Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Barbie Hot Dogs
sponzorované odkazy

Barbie Hot Dogs

Hrajete online hru Barbie Hot Dogs

Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.

ovládání hry Barbie Hot Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 1.47 MB • 452x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Beauty Maker 58
Hry pro dívky - 14x
Dej se do pěkného úkolu, kerý ve své podstatě bohužel tak pěkný není. Tato dívky musí bojovat o srdce svého idola vzhledem, je to smutné,ale i takoví jsou. Ty ji teď pomoz, aby se mu zalíbila. Nápověda v HINT.
Model Dressup 180
Hry pro dívky - 9x
Tak tahle slečinka vypadá opravdu velmi sebejistě, ale ve skrytu duše ji trápí jedna věc. Nevyzná se totiž moc v dnešní módě. Mohla bys jí pomoci? Jistě ano a ona bude velice šťastná. Dej se do toho a pouč ji.
Stylin manicure
Hry pro dívky - 6x
Děvčata vždy prahnou po tom, mít všechno dokonalé. I děvče v téhle hře by si přálo mít dokonalou manikůru. Pomozte jí si dobře vybrat barvu nehtů aby vypadaly prostě perfektně. Dále můžete přidat třeba náramek.
Beauty Maker 72
Hry pro dívky - 17x
Nelehká online hra pro dívky. Zde se projeví tvá znalost či neznalost, týkající se módy:) Já věřím, že u tebe spíše znalost. Tak neváhej a hraj. Od oblečení přez veškeré líčení až po doplňky a šperky.
Tree Hugger Girl Dress Up
Hry pro dívky - 40x
Pěkná barevná oblíkačka pro nejmenší hráčky a pro fanoušky oblékání panenek online. Dokážete vytvořit nejkrásnější účes, make up a k tomu sladit vhodné moderní doplňky? Pusťte se do kreativní zábavy.
Elsa Frozen Real Makeover
Hry pro dívky - 603x
Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.
Model Dressup 61
Hry pro dívky - 3x
pokud ti japonksá móda nikdy nepřišla k chuti, jistě se vše rázem změní poté, co si zahraješ tuto perfektní online hru pro dívky. Tak neváhej a oblékej, uprav, převlékej, měň ůčesy. je to jen na tobě!
Model Dressup 155
Hry pro dívky - 28x
Krásná balerýna Markétka jde dnes na ples, který pořádá její firma! Chce zapůsobit a vypadat skvěle! Jak po stránce oblečení, tak účesu, tak i doplňků, botek, kabelek i brýle a pásky jsou důležité! Dej se do toho!
Model Dressup 149
Hry pro dívky - 38x
Pěkná online hra pro dívky. Tak tohle je opravdu senzačně vypadající roztomilá slečinka, avšak je teprve ve spodním prádle a tvým úkolem je ji řádně a pěkně obléci! Dej se do toho. Má totiž schůzku :)
Lotus blossom
Hry pro dívky - 25x
Tahle kráska z Japonska se chce dobře nalíčit, tak se snaží vybrat co nejlépe padnoucí makeup, rtěnku, stíny a další líčidla. Zkus jí pomoci se rozhodnout, co jí bude doopravdy slušet. Zaslouží si to.
Model Dressup 108
Hry pro dívky - 551x
Opravdu pěkná online hra pro dívky:) Tvým úkolem je udělat z této nevýrazné, ale ve skrytu pěkné dívky opravdickou cool krásku. Co se týká oblečení, tak má raději střídmost a romantiku. Dej se do tvoření nejlepšího outfitu.
Dog Hotel
Hry pro dívky - 78x
Je na světě snad něco hezčího, než se starat o roztomilého domácího mazlíčka? Tedy konkrétně o malé štěňátko, o které se budete starat v originálním psím hotelu. Budete si s ním hrát, krmit ho pamlsky a samozřejmě ho i venčit.
Flowers Princess Fairy
Hry pro dívky - 38x
Každá dívenka je princezna, která chce být nejkrásnější ženou na světě. Malá Alisa také chce být květinovou princeznou, tak byste ji možná mohli pomoci v jejím snu. Pěkná oblíkačka pro dívky.
Sue In The Kitchen
Hry pro dívky - 39x
Velice složitá online hra pro dívky a to i pro budoucí kuchařky! Sue musí udělat polévky. Máš 4 hrnce a ty do nich liješ vodu z konvičky a pak přidáš pór, vejce, nudle a koření, když bude vybublávat vem ji a polož na tác:)
Model Dressup 146
Hry pro dívky - 474x
Tahle slečna, se jménem Simonka, si potrpí na luxusní moderní oblečení. Neboj se ničeho a krásně ji obleč, dej jí šperky, vyber botky, změň účes, podej kabelku. Je to na tobě. Oblékej, převlékej!!! :)