Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Aitchu 3
sponzorované odkazy

Aitchu 3

Hrajete online hru Aitchu 3

Arkáda, ve které musíte proskákat až k úhlavnímu nepříteli - králi Fugu, který věznil Sowsi San. Abyste ji našli, budete muset překonat řadu překážek a vyřešit několik úkolů. Hledejte tajné klíče a bonusy. Hra Aitchu 3 se ovládá šipkama, útok je mezerníkem, klávesou W vrháte šurikeny.

ovládání hry Aitchu 3

myší, viz instrukce ve hře • 0.76 MB • 150x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Bodiless
Arkády - 31x
Autoři této hry se pokusili o vytvoření opravdu netradiční hry, protože dostanete na starost postavičku bez těla. Hlavu, ruce a nohy má, ale tělo jaksi chybí. Toho se dá patřičně využít při plnění jednotlivých misí. První úkol je poměrně jednoduchý, nicméně obtížnost se postupně navyšuje, takže musíte více přemýšlet.
Caveman - skákačka pro děti
Arkády - 45x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro nejmenší děti. Vaším úkolem je pomocí praku přemoci všechny potvůrky, sbírat bonusy a postupně překonávat další patra bludiště.
Jumping Mac
Arkády - 27x
Vaším úkolem v této online hře je pomoci Gumákovi posbírat všechny diamanty ve 20 levelech, aniž by spadl do ohně nebo jiných nástrah. Dejte pečlivý pozor na odrazy.
Run Horace Run
Arkády - 33x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Jumping Bananas
Arkády - 28x
Klasická skákačka, ve které v roli malé opičky sbíráte banány a různé bonusy. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem, vyšší skok je dvojitým mezerníkem. Vyhýbejte se pavoukům, vosám, ježkům a dalším potvorám. Po každém skoku vám ubyde trochu energie, tak se nevyskákejte ;-).
hra v Unity3D
Pots  and  Ladders
Arkády - 33x
Zajímavá chytlavá online hra, ve které se budete snažit vylézt po žebříku co nejvýše. Nebude to však nijak snadná procházka do výšin. Cestou na vás totiž čeká celá řada nejrůznějších překážek. Hra je v Unity.
Super Dangerous Dungeons
Arkády - 59x
Pěkná skákačka, která dá vzpomenout na klasické plošinovky ze starých 8-bitových počítačů. V každém kole na vás čekají různé nástrahy, které budete muset překonat. Hledejte klíče, přesunujte krabice a hledejte červená tlačítka.
Om Nom Run
Arkády - 52x
Proběhněte spolu s Om Nomem jeho slavné dobrodružství, nyní konečně v pohlcujícím a plně responzivním HTML5. Snažte se doběhnout co nejdále tím, že se vyhnete nebezpečným překážkám a nepřátelům, posbírejte všechny mince a proměňte Om Noma v nejrychlejšího možného běžce. Využívejte co nejchytřejší power-upy a prozkoumejte krásný svět se všemi jeho nádhernými oblastmi, ale dávejte pozor na nebezpečí, která v nich číhají. Jste připraveni prozkoumat svět Om Nom Run a dosáhnout nejvyššího z highscore?
Meat Boy
Arkády - 54x
Meat boy je docela těžká plošinovka, ve které se musíte dostat ke svému kamarádovi. Nebude to snadné, v cestě je řada překážek. Hra obsahuje opravdu velké množství úrovní, nebudete se nudit.
Rocket Santa 2
Arkády - 36x
Pěkná hra se Santou. Tomu přidělejte raketu a vystřelte ho až na měsíc. Cestou sbírejte zlaťáky, bonusy a snažte se doletět co nejdál. Podaří se vám hrou proletět až do úplného konce?
Another Planet
Arkády - 35x
Mimozemšťan jménem Jay se dostal do pořádných problémů. Ztroskotal na podivné planetě a už to vypadalo, že se nikdy nedokáže vrátit na svoji planetu za rodinou. Najednou však nalezl drahokamy, díky nimž se oživila šance na návrat domů. Pomozte mu a najděte mu nejlepší cestu k drahokamu. Hra obsahuje celou řadu úrovní.
Frogger
Arkády - 45x
Pokud si pamatujete éru 8bitových počítačů, určitě si také vzpomenete na populární hru "žabičky". Vaším úkolem je proskákat se hustým provozem a nástrahy až do domečku. Velmi chytlavá super hra.
Super Mario Bounce
Arkády - 29x
Pomozte Mariovi sebrat všechny zlaťáky a doskákat do další úrovně. Každý level má omezený počet skoků, proto s Mariem skákejte uvážlivě. V pozdějších úrovních můžete využít zbraně, které vám skutečně pomohou.
Pokemon Catch Journey
Arkády - 54x
Pěkná online hra s pokemony. V roli řidiče kamionu budete chytat malé pokemony pomocí pokeballů. Podaří se vám pochytat všechny pokemony na této cestě plné dobrodružství? Dejte se do hry a na nic nečekejte.
Jim Loves Mary
Arkády - 24x
Velmi pěkná skákačka v povedené grafice. Hra je určena pro dva hráče, ale můžete ji hrát i sami - jen budete ovládat dvě postavičky. Cílem v každé úrovni je dostat k sobě zamilovaný páreček - Jima a Mary. Proskákejte překážky, sbírejte srdíčka a dostaňte milence k sobě.