Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

New Doll

Hrajete online hru New Doll

Zahrajte si moc pěknou oblíkačku. Vyberte pro dívku nejhezčí účes, šaty, šperky, boty, kabelku a samozřejmě i náušnice. Nakonec se podívejte, jak jí to sluší. Ke hře si můžete pustit příjemnou hudbu.

ovládání hry New Doll

myší • 1.13 MB • 386x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Magic forest
Hry pro dívky - 0x
Další stylová hříčka pro dívčí polovinu našeho hráčstva. Myslíte si, že víte, jak vypadá správný kouzelný les? Zkuste to tady v této hře, budete muset rozestavit všechny houbičky a další začarované věci po lese.
Ashley Tisdale
Hry pro dívky - 0x
Už jich tu bylo tolik, ale v této bezvadné online hře se seznámíme s krasavicí ASHLEY TISDALE. Hraje si sice na rozvernou školačku, ale už podle jejího šatníku poznáte, že jistě má na výběěr i krásné sexy kousky:)
The Wizard of Oz Dress Up
Hry pro dívky - 5x
Pěkná pohádková oblíkačka jako stvořená pro kreativní dívky a malé hráčky. Ve hře se vám představí malá čarodějka ze země Oz. Navrhněte jí správný čarodějnický outfit, aby ji to skutečně slušelo.
Model Dressup 87
Hry pro dívky - 1x
Tato slečna nemá se svou postavou očividně žádný problém a jak se říká na pěknou postavu je radost se dívat a hlavně ji oblékat. Tak se dej do toho a oblékni tuto krasavici a nezapomeň na doplňky a botky.
Flowers Princess Fairy
Hry pro dívky - 1x
Každá dívenka je princezna, která chce být nejkrásnější ženou na světě. Malá Alisa také chce být květinovou princeznou, tak byste ji možná mohli pomoci v jejím snu. Pěkná oblíkačka pro dívky.
Pizza decoration
Hry pro dívky - 5x
V této dívčí hříčce bude vašim úkolem vystavět malou pizzerii. Máte už postavenou budovu, ale teď chybí rozmístit vybavení. Dám vám radu - čím lepší styl, tím více zákazníků a z nich i příjmů.
Model Dressup 173
Hry pro dívky - 1x
Tato dáma, jak vidíš, se absolutně vyžívá v krásné japonské módě:) a když se na ty modely podíváš. Jsou vcelku obstojné. Teď záleží jen na tobě, co jí vybereš za skvělé oblečení:) Dej se do oblékání, je to na tově:)
Dětské hřiště
Hry pro dívky - 1x
Děstké hřistě bylo rozházeno vandaly a děti si nemají kde hrát. Někdo musí ten nepořadek uklidit a dát vše do naprostého pořádku jak to bylo dříve. Můžes tak učinit právě ty. Vpravém dolním rohu je nápověda.
Cutie Makeover 3
Hry pro dívky - 1x
Tohle je velice povedená online hra pro dívky. Od oblečení přez make-up až k doplňkům a šperkům. To vše můžeš uplatnit na této krasavici, která si dnes chce vyjít se svým novým přítelem:) Dej se do toho a uprav ji! :)
Clickn Slide
Hry pro dívky - 2x
Zajímavá a poučná online hra pro chytré dívky. Tvým úkolem je poskládat libovolný obrázek (vyber si vlevo nahoře). Posouváš je tak, že na ně klikneš myší. Hra není časově omezena, čas je jen orientační:)
Pet Dressup 2
Hry pro dívky - 1x
Krásní psíci, ale jen se zahleď do jejih očiček a uvidíš, že jsou zamyšlení:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékli něco krásného na sebe, ale sami to neumí, tak jim pomoz něco pěkného vybrat a oblékni je, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Cheesecake Cooking
Hry pro dívky - 3x
Oblíbili jste si hry na vaření? Jednu takovou tu dnes máme. Půjde o recept na výtečný cheesecake. Postupujte podle receptu a snažte se připravit chutný koláč v co nejkratším čase. Dokážete to?
Movie Dressup 12
Hry pro dívky - 1x
Tak tahle online hra pro dívky je opravdickej nářez. Žádná zakřiknutá barbie nebo romantická citlivka, ale pořádná drsná ženská, co se nebojí koženého oblečení:) Tak jí oblékni, jak nejlépe svedeš : )
Style Decorate 12
Hry pro dívky - 1x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat teto strašidelný kousek přírody o hellowenu tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé:)
Model Dressup 169
Hry pro dívky - 7x
Oblékni tuto krasavici. Je parný letní den a tato online hra pro dívky tě také může mnohé naučit. Nejprve ji oblékni do báječného letního outfitu. Pak jí dej vhodný make-up a účes a nkonec doplňky včetně bot.