Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

New Doll

Hrajete online hru New Doll

Zahrajte si moc pěknou oblíkačku. Vyberte pro dívku nejhezčí účes, šaty, šperky, boty, kabelku a samozřejmě i náušnice. Nakonec se podívejte, jak jí to sluší. Ke hře si můžete pustit příjemnou hudbu.

ovládání hry New Doll

myší • 1.13 MB • 624x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 28
Hry pro dívky - 407x
Super online hra pro dívky! Kouni na nepřebernou škálu toho oblečení, určitě bys chtěla také takový šatník. Pokud se ti nepoštěstilo, doufej že jednou ano a zahraj si alespoň na vlastníka takového oblečení:)
Model Dressup 26
Hry pro dívky - 2x
Krásná onlline oblíkačka pro Mladé slečny. Tato dívenka je pilná školačka, ale na vzhledu jí záleží stejně jako každé z nás. Ve svém šatníku má pěkné školní i ,, neškolní ,, obleění. Snaž se ji pěkně obléci:)
Audrey Hepburn
Hry pro dívky - 17x
Audrey Hepburn se chystá na večeři se svým manželem, chce vypadat skvěle. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Je to pro ni velice důležitý večer. Tak ji obleč, jak nelépe míš.
Mini kadeřnice 1
Hry pro dívky - 3x
Krásná online hra pro dívenky. Vber si vpravo ze tří účesů ten, který se ti zamlouvá nejvíce a vytvoř jej. Pomocí nůžek a sestřihu, žehličky na vlasy, kulmy na vlasy, hřebenu. Nakonec se dozvíš, jak se ti zadařilo:)
Model Dressup 20
Hry pro dívky - 6x
Tohle je opravdu velice roztomilá online hra pro dívenky. Tak se dej do toho. Tato slečinka chce na dnešek vypdat báječně. Jde totiž se svým kamarádem ven:) Tak jí uprav vlásky a potom ji oblékni, jak nejlépe umíš.
Winter dress 3
Hry pro dívky - 5x
Nastává pomalu zima, a u toho i vánoční nákupní sezóna, a různé horečky kolem nakupování oblečení. Vašim úkolem teď bude vybrat si to nejlepší ošacení na zimní období - nejen, aby bylo teplé ale i pohledné.
Pop Pixie Chatta Dress Up
Hry pro dívky - 29x
Malá kouzelná víla potřebuje pomoc! Sice jí nehoní žádný zlý černokněžník, ale přesto by ráda něčí asistenci. A co že to vlastně tak životně důležitého dělá? Chystá se na důležité setkání, a proto potřebuje perfektně vypadat. Vybírejte z nabídky ty nejlepší možné změny vzhledu, jaké jen dokážete udělat.
Asley Judd
Hry pro dívky - 27x
Obleč Asley Judd tak aby jí to slušelo. Má ráda volněší oblečení jako například šaty. Potřebuje dokonalé oblečení co se hodí do večerní společnosti. Potřebuje také nejaké přívezky s naušnicemi a střevíce.
Wintersports dress
Hry pro dívky - 36x
Lyžařská sezóna je v plném proudu a i vy se vypravujete na hory pěkně ladně sjíždět sněhové závěje a bílé kopce. I taková lyžařka však musí dobře vypadat, proto vyberte co nejlepší úbor, který jí nejlépe padne.
Photo Model 26
Hry pro dívky - 9x
Krásná slečna Martkéta chce trochu pomoci se svým vzhledem. Jde totiž žádat o místo v místní brigádě! Nechce zapůsobit jako ,,hastroš,, , neboť bude sedět v kanceláři. Dej se do toho a udělej z ní krásku:)
Model Dressup 24
Hry pro dívky - 18x
Tak tohle je pravdu moderní slečinka, která si rozhodně nemůže stěžovat na objem svého šatníku. Jen možá na to, že se ještě neanaučila moc dobře z částí šatníku udělat celek a krásný outfit. Ty to však jistě dokážeš!
Model Dressup 166
Hry pro dívky - 18x
Jak hezké, co v dnešní době neudělají dívky pro dvé idoly. Například tato dívky a dívky, se kterou se setkáš na konci hry soupeří o kluka svých snů pomocí vzhledu. Pomoz jí! Nápověda vlevo dole HINT :)
Eskimo Beauty Dress Up
Hry pro dívky - 44x
Příjemná dívčí oblíkačka nejen pro naše nejmenší hráče her. V mrazivém údolí oblékněte dívčinu do nejlepšího oblečení. Slečna si sama nemůže vybrat, tak ji poraďte, co ji bude nejvíce slušet.
Bar-B-Que
Hry pro dívky - 195x
Připravujte pro své zákazníky lahodné Bar-B-Que. Ze začátku to bude jednoduché. Ale časem přibude jídlo i zákazníci. Připravujte jídla, které si objednali Vašim zákazníci a dostávejte za dobře udělané jídlo peníze. Jak daleko dokážete dojít?
Fairy Dressup 2
Hry pro dívky - 16x
Krásná Fairy je známá svou výstředností a tím se snaží upoutat pozornost, jak jen to jde. Má v šatníku samé výrazné oblečení a krásné barevné i čarodějnické dopňky. Tvým úkolem je ji krásně obléci. Dej se do toho!