Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Escape Chuck Norris
sponzorované odkazy

Escape Chuck Norris

Hrajete online hru Escape Chuck Norris

Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.

ovládání hry Escape Chuck Norris

myší, viz instrukce ve hře • 0.94 MB • 75x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ball Revamped 2
Logické hry - 8x
Pokračování úspěšné logické hry, na které si tvůrci dali opravdu záležet, hra je totiž mnohem složitější. Snažte se dopravit míček do jeho cíle. A aby to nebylo tak lehké, míček je hodně neposedný a jen tak se nenechá ovládnout.
Bayou Island
Logické hry - 37x
Poznejte tajemství ostrova Bayou v této zajímavé logické klikačce v tak trochu retro stylu. Objevili jste se na ostrově a vaším jediným úkolem je najít cestu pryč. Musíte vyřešit řadu hádanek a zjistit celou pravdu o příběhu.
Sobics school
Logické hry - 13x
Výborná logická hříčka, která vám dodá dobrou náladu na celé hodiny. Nabízí skvěle malované prostředí, takže je na odpočinek ideální. Úkolem je sestavit alespoň čtveřice obdélníčků se stejnou barvou.
Christmas Chaos
Logické hry - 32x
V tou pravou chvíli budete muset odříznout lano u tohoto Santa Clause. Ovládejte ho a rozhoupejte. AŽ bude v perfektním úhlu, tak se snažte provaz rozvázat. Tak se do toho pusťte.
Submachine 5
Logické hry - 35x
V této hře je Vašim úkolem dostat se z temných zákoutí a spatřit tak denní světlo. Budete muset sbírat mnoho indicií, které Vám ve Vašem putování pomohou. Také se budete muset vypořádat s mnoha nástrahami. Takže se nudit určitě nebudete.
Angry Birds Cannon 3
Logické hry - 53x
Tohle valentýnská hra ve stylu Angry Birds. Je plná nových úrovní a samozřejmě také lásky, když už je ve hře ten Valentýn. Veškerá spokojenost a štěstí ptáčků závisí na vás, jak se vám to podaří?
The Mopples
Logické hry - 17x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Dynamite Blast 3
Logické hry - 32x
Pěkně zpracovaný třetí díl vskutku explodující hry. Vaším úkolem bude umístit nálože tak, abyste vyhodili do vzduchu všechny dopravní prostředky. Ničte mosty a komunikace, a hlavně dobře načasujte všechny bomby.
Rude Cubes
Logické hry - 23x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli kanón. Tím budete vystřelovat dělové koule a snažit se přesně zasáhnout kostky, u kterých jsou ukryti vaši nepřátelé. Důležité je velmi dobře mířit a zvážit každou střelu.
Hitman
Logické hry - 32x
Nepříliš graficky dokonalá, nicméně velice zajímavě hratelná. Tak by se dala charakterizovat hra Hitman, kde prověříte přesné míření, ale i logické uvažování. Dostanete na starost kovboje, se kterým se pokoušíte sestřelit veškeré nepřátelsky naladěné střelce. V cestě máte různé překážky, kterých se ovšem dá i využívat.
10 Mahjong
Logické hry - 156x
Další ze snad nekonečné řady nejrůznějších mahjong her. Tentokrát má tato hra jedno vylepšení. Nehledáte stejné symboly, ale hrací kameny, jejichž součet bude činit 10. Docela makačka, co myslíte?
Flooded Village
Logické hry - 171x
Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.
Gemollection Players Pack
Logické hry - 12x
Snažte se odříznout z těchto řetězů tyto krystaly. Pokuste se je dostat do stejnobarevné truhly. V některých úrovních můžete využít teleportaci a v jiných zase něco jiného. Tak se do toho dejte a projeďte všech 26 úrovní.
Rock It!
Logické hry - 209x
Další z nepřeberné řady online hra prezentující formát spoj tři a bubble shooter. Z rakety budete vystřelovat kuličky na planetku. U ní se snažte spojit alespoň tři stejně barevné kuličky. Velmi chytlavá super hra.
Pipol Smasher
Logické hry - 43x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.