Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Escape Chuck Norris
sponzorované odkazy

Escape Chuck Norris

Hrajete online hru Escape Chuck Norris

Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.

ovládání hry Escape Chuck Norris

myší, viz instrukce ve hře • 0.94 MB • 1080x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cyclop Physics
Logické hry - 1x
V této hře budete mít kyklopské čtverce. Proměňte tyto čtverce v kuličku, která se začne kutálet na plochu stejné barvy. Vaším úkolem je právě tyto objekty dostat na plochy stejné barvy. Jedině tak se dostanete dále.
Future Buddy
Logické hry - 2x
A máme tady hrdinu z budoucnosti. Vaším úkolem je posbírat veškeré hvězdičky a dostat se do krabice, která vás posune dál do budoucnosti. Tento hrdina se musí zachytávat na různé body a to pomocí provazů.
Bubble Eraser 2
Logické hry - 2x
Dobrá logická online hra s bublinkama. Cíl hry je poměrně jednoduchý - vyzmizíkovat postupně všechny bublinky z hrací plochy. Ideální oddychová online hra pro zimní dlouhé večery.
Square Team
Logické hry - 9x
Posouvejte v této skvělé online hře kostky tak, aby jste aspoň jednu dostali do cíle. Cesta je plná překážek a nástrah, které musíte nějakým způsobem obejít a zvládnout. Dokážete vyhrát celou hru?
Build The Bridge
Logické hry - 3x
Pěkná logická super gameska, ve které (jak už samotný název napovídá) půjde o stavění mostu. Z dostupných dílků se snažte postavit most přes vodu. Není to vůbec jednoduché, ale určitě zvládnete všechny úrovně.
Sly Fox
Logické hry - 11x
Povedená zábavná online hra, která si vás nepochybně získá svou hratelností. Cílem je odebírat kamenné bloky, ale přitom dávat pozor na to, aby se nerozbilo cenné vajíčko. Zdolat všechny levely bude úkol pro skutečné herní mistry.
Best Friends Forever 3
Logické hry - 2x
Trojice horníků se zrovna nachází pod zemí a za malou chvilku by jim měla skončit směna. Každý z nich má jiné osudy, což se dozvíte z úvodní animace. Poté už uvidíte, jak východ ze štoly zavalí hromada kamenů a zde začíná vaše práce. Musíte se pokusit dostat všechny tři horníky do bezpečí. Hledejte logická řešení.
Kinetikz
Logické hry - 6x
Chytrá logická superhra, která vás pěkně potrápí. Vaším úkolem je dostat míček s modrou hvězdou do místa, kde je žlutá hvězda. V každé úrovni máte pouze omezený počet míčků, které můžete vystřelit. Dobře přemýšlejte a využívejte překážky jako svou výhodu :).
Physical Bomb
Logické hry - 3x
Vystřelte z vašeho děla a pokuste se sestřelit hrad nebo člověka. Raketu, kterou vystřelíte samozřejmě ovládáte. Snažte se, aby zásah byl co možná nejlepší. Ukažte co ve vás je a dejte v této super hře všechno.
Faraónovo tajemství
Logické hry - 5x
V téhle online hře se přenesete do starodávného Egypta. Budete mít za úkol usmířit si bohy. To dokážete jen tehdy, budete-li do běžících pásu dosazovat předměty, které tam patří. Můžete své bohy obdařit také dary a jinými věcmi.
Princess Date Dinner
Logické hry - 2x
Pěkná uníková online hra. Ve hře Princess Date Dinner musíte najít schované předměty, které následně využijete k tomu, abyste se dostali ven z místnosti. Hra pro vás připravila řadu zapeklitých rébusů.
Bridge Craft
Logické hry - 1x
Děj hry Bridge Craft se odehrává ve vzdálené planetární soustavě, kde si tvorové zvaní Euwinové žili v klidu a míru, ale jednoho dne se objevila obrovská vlna, která je pořádně spláchla. Euwinové budou potřebovat přebudovat celé město, aby zase mohli vesele fungovat. S tím ovšem budou potřebovat pomoc!
Block Painter
Logické hry - 154x
Staňte se mistrem barevných výzev ve hře Block Painter – definitivní dobrodružství v budování mostů! Ve hře Block Painter ovládáte roztomilou postavičku, která se pohybuje skrze živě barevné krajiny. Vaším úkolem? Stavět mosty přesně správné délky tím, že budete držet tlačítko pro jejich roztažení a pustíte ho v pravý okamžik. Pokud je váš most příliš dlouhý nebo krátký, hra končí! Zatímco vaše postava kráčí po mostě, klepněte pro skok a sbírejte bubliny s barvou, které přidají vaší cestě nádech dynamiky. Každá platforma přináší novou výzvu s různými velikostmi a vzdálenostmi, což vyžaduje váš bystrý úsudek a rychlé reflexy. Jste připraveni odhadovat, stavět a malovat si cestu touto poutavou hrou? Vezměte si svůj virtuální štětec a začněte tvořit cesty ve hře Block Painter, kde každý postavený most maluje vaši cestu k úspěchu!
Tetris
Logické hry - 117x
Tetris, zřejmě nejznámější hra na světě, nemůže chybět ani na tomto webu. Pravidla této jednoduché ale chytlavé minihry jsou jasná - skládejte padající obrazce do sebe až utvoří řadu. Hra Tetris se ovládá šipkama, otočení je šipka nahoru. Příjemnou zábavu!
Snow Storm
Logické hry - 8x
V bezvadné této hře se stáváte silničářem a Vašim úkolem je odstranit sníh z vašeho soukromého parkoviště pomocí vypůjčeného bagru. Čeká na Vás mnoho nepříjemných překážek. Nezapomeňte dávat pozor na auta.