Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

New Doll

Hrajete online hru New Doll

Zahrajte si moc pěknou oblíkačku. Vyberte pro dívku nejhezčí účes, šaty, šperky, boty, kabelku a samozřejmě i náušnice. Nakonec se podívejte, jak jí to sluší. Ke hře si můžete pustit příjemnou hudbu.

ovládání hry New Doll

myší • 1.13 MB • 326x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Kitty Cheshire Dress Up
Hry pro dívky - 1x
Další z nekonečné truhlice oblíkačkových online her. Tentokrát budete měnit účes, oblečení a samozřejmě i různé módní doplňky. Podaří se vám z dívky vykouzlit nejkrásnější modelku pod sluncem?
Gold Field - zahradnická hra
Hry pro dívky - 0x
Jednoduchá, ale zábavná farmářská online hra pro všechny hobby zahradníky. Vaším úkolem je starat se o svou farmu a hlídat ji před špačky, kteří mají zálusk na vaši úrodu. Šipkama se pohybujete, mezerníkem osíváte a poté sklízíte. Zahradnická hra vhodná pro děti.
Kitchen make 3
Hry pro dívky - 3x
Každá malá dívka už má jistě dobře rozmyšleno, jak bude vypadat její budoucí kuchyň. Tady si to můžete vyzkoušet. Dostanete totiž k dispozici spoustu stylového vybavení a různé kuchyňské příslušenství.
My Cute Pets 2
Hry pro dívky - 1x
Sympatická super hra nejen pro dívky. Hru ocení všichni milovníci zvířátek a her s pečováním o ně. Budete se starat o čtyři milá zvířátka. Plňte všechny jejich potřeby a přání. Přece nechcete, aby byli smutní.
Model Dressup 76
Hry pro dívky - 1x
Tohle je překrásně namalovaná online hra pro dívky, na které si dal někdo velice záležet, tak si dej teď ty záležet na tom, aby krásná princezna byla ještě krásnější a cítila se ve svém oblečení, tebou zvoleném, perfektně!
Papa Cheeseria
Hry pro dívky - 2x
Další díl z nesmírně oblíbené herní ságy Papa her. Tentokrát se podíváme na chod občerstvení, kde se servírují výtečné grilované sendviče. Otestujte své dovednosti při řízení malé restaurace a vydělejte maximum peněz.
Click Five
Hry pro dívky - 1x
Klikni pětkrát bobízí název pěkně online hry. Avšak to by jistě nestačilo. Musíš vždy kliknout na dvě sousední kolečka a to na ty, prohozením nichž získáš minimálně trojici stejných koleček vedle sebe: Pzor běží ti čas:)
Baby Hazel Learns Vehicles
Hry pro dívky - 2x
Naše oblíbená malá hrdinka Házel je tu v dalším herním dobrodružství. V tomto díle se budeme učit poznávat předměty. Je to celkem příjemná oddechová online hra pro nejmenší hráče, kteří mají chuť se něco nového naučit.
African Spa Day
Hry pro dívky - 4x
Pojďme se podívat do afrických lázních, kde na tuto slečnu čekají mnohé příjemné procedury. Po relaxaci na vás čeká úkol v podobě obléknutí dívky do skvělého oblečení dle vaší fantazie. Samozřejmě nemůže chybět ani stylové líčení.
Robinsons farm
Hry pro dívky - 2x
Představte si, že jste Robinson, co ztroskotal na pustém ostrově a snaží se ho pořádně obydlet. Teď si ale musíte lámat hlavu s tím, jak rozvrhnout svoji farmu. Myslíte si že na to máte dost vkus? Zkuste to.
Fairy Dressup 22
Hry pro dívky - 0x
Fairy je dost výstřední zajímavá dáma, která v této pěkné online hře pro dívky nevypadá zrovna k světu. Potřebuje se sebou něco udělat! Už jí není sedmnáct, ale mladě se stále cítí. Vše je jen a jen na tobě!
Elsa Cooking hamburger
Hry pro dívky - 3x
Královna Elza nám v dnešní mlsné online hře předvede, jak dobrá je v kuchyni. Dnes se chystá připravit výtečný hamburger. Pojďme se společně podívat, jak se takový hamburger podle receptu připravuje.
Mini Dressup 22
Hry pro dívky - 55x
Krásná mladá slečinka chce jít dnes na karneval za krásnou princeznu či vílu, ba tanečnici. Ale moc se v módě nevyzná, takže potřebuje trošku popostrčit a poradit. Ty to jistě zvládneš jí trochu pomoci.
Model Dressup 96
Hry pro dívky - 10x
Tahle slečinka jde večer na rande a chce vypadat perfektně. je to její první rande a potřebuje ještě trošku popostrčit. Budeš tak hodná a pomůžeš jí? Obleč ji, zvol účes i botky, kabelky. Je to na tobě:)
Babysitting maze
Hry pro dívky - 25x
V téhle hříčce si budete moci vyzkoušet starání se o děti. Budete muset odběhnout od dítěte ve vaně a posbírat za tu krátkou dobu všechny dudlíky poházené po bytě. Myslíte si, že na to máte stihnout se vrátit včas?