Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Escape Chuck Norris
sponzorované odkazy

Escape Chuck Norris

Hrajete online hru Escape Chuck Norris

Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.

ovládání hry Escape Chuck Norris

myší, viz instrukce ve hře • 0.94 MB • 1372x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tommy Slingshot
Logické hry - 1x
V této pěkné logické online hře budete pomáhat chlapíkovi jménem Tommy. Ten bude svádět boj s kostlivci. Využijte svých schopností a praku a všechny tyto neřády sestřelte. Po úrovni nezapomeňte na vylepšování.
Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Logické hry - 4x
Mini Monkeys přicházejí s již třetím pokračováním této logické gamesky nejen pro děti. Tentokrát budete hledat malé opičky v tajuplném prostředí pirátské lodi. Klikejte různě po hrací ploše a hledejte logické minihry, postupně posbírejte všechny opičky.
FireBoy and WaterGirl 3: The Ice Temple
Logické hry - 2x
Vaším úkolem je dostat se přes všechny překážky, které vás v této super hře čekají. Dávejte si pozor, abyste s vaším hrdinou ať už s ohněm nebo vodou nestoupli do špatné kapaliny. Pomáhejte si s něma navzájem.
Simple motions 2
Logické hry - 7x
Snažte se v této super hře posbírat veškeré hvězdičky a dopadnout k červenému praporku. Tak se do toho dejte a rozmístěte veškeré objekty tak dobře, abyste dopadli na tento praporek a dostali do další úrovně.
Submachine 8: The Plan
Logické hry - 4x
Vaším úkolem je vytvořit nějaký portál. Najděte způsob, jak ho vytvořit. Sbírejte v této super hře různé objekty se kterými budete si budete různě pomáhat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Snail Bob 8 Island Story
Logické hry - 50x
Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.
Find My Hive
Logické hry - 2x
Pomozte maličké včelce v cestě domů, do rodného úlu. Find My Hive se zařazuje mezi paměťové hry, protože na začátku vám hra ukáže, kde se nachází jaké kartičky a poté musíte vhodně zvolit cestu, aby včelka nenarazila na nějakou překážku. Vyzkoušet si můžete hned trojici úrovní, přičemž na nejnižší je vhodná i pro nejmenší hráče.
Fruit Fall - originální logická hra
Logické hry - 12x
Fruit Fall je logická hra s naprosto jednoduchým, ale úžasně chytlavým principem. Jednoduše otáčíte bludiště tak, abyste spojili 3 druhy ovoce. Velice chytlavá super hra.
Ambidextrous 2
Logické hry - 3x
Vaším úkolem je udělat vše, co bude ve vaších silách. Musíte se s těmito ruky potkat. Pokuste se zničit všechny překážky, dostávejte se neustále dále a pokud se dostanete do slepé uličky, tak úroveň restartujte.
Dragon Bomb
Logické hry - 4x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.
Tarzan Ball
Logické hry - 2x
Přesunťe si v této super hře červený terč. S vaším hrdinou vytáhněte vašeho pomocníka. Na začátku hry jsou úrovně celkem jednoduché, ale postupem času bude hra těžší. Snažte se a vydejte ze sebe maximum.
Turkey Slice
Logické hry - 3x
Odřízněte objekty a eliminujte krocany! Můžete rozřezat dřevo, kameny a další věci. V této hře máte za úkol vyřešit celkem 24 úrovní, tak se do toho dejte. Přejeme vám opravdu hodně štestí.
Cut The Rope
Logické hry - 6x
Luxusní záležitost slavná z mobilů je konečně také ve své flashové verzi, kterou si můžete zdarma zahrát. Zajistěte nakrmení příšerky bonbony díky vyřešení celé řady úkolů a překonání překážek. Opravdu hodně dobrá hra.
Idiot test - zábavný test
Logické hry - 57x
Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?
Sly Fox
Logické hry - 11x
Povedená zábavná online hra, která si vás nepochybně získá svou hratelností. Cílem je odebírat kamenné bloky, ale přitom dávat pozor na to, aby se nerozbilo cenné vajíčko. Zdolat všechny levely bude úkol pro skutečné herní mistry.