Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Mahjong 3D
sponzorované odkazy

Mahjong 3D

Hrajete online hru Mahjong 3D

3D mahjong je velmi zábavnou hrou, která procvičí Vaše mozky. Spojujte kostičky se stejnými symboly. Po každém spojení se Vám začne počítat čas do dalšího spojení. Čím větší čas, tím větší skóre.

ovládání hry Mahjong 3D

Myš - spojování kostiček • 0.48 MB • 83x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Adventury"
Taz tropical havoc
Adventury - 225x
Kdo by neznal legendárního tasmánského čerta jménem Taz? Jistě jste se s ním všichni setkali, ať už prostřednictvím televnizní obrazovky nebo komixů. V této hře ho budeme moci přivítat na jeho dobrodružstvích v tropickém ráji.
Journeys of Reemus 2
Adventury - 3x
V pokračování této úspěšné klikací adventury se vydáte na dobrodružnou cestu, která bude doprovázena nebezpečím a napětím. Pokuste se z našimi dvěma hrdiny rozluštit nové záhady v této hře.
Titanik
Adventury - 30x
Svět Futuramy je jistě mnoha lidem poměrně dobře známý. Jedná se o kreslený seriál, který dosahuje podobné oblíbenosti jako Simpsonovi. Hra Titanik se odehrává ve světě Futuramy a samotný Titanik je vesmírná loď. Jedná se o poměrně zajímavě zpracovanou adventuru, která má jeden velký plus - vyšla v češtině.
La Luna Hotel
Adventury - 20x
Ubytovali jste se v luxusním hotelu. Jednoho dne se vám ale ocitnete na chodbě. Nikdo v hotelu není a nemáte ani svou kartu od pokoje. Pokuste se tuto situaci vyřešit a najít cestu ven z hotelu.
Ninja Cat Episode 1
Adventury - 16x
Přidejte se k nekonečné bitvě kočičích ninjů. Vyberte si svého kočičího hrdinu a utkejte se v souboji s nepřítelem. Dokážete porazit všechny kočičí nepřátele?
Mahjong Math
Adventury - 31x
Mahjong Math je výborným zpracováním klasické logické mahjongg hry. Nejprve si zvolte hrací pole, poté se dejte do hledání stejných hracích kamenů. Pro milovníky mahjongu je to jasná volba, a pokud jste dobří i v matematice, tak je to herní tutovka.
Exmortis - zažijte horror
Adventury - 31x
Děsivá adventura, ve které se dost možná budete pěkně bát. Příběh začíná v lese, ve kterém jste se probudili, nevíte vůbec nic - jak jste se tam dostali, jak se dostanete ven, nic. Jen cítíte všudypřítomnou atmosféru strachu.
Elf Archer
Adventury - 21x
Zlá monstra unesli vaši vysněnou princeznu. Nezbývá než se chopit svého luku a meče, a vydat se po stopách unesené krásky. Podaří se vám ji osvobodit?
The night before
Adventury - 2x
Zažili jste noc plnou zábavy a pití alkoholu. Nadělali jste si mnoho ostudy a způsobili jste hodně problému. Teď vás v této hře čekají úkoly, díky kterým své nevhodné chování můžete napravit.
hra v Unity3D
Galactic Junk
Adventury - 2x
Ocitli jste se opuštěni v hlubokém vesmíru, vaše raketa má poškozený motor a kolem vás jsou hordy podivných vetřelců. Dokážete najít skrytou energii, abyste znovu rozeběhli motor rakety?
Phantom Mansion
Adventury - 33x
Tahle hra má příběh, jako z nějakého zlého snu. Ocitáte se v hrůzostrašném domě, plném strašidelných zvuků a podivných věcí všude kolem. Řešíte, co se vlastně děje a jak se téhle noční můry dostat pryč.
Railway to Heaven
Adventury - 21x
Dostaňte se z ocelové klece dříve, než do Vás narazí rozjetý vlak. V této kleci musíte najít čtyři věci, díky kterým se dostanete z klece ven. Není to ani trochu jednoduché, jak se Vám může zdát. Zkombinujte různé varianty, ale dávejte si pozor. Nemáte na to moc času. Takže se pusťte do této záhady.
Riddle School 2
Adventury - 23x
Pomozte malému školákovi přelstít učitele a dostat se ven ze třídy a volně se pohybovat po chodbě školy. Při tom plňte jednoduché a zábavné úkoly. Když se vám povedou splnit, dostanete se ven ze školy.
Exmortis 2
Adventury - 31x
Úspěšné pokračování hororové adventury je konečně na světě. Vydejte se na cestu po tajemné vesnici, kde na vás v každém koutě číhá strach a hrůza. Dokážete tuto hrůzu přežít a nebo raději umřete?
The Fog Fall
Adventury - 2x
Jste bezejmenný, naprosto neznámý člověk, který náhodou přežil nukleární holocaust. Jednoho dne jste se probudili do svého osamoceného života, s podivným pocitem v břiše jste se rozhodli přijít tomu všemu na kloub... The Fog Fall je klasická klikací adventura. Cílem je dostat se z domu a možná i něco víc...:)