Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Barbie Hot Dogs
sponzorované odkazy

Barbie Hot Dogs

Hrajete online hru Barbie Hot Dogs

Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.

ovládání hry Barbie Hot Dogs

myší, viz instrukce ve hře • 1.47 MB • 3127x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Haloween house
Hry pro dívky - 758x
Připravujete se na Haloweenskou oslavu a už nezbývá moc času. Zjišťujete ale, že nic není na svém místě. Musíte teď všechno rozestavět, aby se hosté nenudili. Zábavné i strašidelné příslušenství už čeká.
Red Hat
Hry pro dívky - 21x
Červená karkulka je také pořádná nepořádnice apotřebuje v nové online hře pro dívky pomoci s úklidem ve svém pokojíku. Má tam toho docela dost, co říkáš? Zahraj si na uklízečku a architektku zároveň :)
Fashion Style 10
Hry pro dívky - 26x
Nevíš jak se pěkně a stylově obléknout? Zkus najít inspiraci právě v této hře s návrhy jak na léto tak například i na zimu. Nechybí také předlohy moderních ůčesů a překrásných doplňků na krk,uši a podobně.
Photo Model 39
Hry pro dívky - 18x
Máš radší, když je dívky černovláska, zrzka či plavovláska? Zde je všechno na tobě! Udělej ideální dívku, dle obrazu svého! Vše je jen a jen na tobě! Namaluj ji změň účes i oblečení! Příjemnou zábavu!
Fairytale doll
Hry pro dívky - 19x
Další z her, kde můžete vyzdobit svůj domeček pro panenky různými hračkami. Máte jich tu opravdu požehnaně, takže se můžete soustředit pouze na to, kde co bude stát. Dbejte na stylový vzhled, abyste se za něj nestyděli.
Fashion Style 11
Hry pro dívky - 18x
Dávaš důraz při slaďování oblečení zvláště na vlasy a kabelky? Pak je tato online hra pro dívky to pravé ořechové! Jen se sama přesvěč. Nalezneš tu hned 8 typů, jak se pěkně vyfiknout! Prohlédni si to!
Cutie Makeover 40
Hry pro dívky - 28x
Super online hra pro dívky. Oblékni tuto krasavici, (klikni na tričko), změň účes (klikni na vlasy)chystá se na své rande a to snad uznáš,že musí vypadat co nejlépe. Ty budeš jistě tak hodná, že jí pomůžeš:) Příjemnou zábavu!
Fairy Dressup 22
Hry pro dívky - 21x
Fairy je dost výstřední zajímavá dáma, která v této pěkné online hře pro dívky nevypadá zrovna k světu. Potřebuje se sebou něco udělat! Už jí není sedmnáct, ale mladě se stále cítí. Vše je jen a jen na tobě!
Gloves Madness
Hry pro dívky - 21x
Zima už je sice u konce, ale vy budete muset tuto dívku obléknout do velice teplého oblečení. Máte tady různé zimní věci, které tuto dívku udělají krásnou. Tak se pusťte do oblékání.
Cody Dressup 22
Hry pro dívky - 38x
Tak se Cody konečně splnil její sen. Stala se módní návrhářkou. Jenže dnes se má jít ukázat na plese s nějakým svým modelem a ona se do této chvíle nerozhodla, co si vezme na sebe. Tak jí pomoz a vyber jí něco.
Show staris
Hry pro dívky - 8x
Tahle celebrita se každé ráno rozhoduje, co si vezme na sebe, protože jak jistě víte, v kruhu smetánky prostě nemůžete nosit dva dny po sobě stejné oblečení. V takovém případě by se vám vysmáli, tak zvolte něco originálního.
Fashion stripes
Hry pro dívky - 19x
Zajímavá dívčí hříčka, ve které si všichni můžete vyzkoušet různé barevné kombinace oblečení. Pokud někdo má problém s tím, že neví, co k čemu sedí, tak tohle je šance pro něj. Spousta oblečení na výběr.
Fondue Fun
Hry pro dívky - 17x
A je tady super dívčí párty. A na správné holčičí akci nemůže chybět sýr, čokoláda a ovoce. Dívky v této hře se rozhodly experimentovat s fondue. Uvidíme, jak se jim to vydaří.
Snow Puffs
Hry pro dívky - 18x
Vyberte si jednoho ze šesti roztomilých zvířátek a udělejte je ještě krásnějšími než jsou. Skvělá hra pro milovníky zvířátek a hlavně pro ty, co milují pejsky. Tak se do toho dejte v této super hře pro dívky.
Paws to Beauty
Hry pro dívky - 29x
Každé zvířátko chce vypadat nejlépe. Vezměte myšku a udělejte tyto zvířátká krásné. Začněte ve vaší nové práci. Ve svém salónu pro zvířátka. Tak se do toh odejte a ukažte, co ve vás je.