Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Meteors

Hrajete online hru Meteors

Vaším úkolem v této povedené akční online hře je přežít co nejdéle v nehostinném vesmíru. Vaše raketa je vybavena nejmodernějšími zbraněmi, které jsou vysoce účinné proti nebezpečným meteoritům. Dejte se do akce.

ovládání hry Meteors

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 688x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Roll
Akční hry - 7x
Tahle hra je příkladným důkazem toho, že jde vymyslet něco jednoduchého, a přesto překvapivě zábavného na vysoké úrovni. Pomocí žluté kuličky se zbavte všech červených tak, že je budete postupně shazovat.
Jungle Wars
Akční hry - 27x
Přehazujte si granáty mezi vašimi vojáky a pokuste se hodit granát na nepřítele. Pokud se vám to nepodaří a v této super hře vyházíte veškeré granáty, tak v prohráváte a celou úroveň musíte opakovat.
Favela Heroes
Akční hry - 19x
Zabraňte projíždějícím autům, aby se dostali do svého cíle. Uděláte to ta, že na střechy baráků rozestavíte děla, která všechny auta zničí. Za každé zničené auto dostanete určitý počet peněz, díky kterým si budete moct dokupovat další zbraně.
Jarbot
Akční hry - 33x
10 000 let před mimozemskou civilizací, byly zničení těmi samými stroji, které vymysleli. Po zkoumání specifické DNA, je na čase vše přestavĚt. Snažte se uchránit vyrůstající mimozemšťany.
FWG Knight
Akční hry - 50x
Zlo se chystá zaútočit na vaše království, což nemůžete jenom tak připustit. Naštěstí patříte k vrstvě rytířů, kteří mají oprávnění mít u sebe zbroj a zbraně. Vydejte se na svém koni vstříc nebezpečí a pokuste se zlikvidovat všechno zlo, které se objeví. Nepřátelské jednotky jsou sice v přesile, ale s tím si jistě poradíte.
Mothball 2 Cotton Carnage
Akční hry - 18x
Pěkná, ale poměrně krátká minihra. Ve hře Mothball 2 je vaším úkolem zničit všechny nepřátelské příšerky, nakonec se utkáte s jejich velkým obrněným šéfem. Škoda, že hra nemá další úrovně, je zábavné ji hrát. Ovládá se myší, kliknutím je střelba. Sbírejte bonusy, dost vám pomohou.
Shuriken
Akční hry - 47x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.
Western Blitzkrieg - super střílečka
Akční hry - 26x
Zahrajte si na Ramba a pouze s vaší výzbrojí pokoste všechny nepřátele. V oblasti, kde budete vysazeni, jde opravdu do tuhého. Proti vám stojí dlouhá nepřátelská linie, kterou se musíte prostřílet. Na pomoc máte pistoli a samopal. Boj vám usnadní různé bonusy v podobě doplnění energie a munice. Dávejte dobrý pozor na miny.
Sky Fighters
Akční hry - 37x
V této hře se stáváte pilotem a Vašim úkolem je ničit nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Sbírejte munici a různé bonusy na které po cestě narazíte. Kolik bodů dokážete nasbírat záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Ragdoll Invaders - zachraňte Zemi
Akční hry - 9x
Ragdoll Invaders je minihra s trochu netradičním pojetím ovládání. Vaším úkolem je zachránit naši planetu před invazí mimozemských lodí. Problém je, že se váš pohyb je podobný spíše hadrovému panákovi ;). Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem. Z počátku vám bude trvat než si zvyknete na jemné ovládání, ale pak budete lodě kosit jednu za druhou.
Doomrunner
Akční hry - 9x
Vážně originálně zpracovaná vesmírná střílečka, ve které se svou vesmírnou lodí zlikvidujete nespočet protivníků. Máte k dispozici dokonce 4 typy střeliva, které ale postupně dochází, tak si moudře rozvrhněte použití.
Undead Throne
Akční hry - 26x
Undead Throne vypadá jako poměrně zajímavá bojová hra, kde se musíte postavit rozmanitým druhům válečníků v kůži nemrtvého. To je samo o sobě poměrně neotřelý nápad. Aby to nebylo příliš obtížné, můžete si postupem času ušetřit peníze, za něž si nakoupíte tolik potřebné vybavení. Kromě toho se dají najmout cenní pomocníci.
hra v Unity3D
Killing Zombie
Akční hry - 38x
V našem bláznivém světě je nepřeberné množství nejrůznějších nebezpečí. Mezi nimi nemůžeme nezmínit ani krvelačné zombie a monstra. Věříme, že máte dostatečně silný žaludek a všechny zombíky zprovodíte ze světa.
Dynasty Street
Akční hry - 26x
V téhle hře na vás bude nebezpečí číhat snad na každém vašem kroku. Všichni okolo lační po vaší čerstvé krvi a jediná cesta jak se zbavit svých protivníků je zabít je. Budete mít pěkný arsenál zbraní.
Warzone Getaway 2
Akční hry - 34x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá akční gameska. Postřílejte všechny nepřátelské jednotky a snažte se přežít akční šílenství. Ve hře můžete vylepšovat svůj arzenál nákupem lepších zbraní a specialitek. Výtečná online hra.