Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

New Doll

Hrajete online hru New Doll

Zahrajte si moc pěknou oblíkačku. Vyberte pro dívku nejhezčí účes, šaty, šperky, boty, kabelku a samozřejmě i náušnice. Nakonec se podívejte, jak jí to sluší. Ke hře si můžete pustit příjemnou hudbu.

ovládání hry New Doll

myší • 1.13 MB • 203x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 57
Hry pro dívky - 3x
Pamatuješ, jak si dříve slečny princezničky musely brát toho, koho jim určí rodiče? Tak to jen myslíš, že už to není. V jedné tajné zemi se tato tradice přenesla a tato slečna si musí vzít jednoho prince. Pomoz jí, ať alespoň vypadá báječně:)
Model Dressup 175
Hry pro dívky - 17x
Tak tohle je zajímavě řešená online hra pro dívky:) Tato vychrtlá opálená slečinka jde dnes na western party a chce vypadat opravdu stylově:) Pomoz jí a oblékni ten nejlepší outfit, co tě napadne :) Dej se do toho!
Model Dressup 3
Hry pro dívky - 7x
Modelka Lucia se chystá na jeden z velkých večerů, na tiskovou konferenci. Bude tam milion novinářů a ona musí samozřejmě vypdat báječně. Avšak stále se ještě nerozhodla, co si vzít na sebe. Tak jí pomoz!
Model Dressup 119
Hry pro dívky - 4x
Tahle slečinka má ráda v oblečení mladistvý vzhled. Má ráda barevné oblečení, puntíčky a krásné barvičky i na vláskách. Teď je jen na tobě, co jí dnes vybereš za outfit k tomu botky, doplňky a šperky.
Baby Hazel In Preschool
Hry pro dívky - 26x
Naše oblíbená malá holčička Házel trochu povyrostla, takže může učit menší děti. Tentokrát zavítáme do mateřské školky, kde se můžete společně s malou Házel přiučit spoustu nových věcí.
Photo Model 25
Hry pro dívky - 24x
Tato hezká slečna jde dnes na první kolo konkursu na fotomodeling. V tomto oboru samozřejmě na kráse záleží a tak jí pomoz vypadat krásně! Namaluj ji, oblékni(klik na triko), účes(klik na vlasy) a doplňky!
Ann Make Over
Hry pro dívky - 9x
Ann, nejen krásné jméno, ale i krásná dívky. V nové online hře pro dívky. Ann je sice krásná, zapůsobila i na svého idola, avšak dnes se jde představit jeho rodine, tak chce vypadat skvěle. Pomoz jí v tom:)
Party Makeup 4
Hry pro dívky - 16x
Online hra pro malé modelíny:)Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Pak se může nachystat na večírek a pádit:)
Barbie and Ken Wedding
Hry pro dívky - 16x
Barbie a Ken se po dlouholetém vztahu rozhodli, že už nastala vhodná doba pro svatbu. Dostanete jedinečnou příležitost zvolit pro nastávající manžele nejvhodnější oblečení. K dispozici máte nejrůznější modely, stačí se proklikat nabídkou a jistě si některý vyberete, protože volit můžete z opravdu pěkných kousků.
Beauty Maker 49
Hry pro dívky - 22x
Krásně udělaná online hra pro dívky. Sama uvidíš, že tě bude pekelně bavit! Nejprve slečnu oblékni, pak ji krásně nalič, potom se dej do nalíčení dívenky a nakonec ji dej doplňky! Na konci tě čeká ohodnocení. Nápověda HINT.
Beauty Maker 10
Hry pro dívky - 0x
Tak se dej do toho. V této hře nezáleží na ničem jiném než na fantazii a vkusu. ty oboje jistě máš, tak neváhej a snaž se udělat ze slečny krasavici! Vše je jen a jen na tobě. Příjemnou zábavu. Oblékej!
Teribble Triplets
Hry pro dívky - 29x
Tak tohle je složitý úkol. Krásně zpracovaná online hra pro dívky. Jednou budeš taky mámou, ale teď tě čeká trošku jiná funkce. Maminka těchto tří dětiček je velmi vyčerpaná a potřebuje, aby ses jí o děti postarala a ona si mohla na chvíli zdřímnout:)
Model Dressup 184
Hry pro dívky - 17x
Takhle krásná slečinka má módu v malíčku a ne každý jí rozumí, je totiž svérázná módní návrhářka. Má ráda extravagantní módu. Nemá úspěch všude, ale kde ho má tak velký! Teď je na tobě, jak tuto pěknou návrhářku oblékneš.
Photo Model 40
Hry pro dívky - 4x
Krásná mladičká fotomodelka samozřejmě ještě nemá svého stylistu, kadeřníka ani desingéra. Nahraď jí je zatím. Uprav ji, nalič ji stíny, řasenkou, pudrem , rtěnkou apod. změň jí i barvu očí, oblečení či účes.
Here and There
Hry pro dívky - 10x
Máš ráda hledačky rozdílů. Pak je tato online hra pro tebe tím pravým ořechovým. najdi čtyři rozdíly za ne moc dlouhý časový limit. Pokaždé když najdeš rozdíl, fanošci vykřiknou ,,bingo,,. Když tě upozorní ,,hurry up,,, tak zrychli:)