Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Aitchu 3
sponzorované odkazy

Aitchu 3

Hrajete online hru Aitchu 3

Arkáda, ve které musíte proskákat až k úhlavnímu nepříteli - králi Fugu, který věznil Sowsi San. Abyste ji našli, budete muset překonat řadu překážek a vyřešit několik úkolů. Hledejte tajné klíče a bonusy. Hra Aitchu 3 se ovládá šipkama, útok je mezerníkem, klávesou W vrháte šurikeny.

ovládání hry Aitchu 3

myší, viz instrukce ve hře • 0.76 MB • 32x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Play with Fire 2
Arkády - 2x
O ohni se říká, že je dobrý sluha, ale zlý pán. V této online hře to platí do puntíku. Úkolem je v bludišti naklást zápalné bomby tak, aby zničily protivníka, ale vy jste zůstali stále naživu. Bomby pokládáte mezerníkem, při dvojitém stisknutí ji hodíte.
Run Bolt Run
Arkády - 39x
Výborná online hra s pejskem Boltem. To je plošinovka Run Bolt Run. V roli neohroženého psa Bolta jste se vydali na nebezpečnou cestu za záchranou malých bezbranných štěňátek. Překonávejte překážky a hlavně utíkejte, není času nazbyt. Rozhodne super hra pro děti a dívky.
Bubble Trouble
Arkády - 43x
Doba ledová patří mezi velice oblíbené animované filmy a v rámci propagace vzniklo i několik počítačových her a právě Bubble Trouble patří mezi ně. Hlavním hrdinou hry může být veverák Scrat nebo veverka Scratte. Vyberte si svoji postavičku a vydejte se do bubliny, s níž posbírejte co nejvíce oříšků.
Earn to Die
Arkády - 39x
Akční gameska ve které půjde doslova o život. Jako řidič vyzbrojeného auta se musíte dostat přes vlny zombíků, kteří zrovna teď dostali chuť na váš mozeček. Ve hře nechybějí upgrady a desítky zábavných prvků.
Little Fat Ninja - originální skákačka
Arkády - 25x
Ne všichni ninjové mají vypracovanou svalnatou postavu. Například hrdina této online hry je tak trochu při těle, ale nikterak se tím netrápí. Momentálně ho trápí více zlá tlupa, která obsadila hrad Volcsum. Vaším úkolem tedy bude překonat všechny překážky a osvobodit hrad. Originálním prvkem v této hře je možnost nakreslit si myší plošiny, od kterých se můžete odrazit.
Archery World Tour
Arkády - 206x
Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?
Steam Droid
Arkády - 48x
Steam Droid se odehrává v daleké budoucnosti, kde se na planetě nachází pouze roboti. Jednoho droida si vezmete na starost a vydáte se osvobodit svoje kolegy, kteří byli uvězněni. Cestou narazíte na mnoho nebezpečných nepřátel, které můžete klidně zlikvidovat a získávat za to body. Po skončení mise se můžete za získané body vylepšit.
Mario Great Adventure 7
Arkády - 27x
Pěkná skákačka, ve které hraje hlavní roli náš oblíbený herní hrdina Mario. Jako v každé skákačce, ani zde nemohou chybět zlaťáky, nepřátele a spousta překážek. Dobrá hra i pro nejmenší hráče.
Frankenstein Go
Arkády - 26x
Frankenstein potřebuje vaši pomoc, aby zachránil svou přítelkyni před mocnostmi zla! Frankenstein chce zachránit svou přítelkyni, ale aby toho dosáhl, musí vyřešit záludné hádanky a proplížit se kolem děsivých nepřátel. Lezte po žebřících, přeskakujte překážky a otevírejte dveře, abyste postoupili krásnými, ale děsivými úrovněmi. Na své cestě potkáte mnoho přátel, kteří vám pomohou zachránit vaši přítelkyni, pokud jim pomůžete najít jejich ztracené předměty. Jakmile jim ukradené věci vrátíte, s největší pravděpodobností vám dají klíč, který vám samozřejmě otevře spoustu zavřených dveří k prozkoumání! Sbírejte na své cestě kouzelné lektvary a odemykejte Frankensteinovi nové ohromující podoby, abyste zapůsobili na jeho přítelkyni! Jsi připraven pomoci Frankensteinovi a připojit se k nejděsivějšímu, ale zároveň nejúžasnějšímu dobrodružství letošního roku?
High Sky
Arkády - 18x
V této onlinové hře se podíváme na dobrodružství, která zažívá Taks a jeho přátelé. V originální skákačce budete řešit řadu logických rébusů a překonávat překážky. Budete ovládat celkem tři postavičky.
Jump Up 2
Arkády - 33x
Ovládejte malého panáčka a zdolejte s ním všechny překážky, na které při cestě za vlajkou narazíte. Hra má sice jednoduchou grafiku, ale o to má větší kus hratelnosti a vydrží poměrně na dlouho.
hra v Unity3D
Candlelight
Arkády - 9x
Demoverze hry, která zatím vypadá naprosto úžasně. Jak grafickým podáním, tak i herními prvky. V temném světě tmy budete hrát za svíčku a objevovat nejrůznější zákoutí tohoto zvláštního světa.
hra v Unity3D
Zez
Arkády - 46x
Velmi pěkně zpracovaná online hra na téma spoj tři stejné symboly. Hra je v Unity3D, takže budete potřebovat tento plugin do prohlížeče, což již ale určitě máte. Hra vás dozajista zabaví na dlouhý čaj a přinese vám chvilku odreagování.
Fancy Pants Adventure World 2
Arkády - 340x
Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.
Another Planet
Arkády - 35x
Mimozemšťan jménem Jay se dostal do pořádných problémů. Ztroskotal na podivné planetě a už to vypadalo, že se nikdy nedokáže vrátit na svoji planetu za rodinou. Najednou však nalezl drahokamy, díky nimž se oživila šance na návrat domů. Pomozte mu a najděte mu nejlepší cestu k drahokamu. Hra obsahuje celou řadu úrovní.