Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Windy Princess Dressup
sponzorované odkazy

Windy Princess Dressup

Hrajete online hru Windy Princess Dressup

Je trochu větrno, na podzim se ani není čemu divit. Proto tu máme jednu prima oblíkačku nejen pro dívky. Rozkošná princezna čeká, až ji obléknete jak nejlépe budete moci.

ovládání hry Windy Princess Dressup

myší, viz instrukce ve hře • 1.65 MB • 41x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cody Dressup 17
Hry pro dívky - 10x
Krásná slečinka namá nouzi o oblečení, ale právě proto, že je ještě malinká potřebuje poradit, co se k sobě hodí a co absolutně ne! Dej si účes, šperky, botky, kabelku a krásně ji obleč. Příjemnou zábavu!
Star Dressup 9
Hry pro dívky - 7x
Opravdu převelice těžký úkol tě čeká zde! Musíš obléci bohyni. Dnes večer je sraz cšech bohů na nebi a pochopitelně chce vypadat báječně! Na výběr je tedy požehnaně, tak to nezkaz, ať je krásná:) Příjemnou zábavu!
Cody Dressup 56
Hry pro dívky - 25x
Krásná CODY půjde dnes na super prestižní bál, který navštíví nejvýznamnější osobnosti z jejího království a ona chce každopádně vypadat skvěle. Tak teď je pouze na tobě, jak se s tím vypořádáš!!! Příjemnou zábavu.
Big Mamas Salon
Hry pro dívky - 53x
Pomozte šikovné kadeřnici s provozem jejího podniku. Budete se starat o přání zákaznic, které chtějí vypadat velmi hezky. Podaří se vám rychle pečovat o klientky a vydělat co nejvíce peněz?
Colouring 2
Hry pro dívky - 28x
máš ráda podzim, když běháš s kamarády po louce a poštíte draky a pobíhate s pejsky? Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Photo Model 47
Hry pro dívky - 7x
Fialové, blonďaté či hnědé vasy? Světlý, světlejší, tmavý nebo tmavší make-up? Hnědé, zelené, modré či fialové vlásky. Nalič ji, namaluj, změň účes, zvol oblečení a nakonec nejlepší šperky! Příjemnou zábavu.
Fairy Dressup 12
Hry pro dívky - 27x
A je tu opět naše nádherná Fairy, je to výstřední, krásná a originální panička. Tvým úkolem je jí obléci, jak nejlépe umíš na dnešní rande, Tak neváhej a dej se oblékání, ať se jí rande co nejlépe vydaří!
Model Dressup 150
Hry pro dívky - 17x
Model Dressup je krásná online hra pro dívky a když už je toto 150-té vydání, stále neomrzí. Tato slečna je spíše sportovní typ, ale to neznamená, že se v šatníku nenajdou i sexy kousky! Tak ji krásně obleč!
Tearoom decoration 2
Hry pro dívky - 17x
Tentokrát si milá děvčátka budete moci vyzdobit svoji čajovnu. Na výběr máte nepřeberné množtví různého nábytku a ostatních věcí, a jak je rozestavíte je pouze na vaší fantazii. Hra je laděna dorůžova.
Frosty service
Hry pro dívky - 830x
Je parné léto, většině lidem je velké horko a zmrlina jde samozřejmě na odbyt. Vy jako zmrzlinář budete muset vyrábět zmrzlinové poháry přesně na zakázku. Ale pozor, nesmí se lišit od dané předlohy.
Model Dressup 131
Hry pro dívky - 23x
Hvězda dnešího galavečera se chystá na podium. Je ještě v šatně, ale tragedie se stala! Její stylistce se udělalo nevolno a ona potřebuje rychle upravit, co se týká oblečení i šperků a vlasů. Postarej se o ni!
Jennifer Lopez Make Over
Hry pro dívky - 16x
Jennifer Lopez je připravena pro velkou změnu makeupu a celkové vizáže. Budete schopni ji vymyslet nový styl makeupu, účesu a všech doplňků? Pokuste se vytvořit úplně novou super hvězdu Jennifer Lopez.
Movie Dressup 11
Hry pro dívky - 21x
Slečna, tedy princezna z VELKÉ ŘÍŠE se dnes půjde představit svému nastávajícímu, tak chce, aby zapůsobila. Tvým úkolem je ji pěkně obléci. Nahoře jsou kostými a dole celky, nerozdělitelné, tedy šaty. Hurá do oblékání.
Model Dressup 174
Hry pro dívky - 22x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky. Nejen, že je pěkně udělaná, ale hlavně si dal někdo práci a takhle krásně ji nakreslil, tak se dej do oblékání. A to od oblečení až po vlasy a botky.
Vymaluj panenku
Hry pro dívky - 2x
Rotomilá online omalovánka. Vybarvi si pěkný obrázek tak, jak chceš ty.Máš na výběr všelijaké barvičky a až završíš své veledílo, lze ho i vytisknout. Věřím, že tě hra nadchne a zabaví. příjemnou zábavu.