Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Meteors

Hrajete online hru Meteors

Vaším úkolem v této povedené akční online hře je přežít co nejdéle v nehostinném vesmíru. Vaše raketa je vybavena nejmodernějšími zbraněmi, které jsou vysoce účinné proti nebezpečným meteoritům. Dejte se do akce.

ovládání hry Meteors

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 1502x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Primal Defense
Akční hry - 21x
Váš kmen byl nápadem krvelačnými zombii. Vy jste jako jediný jejich útok přežil. Pokuste se všechny zombii zabít za pomoci luku a šípu dřív, než vás zabijí oni. Pomstěte smrt svých blízkých a svých přátel.
staggy the boyscout slayer 2
Akční hry - 3x
Jako statný bojovník se budete muset v této nechutné hře vypořádat s vesničany, kteří na Vás útočí mnohdy i holýma rukama. Vaše výhoda je ta, že máte meč, kterým můžete vesničany zničit. Jak to uděláte záleží jen na Vás. Takže se pusťte do hry.
Hambo 2: Hamtouchables
Akční hry - 6x
Druhé pokračování gangsterské hry Hambo si jako předobraz vybralo jeden nejmenovaný film. Stanete se jedním z nejlepších policistů ve městě a pokusíte se zastavit rejdy mafiánů. Celkově si můžete vyzkoušet více než tři desítky zajímavě zpracovaných úrovní. K dispozici máte zbraň, s níž se musíte trefit do nepřítele.
Sky Fighters
Akční hry - 38x
V této hře se stáváte pilotem a Vašim úkolem je ničit nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Sbírejte munici a různé bonusy na které po cestě narazíte. Kolik bodů dokážete nasbírat záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
1 Star Ship
Akční hry - 41x
Trochu sci-fi hra ve které lítate nabušenou stíhačkou, kterou ničíte různé vznášedla a také hlavní robotické obludy. Protivníků je mnoho, takže se nemusíte bát nudy, také je na výběr mnoho různých zbraní..
Barbarian Onslaught SOS
Akční hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem co nejvíce zdevastovat nepřátele, které potkáte na své strastiplné cestě. Probijte si svou cestu až na konec každého levelu, kde na vás čeká hrozivý boss. Nudit se u této hry určitě nebudete.
Super Zombie Hunter
Akční hry - 36x
Vaším úkolem v této super hře je postřílet veškeré zombíky, kteří se před vámi objevují. Pokuste se je všechny zabít s vašími zbraněmi. Nezabíjejte hlavně své přátele. Tak se do toho dejte.
Sky Warrior
Akční hry - 27x
V téhle hříčce budete ovládat svůj bojový letoun a čelit útoku spousty nepřátel. Útoky budou přicházet zleva zprava, shora i zdola a jedině vy budete schopen je všechny zlikvidovat. A lehké to zrovna nebude.
Flash Gunner
Akční hry - 22x
Akční hra, ve které budete ovládat dělo a ničít s ním nepřátelské tanky. Ovládání je snadné - myší zaměřujete a levým tlačítkem střílíte. Náboje se dobíjejí automaticky.
hra v Unity3D
CS Portable
Akční hry - 27x
Výborný klon legendární akční hry Counter Strike. Skvělá hratelnost, super efekty a 3D grafika. Můžete si zahrát jak singleplayer, tak i po netu s více hráči, takže hra pak vydrží opravdu na dlouho. Vzhůru do akce.
Sniper for Hire: Trollday
Akční hry - 16x
Populární meme obličeje se stávají hlavními hrdiny i v počítačových hrách! Jednu takovou s názvem Sniper for Hire: Trollday si můžete vyzkoušet. Jak již název prozrazuje, stanete se nájemným zabijákem, který likviduje každého, na koho mu jeho zaměstnavatel ukáže. Vzhůru tedy to vesnice, kde se pohybují meme, které potřebujete sestřelit.
Ben 10 Energy Hunter
Akční hry - 35x
Vilgax ukradl energií od Bena. Pomozte mu ho najít a zabít tyto roboty. Buďte opatrní s radary. Tak se do této super hry pusťte a zničte všechny nepřátelské jednotky na tomto území.
Sands of the Coliseum
Akční hry - 38x
Sands of the Coliseum Vás zavede do doby, ve které se v Římě nemluvilo o ničem jiném než o gladiátorských zápasech v slavném Koloseu. Ve hře si vytvoříte postavu, s kterou projdete celou hru. Boje se vedou šachovým style tzn. Nejdřív Vy, potom Váš soupeř. Tato hra podporuje také hru více hráčů, takže nemusíte hrát jen proti umělé inteligenci, ale můžete si to rozdat se soupeřem, který je na druhém konci světa.Tato hra se ovládá myší.
American Operation - War on Iraq
Akční hry - 18x
Dokážete se ubránit přesile teroristických jednotek v Iráku? Uchopte pevně váš kulomet a sejměte je všechny, jiná možnost není. Při střelbě dejte pozor na civilisty, nikdo nechce nevinné oběti. Ovládání této online hry je jednoduché - myší.
Black Sails
Akční hry - 21x
Tato hra vás zavede do dávných dob ,kdy moře ovládali piráti. Právě v této době probíhá boj o karibské pobřeží. Vydejte se také o tohle pobřeží bojovat. Porazte ostatní nepřátele a vybojujte si co největší část území.