjede množství možností, které můžeš krásné elfce obléknout. Příjemnou zábavu!
Pretty Dressup 4
Hry pro dívky - 22x
Tahle malá krasavice si dnes půjčila maminčiny malovátka a chce se líbit. Jenže ještě neví, jak a co používat, co se nosí apod. Zahraj si na její kamarádku a pomoz jí. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i botky:)
Fairy Dressup 45
Hry pro dívky - 45x
Tahle slečinka sice vypadá jako neviňátko, ale opak je pravdou. Jen se koukni, jaký má pohled. Jde totiž dnes se svým idolem na rande. Dnes je valentýn a ona se mu chce za každou cenu zalíbit. Pomoz jí v tom.