Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Escape Chuck Norris
sponzorované odkazy

Escape Chuck Norris

Hrajete online hru Escape Chuck Norris

Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.

ovládání hry Escape Chuck Norris

myší, viz instrukce ve hře • 0.94 MB • 1725x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Paper Cannon 2
Logické hry - 4x
Použijte papírový kanón ke zničení všech podivných potvůrek. K postupu do další úrovně nesmí být v bludišti žádná cizí živá jednotka. Dalším úkolem je ochrana nevinných bytostí. Využijte všechny své herní schopnosti v této logické superhře.
Flooded Village
Logické hry - 3740x
Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.
Baroufa sudoku
Logické hry - 8x
Máte rádi sudoku? Tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Vašim jediným, avšak složitým úkolem je umístit čísla od jedničky po devítku na prázdná políčka na ploše tak, aby v každém sloupci, řádku a čtverci bylo číslo jen jednou.
All We Need Is Brain
Logické hry - 2x
Snažte se vylákat zombíky ze svých skrýši. Umístěte mozek poblíž jejích skrýši a počkejte si až vyleze. Mozek umístěte do míst, kde se velice těžko dostanou a při cestě zemřou. Hra obsahje hned několik zábavných úrovní.
Jewels Hero
Logické hry - 2x
Vydařená logická super hra ve stylu klasiky Bejeweled s prvky strategie. Útok s nepřítelem probíhá na hrací ploše, kde hledáte a odstraňujete stejně barevné krystaly. Hra má super atmosféru a skvělou hratelnost.
Egypt Puzzle
Logické hry - 15x
Pěkná logická online hra, ve které je vaším úkolem posunovat barevné bloky tak, abyste spojili vždy alespoň tři bloky stejné barvy.
5 in a Row - pět v řadě
Logické hry - 4x
Skutečně brilantní gameska pro dva hráče. Cílem hry Pět v řadě je umístit pět kamenů stejné barvy do řady. Kameny můžete umístit vodorovně nebo svisle. Velmi chytrá hra.
Amber Escape
Logické hry - 6x
Výborně zpracovaná escape hra. Vzbudili jste se svázaní v nějaké neznámé tmavé místnosti. Jediné, čeho jste si všimli, je kamera, která vás sleduje. Podaří se vám vyřešit všechny logické hádanky a utéci z místnosti?
Mushbits 2
Logické hry - 1x
Ve druhém pokračování hry Mushbits si vezmete na starost podivně vypadající příšerky, které se potřebují dostat ke krmení, jež se nachází někde v okolí. Každá z příšerek má jinou barvu a může se pohybovat po plošinkách se stejnou barvou. Po přeskočení se plošinky zbarví jinak. Ve hře je ještě ke všemu několik různých plošinek se speciální funkcí.
Galactic Gems 2: Level Pack
Logické hry - 3x
Spojování 3 stejných krystalů, dosahování nejvyššího skóre, užívání si herní zábavy... to na vás čeká v rozšíření hry Galactic Gems 2. Je pro vás připraveno 30 nových úrovní, ve kterých si budete muset poradit s barevnými krystaly. Výborná hra do kanclu, když je šéf pryč.
Doodle Roll
Logické hry - 2x
Doodle Roll je velice jednoduchá hra, kde se pokusíte dostat kuličku vždycky na místo určení, ale jak jistě tušíte, nebude se jednat o úplně jednoduchou práci, protože na cestě kuličky k cílové plošince se vyskytnou různé překážky. Využívat musíte veškerých možností, jaké hra nabízí, aby se kulička dostala na správnou pozici.
Monkey Go Happy Marathon 2
Logické hry - 4x
Monkey Go Happy je tu s dalším dílem herní legendy, tentokrát jde o druhý díl serie Marathon. Opět vás čeká 30 záludných úrovní, ve kterých musíte pořešit důmyslné logické hříčky, které prověří vaše schopnosti. Zahrajte si i první díl.
Simple motions 2
Logické hry - 9x
Snažte se v této super hře posbírat veškeré hvězdičky a dopadnout k červenému praporku. Tak se do toho dejte a rozmístěte veškeré objekty tak dobře, abyste dopadli na tento praporek a dostali do další úrovně.
Sheepish
Logické hry - 5x
V této hře dostanete do opatrování ovečku,kterou budete muset vždy dopravit do chlíva. Klaďte jí na cestu různé překážky, které ovečku nasměrují na tu správnou cestu domů. Podaří se vám vyhrát?
Maganic Wars
Logické hry - 1x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.