Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Escape Chuck Norris
sponzorované odkazy

Escape Chuck Norris

Hrajete online hru Escape Chuck Norris

Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.

ovládání hry Escape Chuck Norris

myší, viz instrukce ve hře • 0.94 MB • 672x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Bob & Sam in Egypt
Logické hry - 28x
Velmi chytlavá online hra s mnoha úrovněmi. Jednoduše klikejte na barevné skupiny a postupně je odstraňujte. Každá nová úroveň nabízí další herní výzvu. Podaří se vám dokončit všechny úrovně?
All That Matters
Logické hry - 19x
Setkejte se s různými lidmi ve hře All That Matters. Tito lidé mají pouze hlavu, takže se dokážou jen kutálet. Vezměte si jejich osudy na starost a doprovázejte je po celém podivném světě. Pokaždé potřebujete sbírat červená srdíčka a najít teleport. Autoři si připravili poměrně slušnou porci příjemně hratelných úrovní.
Mouse Chain
Logické hry - 52x
Mouse Chain je postřehová super hra, která stylem připomíná oblíbenou cool hru Zuma. Cílem je ochránit zásoby jídla před invazí hladových myší. Za žádných okolností nedopusťte, aby se myši dostali až k vašemu sýru.
Ultimate Crush
Logické hry - 44x
Hra Ultimate Crush je postavena na principu "2 stejné symboly". Na hrací ploše máte v první úrovni 240 symbolů. Pokud chcete do další úrovně, musíte je všechny dostat ven. Nesmí vám zbýt ani jediný, takže je nutné dost přemýšlet a promýšlet tahy napřed. Díky časovému omezení je to mozková superhra:).
Marblelicious
Logické hry - 23x
Zajímavá online hra, která pěkně potrápí vaše přemýšlecí obvody ;). A jaké je zadání hry? Poskládejte kuličky ve správném pořadí podle barev. Nebude to snadné, protože tvůrci hry jednotlivé úrovně navrhli velmi důmyslně.
Black Knight - Černý jezdec
Logické hry - 201x
Black Knight, neboli šachová figurka černý jezdec je výborná logická online hra. Vypadá to jednoduše - stačí koníkem doskákat do vyznačeného políčka. Jelikož ale šachový koník skáče do L, tak to nebude tak snadné. Snažte se na políčko dostat s co nejmenším počtem tahů. Skvělá hra nejen pro šachisty.
Flooded Village
Logické hry - 1138x
Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.
Blockage
Logické hry - 359x
Blockage je další z řady her, ve kterých potřebujete pořádně logicky uvažovat, aby se daly jednotlivé mise dohrát do zdárného konce. Potřebujete dostat barevně vyplněný čtvereček na speciálně označené místo. Někdy si můžete vypomáhat zmražováním jiných čtverečků. Mise se postupem času stávají mnohem těžšími, takže je nutno hodně přemýšlet.
Cat Around Europe
Logické hry - 16x
Máme tady kočku, která oběhne celý svět. Vaším úkolem je k ní dostat pizzu, v co nejkratším možném času. Čím rychleji to stihnete, tak tím více bodů získáte. Odstraňujte objekty, které brání v průchodu této pizzy.
Incredipede
Logické hry - 25x
Pokud si myslíte, že už vás ve hrách nemůže nic překvapit, pak se jistě podivíte u hry s názvem Incredipede. Setkáte se totiž s naprosto nečekaně vypadajícím tvorem, který se z moře dostane na pevninu, kde se pokusí sebrat lahodné ovoce a poté se s tvorem musíte dostat ještě k zářivému světelnému bodu.
Kamikaze Blocks
Logické hry - 24x
Ve hře Kamikaze Blocks si můžete vybrat jeden ze dvou módů. Na výběr je Puzzle, kde máte pouze omezený počet střel, zatímco v módu Arcade lze využívat neomezený počet střel. Těšit se můžete na pěknou porci zábavy, protože autoři připravili na pět desítek misí. Potřebujete sestřelit všechny čtverečky z plošiny.
Birds Town
Logické hry - 41x
V následující hře se vyskytuje opravdu velké množství ptáčků, kteří se snaží dosáhnout na konec cesty, což jim ale za žádnou cenu nesmíte dovolit. Tím pádem bude zapotřebí likvidovat je, než dojdou, kam mají namířeno. To se provede přiřazením několika stejně barevných ptáků vedle sebe, čímž zmizí. Dokážete si se všemi poradit?
The Mind Bender
Logické hry - 13x
Hlavní hrdina hry s názvem The Mind Bender dokáže neuvěřitelné věci. Kromě toho, že má opravdu hodně dobře vypracovanou fyzičku, tak umí i pohybovat s předměty silou vůle. Pokaždé se potřebujete dostat až na samotný konec mise k červenému trojúhelníku, což nebude úplně jednoduché a musíte cestou řešit logické zádrhele.
Land of Mines
Logické hry - 32x
Odpalte veškeré monstra v této hře. Umístěte správně tyto bomby a to tak, aby když bomba vybouchne, tak aby vzala sebou také všechny nepřátele. Na začátku vám hra ukáže, jak to máte provádět.
Sheriff tripeaks
Logické hry - 26x
Logická hra se zajímavým nápadem, ve které půjde o odstraňování karet z hracího pole. Princip je jednoduchý ale přece ne tak primitivní. Karta musí vždy být o jednu větší/menší než poslední odstraněná karta.