Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Medieval Rampage

Hrajete online hru Medieval Rampage

Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.

ovládání hry Medieval Rampage

W,A,S,D - pohyb, Myš - střelba • 5.63 MB • 1062x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Operation Graduates
Akční hry - 23x
Ve své vesmírné lodi se vydáte na nebezpečné putování vesmírem. Budete při tom ničit jednu nepřátelskou jednotku za druhou. Je jich mnoho, a proto sbírejte bonusy, které vám dají lepší zbraně a celkovou výbavu.
City Siege 3: Fubar Level Pack
Akční hry - 22x
City Siege 3 je zpět s pěknou dávkou 30 nových úrovní. A co vás čeká? Další vojenské jednotky a upravé nové vlastnosti a vylepšení. A nyní se již pusťte do hry a ukažte protivníkům, že nejste žádná ořezávátka.
Batman - Mystery of the Batwoman
Akční hry - 23x
Máte rádi Batmana? Tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Vašim úkolem je probojovat se skrz šílené zabijáky, kteří na Vás mají políčeno. Nevýhodou je, že máte k dispozici pouze své vlastní tělo. Dokážete se ubránit šíleným vrahům, kteří jsou po krk ozbrojeni? Pusťte se do hry.
Torpedoes Armed
Akční hry - 61x
Vezměte si na starost ovládání ponorky, která se vydává do boje ve hře s názvem Torpedoes Armed. Na začátku hry dostanete možnost získat pár informací o tom, jak se vlastně hra ovládá. Jakmile splníte všechny potřebné úkoly vyplníte, klidně můžete pokračovat opravdu těžkými misemi. Dávejte pozor na stav paliva.
Magi: The Fallen World
Akční hry - 34x
Magi: The Fallen World vypadá jako opravdu hodně zajímavá hra. Jedná se o poměrně složitý kousek, takže hned ze začátku dostanete všechny potřebné instrukce v rámci tutorialu. Během okamžiku se setkáte s prvními nepřátelsky naladěnými tvory, kteří se vrhnou do útoku a vy je musíte zlikvidovat. Odhalte tajemný příběh.
Strike Force Heroes 2
Akční hry - 757x
Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.
Bomber Wings
Akční hry - 35x
V této hře budete ovládat bombardér se kterým musíte zničit veškeré nepřátelské jednotky na zemi. Tak se do toho pusťte a snažte se pořádně vzlétnout a dokázat to. Snažte se zničit veškeré nepřátele.
Alien Showdown
Akční hry - 193x
Utkejte se s vetřelci v této super akční online hře. Proti vám bude stát několik typů vetřelců, včetně matky. Na pomoc máte tři různé zbraně + bonus ve formě doplnění zdraví. Vždy se snažte granátem zničit cizácké hnízdo.
3D Space Hawk
Akční hry - 26x
Nepřátelské letecké síly prolomily obranu na oběžné dráze a chystají se zničit Zemi. Vaším úkolem bude v roli elitního pilota zachránit naši modrou planetu. Sestřelte všechny nepřátelské stroje a na konci se utkejte s mateřskou lodí cizáků. Hra se ovládá myší a šipkama, rakety střílíte mezerníkem.
Sketchbook Samurai
Akční hry - 2378x
Akční hra, ve které budete v roli samurajské hrdinky bojovat s několika typy nepřátel. Použít můžete několik druhů útoku mečem. Útoky nepřátel můžete blokovat a také před nimi uskočit. Některé postavy vám po smrti zanechají bonus.
SkyPredator
Akční hry - 7x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 44x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Foxy Sniper
Akční hry - 24x
Jste policejní odstřelovač, který má za úkol ničit zločince. Přečtěte si zadání mise, vyhledejte danou osobu a zastřelte jí. Dávejte si ale pozor, ať si nesplete padoucha s obyčejným člověkem.
Primal Defense
Akční hry - 21x
Váš kmen byl nápadem krvelačnými zombii. Vy jste jako jediný jejich útok přežil. Pokuste se všechny zombii zabít za pomoci luku a šípu dřív, než vás zabijí oni. Pomstěte smrt svých blízkých a svých přátel.
Bug Slayer
Akční hry - 34x
V této hře je jen na vás, jaké ovládání si zvolíte. Vaším úkolem je sestřelit veškeré brouky, kteří kolem vás létají. Snažte se je všechny sestřelit. Tak se do toho pusťte a nezemřete.