Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Meteors

Hrajete online hru Meteors

Vaším úkolem v této povedené akční online hře je přežít co nejdéle v nehostinném vesmíru. Vaše raketa je vybavena nejmodernějšími zbraněmi, které jsou vysoce účinné proti nebezpečným meteoritům. Dejte se do akce.

ovládání hry Meteors

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 432x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Transformers Universe
Akční hry - 10x
V akční hře Transformer Universe budete chránit zdroj vaší energie (kostky Energonu). Nepřátelské stroje vedené mocným Megatronem se budou neustále snažit krást vám kostky z Energonu. Pokuste se je všechny sestřelit a zachránit tak váš svět. Pečlivě odhadněte sílu a úhel střelby z děla, abyste netrefili vlastní budovy.
Toon Crisis 2
Akční hry - 3x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
hra v Unity3D
Range Of The Dead
Akční hry - 37x
Vypravte se na krvelačnou misi a snažte se postřílet všechny zombie, které mají zálusk na váš mozek. Vemte zbraň a ukažte jim jak jste silní a jak přesnou máte mušku. K úspěšnému tažení budete potřebovat i vynikající postřeh.
Cooperation Part 3
Akční hry - 24x
Třetí část skvělé střílečky, ve které se nudit určitě nebudete. Samozřejmě zde najdete dvě obrazovky, ve kterých budete moct nepřátele ničit. Zničte je všechny dříve, než oni zničí Vás. Neváhejte a pusťte se do hry.
Mad Karate Man
Akční hry - 21x
Karate patří k bojovým umění, kde by se každý z karatistů měl umět ubránit před napadením, ale neměl by zároveň zbytečně vyhledávat konflikty a snažit se někomu ublížit. Jeden šílený karatista ovšem tohle pravidlo nerespektuje a vydává se mlátit každého, koho jen na ulici potká. Vžijte se do jeho role.
Nameless
Akční hry - 21x
V téhle zábavné hříčce budete bojovat proti samotným domácím spotřebičům - těm, kteří by vám za normálních okolností měli sloužit. Nezalekněte se, i kdyby na vás útočil sám mixer. Pokud to zvládnete, odměna vás nemine.
Commando
Akční hry - 25x
Hrdinů je na světě málo, a proto bys právě ty měl nastoupit cestu plnou nebezpečí za vysněným vítězstvím. Strach není na místě, vždyť nepřátelé se taky nebojí. Popadni zbraň a vydej se proti nim, čas nepočká.
D day
Akční hry - 18x
V této skvělé akční hře se píše červen roku 1944. Statisíce mužů a spousta tun těžké techniky čekají na povel k útoku. Vašim úkolem je vést své oddíly Evropou od vylodění v den D po kapitulaci Německa. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Batman - Mystery of the Batwoman
Akční hry - 22x
Máte rádi Batmana? Tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Vašim úkolem je probojovat se skrz šílené zabijáky, kteří na Vás mají políčeno. Nevýhodou je, že máte k dispozici pouze své vlastní tělo. Dokážete se ubránit šíleným vrahům, kteří jsou po krk ozbrojeni? Pusťte se do hry.
Castle Cat 3
Akční hry - 23x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
Parabirds
Akční hry - 21x
Braňte nebe před útoky agresivních ptáků, kteří shazují parašutisty. Společně se svým bobřím kamarádem obsluhujte kanon, kterým sestřelujte ptáky a parašutisty. Hra se skvělou grafikou.
Ruperts Zombie Diary
Akční hry - 19x
Temné síly se pomalu dostávají k moci a zombie se řítí na město Londýn. Rupert se jim pokusí postavit a zabránit v ničení krásné britské metropole. Pomozte mu v jeho akci proti ničemným nemrtvým. Postupem času narazíte na nové typy nemrtvých, které jsou opravdu silné a jen tak je nezastřelíte. Hra vypadá celkem dobře.
Navy Vs Army
Akční hry - 16x
Vyberte si za koho budete v této hře hrát. Sestřelte svého nepřítele svým granátem. Musíte opravdu přesně odhadnout, kam ten granát poletí, když ho hodíte. Jedině tak můžete nepřítele zničit.
Hulk Smash Up
Akční hry - 1115x
Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.
Hobo 4 Total War
Akční hry - 536x
Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.