Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Meteors

Hrajete online hru Meteors

Vaším úkolem v této povedené akční online hře je přežít co nejdéle v nehostinném vesmíru. Vaše raketa je vybavena nejmodernějšími zbraněmi, které jsou vysoce účinné proti nebezpečným meteoritům. Dejte se do akce.

ovládání hry Meteors

myší, viz instrukce ve hře • 0.06 MB • 1093x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Johnny Upgrade
Akční hry - 750x
Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.
Commanders Sister
Akční hry - 31x
Rusové už útočí, a my s tím nemůžeme nic dělat. Pardon, zapomněl jsem na malou hrstku odboje, která se rozhodla zabránit jim v dalším postupu. Obraňte cesty tak, aby se přes ně útočníci nedostali a dokažte své vítězství.
Chicken House 2
Akční hry - 2817x
Vaším úkolem je zabít veškeré kuřátka v této hře. Snažte se udělat vše co bude ve vaších silách. Timto kladívkem zlomte dřevo na kterých tito ptáčci leží. Tak se do toho dejte.
Headless Zombie
Akční hry - 27x
Parádní skákačka, ve které bude vaším úkolem pomáhat malému Carlovi v cestě za odplatou. Carl je trochu jiný hrdina, je totiž mrtvý, respektive je z něj zombík. Snad se vše vyřeší až s ním doskákáte do poslední úrovně a zabijete kouzelného bossa.
Bunnies and Zombies
Akční hry - 14x
Tato super hra je ještě nedodělaná, ale je opravdu hodně zábavná. Na vývoji se podílel jen jeden vývojář, který schání profesionální programátory, aby mu pomohli pracovat na jiných projektech. V této hře ochraňte malé dítě.
Captain Zambo Mission Storm
Akční hry - 23x
Iráčtí teroristé ukradli tajný dokument z amerického ministerstva obrany. Vy, jako kapitán Zambo, máte za úkol zneškodnit nepřátele a najít ukradený dokument. Jedná se o klasickou arkádovou akční hru. Tato minihra je ze začátku docela těžká, protože máte pouze jeden život. Hra se ovládá přes klávesnici.
Warzone Getaway 2
Akční hry - 34x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá akční gameska. Postřílejte všechny nepřátelské jednotky a snažte se přežít akční šílenství. Ve hře můžete vylepšovat svůj arzenál nákupem lepších zbraní a specialitek. Výtečná online hra.
hra v Unity3D
Executioner
Akční hry - 44x
Poněkud brutální online hra, ve které si zahrajete na strážného ve věznici, ze které právě utíkají vězni. S každým zabitím vězněm dostanete body, za které si můžete vylepšit arzenál. Snažte se střílet a mířit co nejrychleji.
Kamikaze Pigs
Akční hry - 67x
Hrajete za prasata, která jsou sebevrazi. Vaším úkolem je dělat nálety na nepřáteslká prasátka. Tak se do toho dejte a pokuste se tak všechny pozabíjet. Poté si můžete sami sebe vylepšovat.
Scarlet Stranger and the Chameleon Castle
Akční hry - 35x
V bojové hře Scarlet Stranger and the Chameleon Castle se vydáte do středověkého prostředí, kde se s rytířem pokusíte zachránit krásnou princeznu. Cestou samozřejmě narazíte na různé překážky a nepřátele, které musíte zneškodnit, aby bylo možné se dostat o něco dále. Nacházíte rozmanité předměty, jež pomohou.
Barbarian
Akční hry - 24x
Zlý čaroděj Drax uvěznil krásnou princeznu Marianu a váš úkol není nic menšího než Marianu osvobodit. Pokud jste dobří, utkáte se s 12 bojovníky a nakonec s tajemným Draxem. Hra má sice poněkud nemoderní grafiku, která vám připomene spíše 90. léta a počítače Amiga, nicméně i tak se jedná o dobře hratelnou akční řežbu. Tip: Doporučuju ihned si podřepnout, jinak vám protivník setne hlavu ;).
Crash n slash
Akční hry - 21x
Na vaši rodnou planetu útočí různí mimozemšťané a vašim úkolem je ji ochránit, a to za každou cenu. Létejte se svým kosmickým bombardérem kolem planety a sestřelujte všechny útočníky, kteří by se byť jen přiblížili.
SWAT Tank
Akční hry - 24x
Nabijte dělo tanku a vystřelte náboj tak, abyste zničili všechny nepřátelské vojenské jednotky. Munice je však poměrně omezená, proto je nutné velmi dobře mířit a reagovat rychle, protože nepřítel útočí velmi silně.
The Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 19x
První díl hry byl poměrně úspěšný, a proto na sebe jeho pokračování nemohlo nechat dlouho čekat. Opět se setkáte s nekonečným množstvím nebezpečných zombie, které se snaží sníst, co jim přijde na dosah. Za každého zlikvidovaného nemrtvého obdržíte určitý počet bodů, za které si později nakoupíte vylepšení.
Infernal Mess
Akční hry - 37x
Vynikající střílečka pro všechny ostré hochy. O co v této akční gamesce jde? Vaším úkolem bude prostřílet se přes hordy krvelačných zombíků. Ve hře nechybí různé vylepšování arzenálu a spousta zábavy.