Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Escape Chuck Norris
sponzorované odkazy

Escape Chuck Norris

Hrajete online hru Escape Chuck Norris

Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.

ovládání hry Escape Chuck Norris

myší, viz instrukce ve hře • 0.94 MB • 304x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Chess Classic
Logické hry - 55x
Perfektní verze šachů, které si můžete zahrát proti počítači a nebo proti druhému hráči na stejném počítači. V případě počítačového protivníka máte na výběr ze šesti úrovní, takže určitě naleznete tu, kterou zdoláte a dobře si zahrajete.
Music Box of Life: Part 2
Logické hry - 26x
Druhé pokračování hry Music Box of Life se opět ponese ve znamení hledání. Dostanete před sebe vždy dvojici obrázků a musíte na nich najít určitý počet odlišností. Úrovní si zahrajete hned několik a obrázky na sebe navazují, takže ve výsledku zjistíte, o co vlastně v příběhu jde. Vydejte se na pátrací výpravu v zajímavém příběhu.
Dibbles 3: Desert Despair
Logické hry - 25x
Pokuste se s těmito malými skřítky udělat průkopy v zemi, aby se poté mohl dostat král do své pyramidy. Máte tady časový limit, za který to vše musíte stihnout. Tak se do toho dejte a ukažte, co umíte.
Square Team
Logické hry - 186x
Posouvejte v této skvělé online hře kostky tak, aby jste aspoň jednu dostali do cíle. Cesta je plná překážek a nástrah, které musíte nějakým způsobem obejít a zvládnout. Dokážete vyhrát celou hru?
Sheepish
Logické hry - 29x
V této hře dostanete do opatrování ovečku,kterou budete muset vždy dopravit do chlíva. Klaďte jí na cestu různé překážky, které ovečku nasměrují na tu správnou cestu domů. Podaří se vám vyhrát?
Gluttonus Monster
Logické hry - 39x
Zajímavá postřehovo logická online hra. Grafika je sice poměrně strohá, nicméně herní motiv je zajímavý. Vaším úkolem je pomocí příšerky sbírat barevné kuličky a to vždy postupně podle barev. Nejdříve např. sníte červené kuličky, abyste se dostali k modré atd. Pozdější úrovně jsou celkem na bednu,
Monster Stack
Logické hry - 17x
Tato zábavná hra, v které je úkolem skládat různé příšerky, které panáček drží do co pokud nejvyššího komínu.Komín musíte postupně vyrovnávat takže hra je občas i napínavá.Dokážete postavit co nejvyšší komín ?
Penguin Slice 2
Logické hry - 46x
Penguin Slice 2 navazuje tam, kde první díl skončil. Opět se vydáte do boje proti nebezpečným a zlým tučňákům. Kromě tučňáků se na hrací ploše objevují také hodní hoši, které potřebujete dovést na konec úrovně v bezpečí. Máte možnost přeřezávat některé prvky v herním světě, čehož využijete k likvidaci tučňáků.
Nodes
Logické hry - 17x
Nodes je hodně chytlavá logická hra. Vaším úkolem je umístit zdroje laseru tak, aby paprsek procházel všemi body. V těžší obtížnosti vám přemýšlení znepříjemní časový limit pro vyřešení úrovně. Doporučuji vypnout hudbu, zbytečně to ruší ;).
Get On Top
Logické hry - 63x
Velmi originální online hra vhodná hlavně pro dva hráče na jednom počítači. Hlavním rysem hry je souboj, kdy se musíte snažit dostat vašeho soupeře na lopatky. Jsme zvědaví, zda vyhrajete 10x a tím i celý zápas.
Rop
Logické hry - 15x
Oddychová jednoduchá gameska s názvem Rop. Vaším úkolem je spojovat body tak, abyste sestavili zadaný tvar. Je to sice lehčí superhra, ale ideální na takové to malé uklidňující hraní třeba v kanceláři.
Civiballs
Logické hry - 15x
Vašim úkolem v této hře je dostat barevné kuličky do stejně barevných kalíšků. Pomocí myšky odstraňujte různé řetězy a uvolňujte ostatní kuličky, aby Vám barevné kuličky dojely až do cíle. Chce to přemýšlet, než se rozhodnete, jaký tah zvolíte.
Galaxy Jumper
Logické hry - 16x
Ve hře s názvem Galaxy Jumper se opravdu podíváte do vesmíru. Podivná malá postavička dokáže ve vesmíru klidně poskakovat, aniž by potřebovala nějaké speciální věci. Musíte skákat po jednotlivých planetkách a sbírat přitom všechny možné bonusy. Na závěr se musíte dostat do označené oblasti k přechodu do další mise.
Birds Defenders
Logické hry - 66x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.
Tacoyaki Plus
Logické hry - 2x
Výborná logická hra, ve které musíte obrátit kameny tak, aby na hrací ploše byly všechny stejné barvy. Kliknutím na kámen se změní barva jeho a kamenů sousedících. Je to dobrý trénink na hlavu ;).