Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Escape Chuck Norris
sponzorované odkazy

Escape Chuck Norris

Hrajete online hru Escape Chuck Norris

Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.

ovládání hry Escape Chuck Norris

myší, viz instrukce ve hře • 0.94 MB • 335x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
North Pole Slide
Logické hry - 26x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
Rob-Rob
Logické hry - 23x
Hlavním hrdinou hry Rob-Rob je robot. Tento robot se vypravuje do světa a potřebuje se vždy dostat na vhodné místo. Cestou sbírejte baterie, které jsou pro každého robota velice užitečným zdrojem záložní energie. V každé úrovni se pokuste zahrát co nejmenší možný počet tahů, takže u hraní logicky přemýšlejte.
Tube Crisis
Logické hry - 42x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.
Flowers Memo
Logické hry - 32x
Další hra od autorského týmu My Games 4 Girls procvičí naši paměť. Konkrétně se jedná o zajímavé pexeso s květinami v hlavní roli. Aby to nebyla příliš jednoduché, dostanete na každou ze tří připravených úrovní předem stanovený časový limit, v němž musíte objevit všechny dvojice shodně vypadajících obrázků.
Bottle on Head
Logické hry - 28x
Odstřelte z těchto hlav tyto láhve. Tato hra má několik skvělých úrovní. Tak se do toho dejte a namiřte šipku správně na tyto láhve. Odpalte tyto láhve pryč z plochy.
Comboling
Logické hry - 23x
Pokuste se spojit všechny čtverce tak, aby mezi nimi bylo vodorovné, svislé nebo diagonální spojení. Na 25 úrovní máte celkem 25 minut. Zvládnete to?
Bubble Shooter
Logické hry - 2927x
Bubble Shooter je jedna z nejoblíbenějších miniher, které si můžete na internetu zahrát. Na hracím poli máte barevné balónky, ke kterým vystřelujete vždy po jednom balónku. Cílem je seskupit alespoň tři balónky stejné barvy. Dobře a rychle přemýšlejte, kam balónek umístíte, neboť celá řada postupně klesá...
Meowra
Logické hry - 42x
Zahrajte si tuto spojovačku tří a více stejných objektů. Hra obsahuje i pěkný příběh, kdy v roli Meowry musíte zachránit uvězněnou kočičku, kterou unesl zlý vládce Nazgul. Přemýšlejte a rychle spojujte dílky.
Lego Brix
Logické hry - 46x
Graficky zdařile vyvedené online hra s tématem lego panáčků. Jinak je to klasická hra na spoj tři stejné prvky. Snažte se odstraňovat více než tři stejné panáčky, protože za to dostanete více bodů.
Lockehorn
Logické hry - 16x
Ve hře Lockehorn si můžete vybrat, jestli si zahrajete sami příběhový mód, nebo se vydáte do tuhého boje s některým ze svých přátel, protože hra podporuje boj dvou hráčů. Název hry je odvozen od jména hlavní postavy, což je jediný přeživší krutého zimního nečasu. Pomozte mu znovuoživit všechny jeho zamrzlé druhy!
Numbers
Logické hry - 21x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Sudoku Original
Logické hry - 53x
Kdo by neznal sudoku - onu tajemnou hru s čísly. Ve flash podobě si tuto oblíbenou hru můžete zahrát i u nás. Pravidla jistě znáte, ale pro pořádek - v řadách a sloupcích musíte mít čísla od 1 do 9 tak, aby žádné nebylo dvakrát.
hra v Unity3D
Meteor Mash
Logické hry - 224x
Tak trochu jiné ztvárnění oblíbené hry Miny (minesweeper). Poměrně jednoduchá hra, ale na druhou stranu docela chytlavá a skvěle hratelná. Hra obsahuje neuvěřitelných 90 originálních úrovní.
Crazy cube
Logické hry - 12x
Výborná logická hra, u které strávíte hodiny. Přímo vás pohltí. Cílem je spojit barevné čtverečky rozmístěné na kostce, ale tak, aby se jejich barevné spoje nekřížily. Velice vysoká obtížnost pouze zvyšuje prožitek z hraní.
Sticks
Logické hry - 29x
Bob je obyčejný kancelářský pracovník, jehož pracovní den začíná ráno v sedm hodin a za dvanáct hodin končí. Bob sní o báječných zážitcích, ale bohužel na ně nemá dostatečný obnos na účtě. Cestou domů ho ovšem zaujme místo, kde by se dal získat dostatek peněz. Pomozte mu v každé úrovni, aby získal peníze.