Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Aitchu 3
sponzorované odkazy

Aitchu 3

Hrajete online hru Aitchu 3

Arkáda, ve které musíte proskákat až k úhlavnímu nepříteli - králi Fugu, který věznil Sowsi San. Abyste ji našli, budete muset překonat řadu překážek a vyřešit několik úkolů. Hledejte tajné klíče a bonusy. Hra Aitchu 3 se ovládá šipkama, útok je mezerníkem, klávesou W vrháte šurikeny.

ovládání hry Aitchu 3

myší, viz instrukce ve hře • 0.76 MB • 1548x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Ambulance Rush
Arkády - 3x
Projeďte se v sanitce s touto bezvadnou online hrou. Na začátku hry si vyberet sanitku a poté se už vrhnete do náročného terénu. Cílem je dostat se do nemocnice co nejrychleji, samozřejmě bez nehody.
Kim Possible: Drakens Lair
Arkády - 15x
Světoznámá hrdinka Kim Possible se vydává na další dobrodružnou výpravu, kde bude zachraňovat svět před nebezpečím. Cestou narazíte na celou řadu překážek, pastí a nepřátel. Postupně musíte přeskakovat přes jednotlivé plošiny, vyhýbat se laseru nebo třeba otevírat dveře za pomoci vzdálených pák. Dokážete si poradit za každých okolností?
Bad Piggies
Arkády - 6x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli prasátko z Angry Birds. Prasátka se vydala ukořistit vajíčka, která jsou však umístěna na neznámém místě. Aby se tam dostaly, musí najít kousky mapy. K tomu vám poslouží sestrojená vozítka.
Jumping Nutty
Arkády - 1x
Zajímavá skákačka, ve které se setkáme s jedním členem zábavné partičky Happy Tree Friends. Vaším úkolem je skákat s Nuttym přes poletující ptáky. Nutty se ovládá šipkama a mezerníkem.
Angry Birds Ice Cream
Arkády - 59x
Další z plejády Angry Birds her pro všechny hráče. Pokud Angry Birds dosud neznáte, tak jste zřejmě poslední roky žili na jiné planetě :). Vaším úkolem v této hře je sestřelovat zmrzlinu, která je na obloze.
Pac-Xon - legenda trochu jinak
Arkády - 3x
Klasickou arkádovou hru Pac Man tu již v několika provedeních máme. V superhře Pac Xon se opět setkáme se starými známými - Pacmanem a duchy Pinky, Inky, Blinky a Clyde. V každé úrovni musíte ukrojit požadovaný díl z plochy. Nesmíte se však nechat chytit duchy. Hra se ovládá šipkama.
FPA World 1 Remix
Arkády - 7x
Her s chlapíkem, který proskakuje bludištěm v podivných kalhotách je už docela pěkná řádka. V tomto remixu můžete zažít nová dobrodružství a skvěle se odreagovat. Zvládnete všechny úkoly a překážky?
Kick Out Miley
Arkády - 6x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.
Gizmo Christmas Rush
Arkády - 73x
Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.
Railway Cleaner - úklid železnice
Arkády - 2213x
V jednoduché hře Railway Cleaner máte na první pohled jednoduché zadání - odklidit ze všech kolejí napadané listí a odpadky. Panáček se ovládá šipkama, mezerníkem zametáte. Při úklidu dejte pozor na projíždějící vlaky, jinak skončíte jako já na ilustračním obrázku ;).
Team Work
Arkády - 1x
Pěkná online hra vhodná hlavně pro děti. Vaším úkolem je pomocí skořápek do vajíček chytat bomby, které po vás hází zlý Extremosaurus. V některých vajíčkách jsou ukryty bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Lost Fluid
Arkády - 5x
Mimozemská příšerka se ztratila a objevila se v oblasti, kde se nachází spletité chodby, přes něž se musí propracovat, aby se mohla dostat na svoji domovskou planetu. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která vypadá hodně netradičně a obsahuje v sobě prvky různých her. Musíte občas i trochu přemýšlet, jak dále.
High Sky
Arkády - 4x
V této onlinové hře se podíváme na dobrodružství, která zažívá Taks a jeho přátelé. V originální skákačce budete řešit řadu logických rébusů a překonávat překážky. Budete ovládat celkem tři postavičky.
Jacko in Hell
Arkády - 4x
Staňte se Jackem, který patří k symbolům svátku zvaného Halloween. Jacko byl požádán, aby objevil ducha Halloweenu. Vydejte se tedy napříč zajímavě vypadajícím světem a dávejte si dobrý pozor, aby se Jackovi nikde nic nestalo, protože do cesty se mu postaví řada nepřátel a také různé nebezpečné pasti.
Kick Ass Homer
Arkády - 8x
Příjemný oddychovka, ve které budete odpalovat Homera tak, aby doletěl co nejdále. Samozřejmě je nutností cestou sbírat různé bonusy, které výsledný let o něco prodlouží. Ve hře nechybí obchod, ve kterém si nakoupíte různá vylepšení.