Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

New Doll

Hrajete online hru New Doll

Zahrajte si moc pěknou oblíkačku. Vyberte pro dívku nejhezčí účes, šaty, šperky, boty, kabelku a samozřejmě i náušnice. Nakonec se podívejte, jak jí to sluší. Ke hře si můžete pustit příjemnou hudbu.

ovládání hry New Doll

myší • 1.13 MB • 1475x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 24
Hry pro dívky - 15x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Baby Hazel Hair Care
Hry pro dívky - 61x
Naučná a hezky hratelná online hra pro dívky. Pokud máte rádi péči o miminka a máte rádi kadeřnické super hry, tak si přijdete na své. Cílem hry je opečovat vlasy malé bejby Házel.
Super Model 5
Hry pro dívky - 12x
A další krásná online oblíkačka pro dívky:) Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti. Jsi pro dnešek její vrchní stylistka.Její pravá ruka odjela na dovolenou a ty jsi pro ní jediná naděje.Dej se do toho!
Model Dressup 130
Hry pro dívky - 21x
Pěkná online oblíkačka pro dívky.Tato slečna nemá zas tak vyhraněný módní styl v oblékání, ale zásadně se obléká do značkových kvalitních kousků! Nyní je jen a jen na tobě, jak se rozhodneš a jak ji oblékneš!
Beauty Maker 55
Hry pro dívky - 11x
A je tu zase krásná online hra pro dívky, kde využiješ všechno. Lze využít i nápovědu v rámečku s názvem HINT:) Ale pouze na 5 sekund. Tak se dej sdo toho. Oblékni ji, pak ji nalič, jak nejlíp dovedeš, nakonec slaď doplňky a účes:)
Pilar Colouring
Hry pro dívky - 23x
Krásná online hra. Máš ráda omalovánky. Dej se do toho. Přivítá tě legrační koník a ty můžeš začít. Nejprve si vybarvi koníka, pak pokračuj na jeho kamarádech z farmy. Při vybarvování tě bude doprovázet muzika, jakou si pouští zvířátka na farmě:)
Model Dressup 172
Hry pro dívky - 12x
Tak tohle je velmi pozoruhodná hra. Nejprve stiskni zelený lístek. Pak už se dej do práce. Před tebou sice stojí oblečená sebejistá žena, chystající se na schůzi, ale ty si s ní pohraj a dej jejímu outfitu trochu šťávy:)
Papa Hot Doggeria
Hry pro dívky - 76x
Smažte a servírujte nejlepší hot dogy ve městě. Papa Hot Doggeria je další z řady oblíbených Papa her, které jsou vhodné zejména pro dívky. Užijete si zde vaření, smažení a obsluhu hostů. Budete připravovat nejen hot dogy, ale také klobásy, omáčky, nápoje, popcorn a další pochutiny, na které mají chuť fanoušky.
Model Dressup 115
Hry pro dívky - 27x
To je ale krasavice co? Ano, ale dnes jde na večírek a potřebuje být ještě větší krasavice než je. Potká tam možná svého idola a tím pádem samozřejmě musí vypadat báječně. Staň se na chcvíli její kamarádkou a porď jí, co je nejvhodnější vzít si na sebe:)
Model Dressup 10
Hry pro dívky - 17x
Tahle slečna nemá zrovna vyhraněný styl oblékání, ale když už si něco koupí, tak ten kousek stojí za to. Jen je zkombinovat! To je její háček. Ale teď jsi tu ty a určitě jí pomůžeš:) Tak neváhej a dej se do toho.
Model Dressup 26
Hry pro dívky - 12x
Krásná onlline oblíkačka pro Mladé slečny. Tato dívenka je pilná školačka, ale na vzhledu jí záleží stejně jako každé z nás. Ve svém šatníku má pěkné školní i ,, neškolní ,, obleění. Snaž se ji pěkně obléci:)
Model Dressup 86
Hry pro dívky - 23x
Zdá se ti,že vypadá nevinně. Opak je pravdou, tto online hra je zaměřena na to, aby jsi z této dívenky udlěla drzou krasavici, alespoň od pohledu, když už ne v duši:) Dej se do toho! Příjemnou zábavu:)
Model Dressup 154
Hry pro dívky - 2837x
Tahle slečinka je velice svérázná a přátelská, nezkází legraci. Podle jejíhi šatníku můžeš usoudit, že v módě dává přednost pohodlí a možnosti předvést své krásné dlouhé nohy. utvoř skvělý make-up a slaď jej.
Make Fashion Your Teacher
Hry pro dívky - 11x
V této online hře máte jedinečnou příležitost stát se módním poradcem vážené učitelky. Vyberte vše podle vašeho vkusu - od oblečení, účesu až po nejrůznější módní doplňky. Je to oddychovka vhodná hlavně pro děti a holky.
Cody Dressup 37
Hry pro dívky - 17x
Zima nás samozřejmě ani v letošním roce nemine a tato slečinka se chystá na velký zimní karneval, toto není její šatník, zas takový blázen do ježíška není, ale taková nabídka je v obchodech, vyber to nejlepší!